نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 191 از 254 نخستنخست ... 91141181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201241 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,901 تا 1,910 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

امروز کسی کلیر نشده؟ پریروز از من اسکن کارت سربازی خواستن و ... از هر کسی خواستن معمولا بعد دو روز کلیر نشده اما انگار کلیر نصیب من نمیشه!!!!دیگه کم کم داریم ترم رو از دست میدم و فاندمون میپره، اینها واقعا با زندگی ما بازی میکنن با این سیستم بیخودیشون، آخه این بررسی چه ارزشی داره؟ کلی آدم با هزار دوز و کلک از این مملکت رفتن آمریکا و بعضیها درجا هم گرفتن اونوقت به ما گیر میدن که تو زندگی هیچکاره نبودیم!!! به نظر من این کلیر و بررسی سوابق همش بیخودیه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mhrazeghi58 نمایش پست ها
    یعنی چی فقط خودم کلیرنس داشتم. متوجه منظورتون نمیشم. هر دومون روز مصاحبه باهم رفتیم و یک برگه زرد بهمون داد و گفت از سایت چک کنید.
    همین که فقط یه برگه زرد داده یعنی فقط خودتون کلیرنس داشتین. بنابراین مشکلی نیست و وقتی ویزای شما اپروو بشه ویزای دیپندنت های شما هم اپروو میشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdymo نمایش پست ها
    امروز کسی کلیر نشده؟ پریروز از من اسکن کارت سربازی خواستن و ... از هر کسی خواستن معمولا بعد دو روز کلیر نشده اما انگار کلیر نصیب من نمیشه!!!!دیگه کم کم داریم ترم رو از دست میدم و فاندمون میپره، اینها واقعا با زندگی ما بازی میکنن با این سیستم بیخودیشون، آخه این بررسی چه ارزشی داره؟ کلی آدم با هزار دوز و کلک از این مملکت رفتن آمریکا و بعضیها درجا هم گرفتن اونوقت به ما گیر میدن که تو زندگی هیچکاره نبودیم!!! به نظر من این کلیر و بررسی سوابق همش بیخودیه.
    They asked me more info on Saturday and still no news. I sent them an email today, but probably will get a template back. Will let you know if I got useful info
    It seems no one got cleared today

نقل قول نوشته اصلی توسط M_M_63 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    پدر و مادر من 17 مارچ مصاحبه شدند برای ویزای توریستی.
    1. خواستم خبر بدم امروز پدرم کلیر شد بعد از 5 ماه که افرادی که مثل من منتظر هستن امیدوار باشن.(مادرم خانه دار و پدرم بازنشسته ی وزارت آموزش و پرورش)
    2. مادرم از اول کلیرنس نخورده بود و گفتن هر موقع پدرم ویزا بگیره برا ایشون هم ویزا صادر میشه چون می خواستن با هم بیان. اما الان تو سایت واشنگتن مادرم آپدیت نشده. کسی می دونه چرا؟
    از همه ی دوستایی که همیشه به سوالات جواب میدن و کلی راهنمایی می کنن واقعا ممنونم.
    دوست عزیز من هم منتظر کلییر شدن مادرم هستم. پدرم و خواهرم بدون کلیرنس قبول شدن اما ویزاشون رو پیک آپ نکردن و گفتن که با مادرم ویزاشون رو پیک آپ میکنن.
    اما تا جایی که من میدونم از تاریخی که شما پذیرفته میشین باید تا سه ماه ویزاتون رو پیک آپ کنید. آیا این راجع به ویزای مادر شما و یا پدر وخواهر من صدق نمیکنه؟؟؟ یعنی مثلا برای پدر و خواهر من اول سپتامبر سه ماهشون تموم میشه، نباید برن ویزاهاشون رو پیک آپ کنن که کیسشون باطل نشه؟؟؟

علاوه بر اون، وقتی سایت واشنگتن رو برای پدر و خواهرم چک میکنم، دقیقا همون چیزی رو نشون میده که وقتی کیس مادرم رو چک میکنم.
    توی سایت خود سفارت آنکارا هم وقتی چک میکنم برای مادرم PENDING هست و وقتی کانفرمیشن نامبر پدر و خواهرم رو میزنم مینویسه :
    No information has been found about the Barcode Number you entered.
    آیا برای شما هم اینطوریه دقیقا؟؟؟؟

Junior Member

دوستان همین الان ایمیل سفارت برام اومد و پروسه کامل شد. تاریخ مصاحبه ام 30 جون بود. هفته پیش اسکن کارتِ معافی رو خواستن، که من تو سایت آپلود کردم و بعد پندینگ شد و ایمیل زدن که پرونده فعلا در حال بررسیه. اگه نامه لیت ارایول بهم ندن احتمالا به این ترم نمی رسم. امیدوارم یه هفته تاخیر رو بپذیرن.امیدوارم همه دوستان زودتر کلیر شن و به ترمشون برسن.

مبارکه آقا وحید، دو روز پیش از من هم اسکن کارت سربازی خواستن و بعد چند دقیقه ایمیل زدن که نمیخوایم و همچنان منتظر باشین و در حال بررسی هستیم. البته برای اطمینان براشون فرستادم. خدا کنه یه فکری هم به حال ما بکنن.

Junior Member

به نظرم این نشونه مثبتیه. ایشالا زود ایمیل نهایی رو دریافت می کنید

امروز هم هیچ خبری نیست؟؟ من اگه تا پس فردا جوابم نیاد قطعا به ترم نمیرسم!!!!!! هنوز موندم که وسایل جمع کنم یا نه!!! زندگیمون رو هواست، واقعا روند مزخرفی دارن.

Junior Member

من هم شرایطم دقیقا شبیه به شماست. روز شنبه و یکشنبه هم که کلیر نمیکنن، فک کنم باید به فکر دیفر باشیم.

Junior Member

سلام

امروز ایمیل سفارت برای من که اومد پروسه کامل شده است.
    تاریخ مصاحبه: 21 جولای
    اولین آپدیت سفارت: 23 جولای
    دومین آپدیت سفارت: 5 آگوست
    آپدیت نهایی: 22 آگوست

اولین آپدیت واشنگتن: 21 جولای
    آپدیت بعدی: 22 آگوست

دوستان اگه لطف کنید و به سؤالات من پاسخ بدید ممنون میشم
    1. سایت واشنگتن همچنان همان متن قبلی رو نشون میده. (administrative processing) آیا پروسه نهایی شده است؟
    2. همسرم که F2 می باشد، وقتی بارکد DS-160 را وارد می کنیم، no information has been found را نشان می دهد، آیا پروسه برای ایشان هم تمام شده است؟ قابل ذکر است که ما تنها یک برگه زرد دریافت کردیم!!

ان شاءالله همه دوستان به زودی کلیر بشن.

سپاس

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)