من همین الان کلیر شدم. تاریخ مصاحبه ام 24 جون بود. پریشب اسکن کارتِ معافی رو خواستن، که من تو سایت آپلود کردم و بعد دیروز عصری ایمیل زدن که اسکن کارت رو ایمیل هم بزن، که من هم بلافاصله ایمیل کردم.
و همین الان notification آپدیت اومد که چک کردم دیدم completed زده.
در طول دو هقته اخیر 3 بار فرم expedite رو پر کردم، و 3 بار هم ایمیل زدم. در خصوص پیگیری از طریق ایمیل با وجود اینکه هیچ قاعده و قانونِ کلی نمیشه صادر کرد ولی در مورد کیسِ من "حدس" میزنم بی تأثیر هم نبوده، چون به طور مثال جوابهایی که من توی 2-3 روز گذشته گرفتم از سفارت (یکی در جواب فرم expedite و دیگری در جواب ایمیل)، هرچند محتواش با ایمیل template خیلی فرق نمیکرد، ولی کاملاً مشخص بود که template نیست و توسط شخص نوشته شده.
این چند هفته گذشته واقعاً شرایط چرتی بود و امیدوارم بقیه دوستان هم زودتر کلیر شن.
اگه 2 شنبه هفته آینده پاس رو بدم به سفارت چقدر احتمال داره تا 4 شنبه بتونم بگیرم؟؟
دوستان همین الان ایمیل سفارت هم برام اومد و گفت که پروسه کامل شده:
رشته فیزیک ماده چگال
تاریخ مصاحبه: 16 جولای
تاریخ اولین آپدیت واشنگتن: 16 جولای
تاریخ آپدیت اول سایت سفارت پس از ارسال 16 سوال: 23 جولای
تاریخ آپدیت دوم واشنگتن: امروز 20 آگوست
تاریخ کامل شدن پروسه در سایت سفارت: امروز 20 آگوست
ولی ترم رو از دست دادم. با آرزوی موفقیت برای همه. با تشکر از راهنمایی همه دوستانم در سایت اپلای ابرود![]()
دوستان ایمیل سفارت برام اومد و پروسه کامل شد:
رشته مخابرات / فوق لیسانس
تاریخ مصاحبه: 8 جولای
تاریخ اولین آپدیت واشنگتن: 8 جولای
تاریخ آپدیت اول سایت سفارت پس از ارسال 16 سوال: 15 جولای
ترمم رو از دست دادم. با آرزوی موفقیت برای همه. با تشکر از راهنمایی همه دوستان و هایزنبرگ
امیدوارم همه زودتر کلیر شید.
دوستان تو سایت انکارا پروسه کامل شد:
رشته مواد / دکترا
تاریخ مصاحبه: 17 جون
تاریخ اولین آپدیت واشنگتن: 17 جون
تاریخ آپدیت اول سایت سفارت پس از ارسال 16 سوال: 20 جون
با آرزوی موفقیت برای همه. با تشکر از راهنمایی همه دوستان بخصوص هایزنبرگ
سلام. دوستان من همانطور که گفتم سایت آنکارا روز 20 آگست complete زده ولی وقتی بارکد نامبر خانمم که F2 هست رو چک میکنیم هنوز میزنه No information ....... این طبیعیه به نظرتون؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)