صفحه 101 از 476 نخستنخست ... 51919293949596979899100101102103104105106107108109110111151201 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,001 تا 1,010 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

دوستان مجردی که در حال آپدیت مدارکشون هستند:
    اینجور که من از فرم Documents soumis à l’appui de la demande de certificat de sélection یا همون A-1520-AF متوجه شدم موارد ذیل رو باید تکمیل و گواهی های مربوطه رو آماده کنیم، اگه نظری دارید راهنمایی بفرمایید:
    1- اطلاعات درخواستی صفحه 1 از 8 برای کسانیکه وکیل ندارند و مجردند فقط فرمهای ردیف 1-2-4 تکمیل و پرینت میشوند.
    2- اطلاعات درخواستی صفحه 2 از 8، ردیف 9 با توجه به فیلد کاری، فرم مربوطه تکمیل و پرینت میشوند
    و در ادامه Pièces justificatives هایی که بسته به مورد باید تهیه، ترجمه ، ممهور به مهر وزارت دادگستری و امور خارجه شده و نهایتاً به تایید دفاتر اسناد رسمی برسند.
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    دوستان مجردی که در حال آپدیت مدارکشون هستند:
    اینجور که من از فرم Documents soumis à l’appui de la demande de certificat de sélection یا همون A-1520-AF متوجه شدم موارد ذیل رو باید تکمیل و گواهی های مربوطه رو آماده کنیم، اگه نظری دارید راهنمایی بفرمایید:
    1- اطلاعات درخواستی صفحه 1 از 8 برای کسانیکه وکیل ندارند و مجردند فقط فرمهای ردیف 1-2-4 تکمیل و پرینت میشوند.
    2- اطلاعات درخواستی صفحه 2 از 8، ردیف 9 با توجه به فیلد کاری، فرم مربوطه تکمیل و پرینت میشوند
    و در ادامه Pièces justificatives هایی که بسته به مورد باید تهیه، ترجمه ، ممهور به مهر وزارت دادگستری و امور خارجه شده و نهایتاً به تایید دفاتر اسناد رسمی برسند.
    دوست عزیز، من متن ایمیل آپدیت شما را نمی دونم، من هم مجرد هستم و در ایمیل آپدیت من دو بار، یکبار در آنکس آ و یکبار در آنکس ب به این فرم A-1520-AF اشاره کرده بود که در هر 2 مورد هم فقط گفته بود که برای اطلاع از فورمت هر کدام از مدارک خواسته شده، مثلا فتوکپی، اصل و یا کپی برابر اصل به این فرم مراجعه کنید و هیچ جایی نگفته بود که باید این فرم را پر کنیم و ارسال کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin1358 نمایش پست ها
    ...
    شروین عزیز من هم نامه سابقه کار ده سال پیش را داشتم که از اونجا استعفا دادم بردم دفتر اسناد رسمی برام برابر اصل کرد. ضمنا سابقه بیکاری که اضلا جزو سابقه کار نیست که حذف ان مشکل ساز بشه. راجع به تعویض مین حتما،تلفن بزنین بپرسین از کبک اگه به نفع امتیازتون هست.
    دوست عزیز با توجه به اینکه شما در خصوصی به من فرمودید با وجودیکه مهر دادگستری و امور خارجه نداشتید مدارکتون مورد قبول قرار گرفت ، لطفا اینجا هم اعلام بفرمایید این قضیه را تا همه مطلع شوند که تا اونجایی که من میدونم شما و دوست خوبمون nouveu کسانی بودن که زیر بار زور نرفتن و مهر اضافی دادگستری و خارجه را نزدن و مشکلی هم براشون پیش نیومد.

سر افراز باشید
    ویرایش توسط araliabadi : August 23rd, 2014 در ساعت 04:44 PM
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

سلام دوستان؛

من در حال جمع آوری مدارک برای ارسال آپدیت هستم ولی در چند زمینه شک و تردید دارم .البته کلی سرچ کردم ولی متاسفانه نتونستم جواب قطعی برای سوالاتم پیدا کنم.
    از دوستانی که اطلاعات دارند ممنون می شم که راهنمایی کنند:
    1) اگه نامه سابقه کارم رو به انگلیسی روی سربرگ انگلیسی و مهر شده از شرکت بگیرم ، قابل قبوله یا نیاز به تایید داره؟تا جایی که یادم میاد موقع تشکیل پرونده ی اولیه من نامه رو به انگلیسی و روی سربرگ انگلیسی گرفتم (البته مهر شرکت فارسی بود) وهمونو فرستادم.
    2) کار من برنامه نویسی نرم افزار هست و در فرم های اولیه هر دو کد NOC 2173 و 2175 NOC رو انتخاب کرده بودم.به نظرتون انتخاب دو کد ممکنه مشکل زا بشه؟ آخه واقعا شرح وظابف من بعضیاش مربوط به 2173 و بعضیاش مربوط به 2175 هست.
    3) بعد از کلی سرچ بالاخره نفهمیدم که برای کپی برابر اصل کردن مدارک، تایید اسناد رسمی کافیه یا باید مهر دادگستری و امور خارجه هم بخوره؟ از یک دارالترچمه پرسیدم گفت که مهر اسناد رسمی انگلیسی نیست و برای کانادا ارزشی نداره ولی توی لینکی که Autorite reconnues pour certifier la conformites des documents iraniens رو نوشته ، گفته Emetteur du document یا Notaire public که فکر کنم همون اسناد رسمی باشه. درسته؟ یعنی بعد از ترجمه باید مدارک رو ببریم دفترخونه و مهر کنیم؟

سپاسگزارم!
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوستان؛

من در حال جمع آوری مدارک برای ارسال آپدیت هستم ولی در چند زمینه شک و تردید دارم .البته کلی سرچ کردم ولی متاسفانه نتونستم جواب قطعی برای سوالاتم پیدا کنم.
    1) اگه نامه سابقه کارم رو به انگلیسی روی سربرگ انگلیسی و مهر شده از شرکت بگیرم ، قابل قبوله یا نیاز به تایید داره؟تا جایی که یادم میاد موقع تشکیل پرونده ی اولیه من نامه رو به انگلیسی و روی سربرگ انگلیسی گرفتم (البته مهر شرکت فارسی بود) وهمونو فرستادم.
    2) کار من برنامه نویسی نرم افزار هست و در فرم ه...!
    ۱) امکان صدور نامه سابقه کار روی سربرگ انگلیسی وجود دارد و مهر دیگری نیاز ندارد جز مهر شرکت که بهر زبانی میتونه باشه.فقط دقت کنید که ذکر تمام آیتمهای مورد نیاز طبق فرمت خواسته شده از شما الزامیست.
    ۲) شما برای شغلتون یک کد میتونید انتخاب کنید اونی که در همه زمیته ها بشما نزدیکتر هست‌البته در این رابطه زیاد عجله و حساسیت بخرج ندید چون نهایتا آفیسر بشما کمک خواهد کرد و کد متناسب رو در csq برات میزنن.سعی کنید ۲۱۷۳ بزنید چون به رشته ۱۲ امتیازی و نیاز بازار نزدیکتره.
    ۳)مهر دفتر اسناد رسمی و مهر برجسته اسناد رسمی روی کپی ها قطعا لازمه.همون فارسیش کفایت میکنه.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بالاخره بعد ازگذشت 3 سال از ارسال مدارک ، نامه آپدیتم رو دیروز دریافت کردم.. ولی سوالاتی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان باتجربه راهنماییم کنن:
    برای آپدیت مدارک تحصیلی :
    ÉTUDES ET FORMATION
    · Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires
    Pour : Requérante principale R
    · Original de la traduction :
    .....
    دوست عزیز تا جایی که شما متن نامه آپدیت رو گذاشتید از شما مدارک دانشگاهی و ریز نمراتش رو خواستن و از دیپلم مدرسه چیزی گفته نشده
    اونچه در انکس A از شما خواسته شده رو ارسال کنید و در انکس ب هم اونچه تغییر کرده رو ارسال کنید.فرم رو هم برای اطلاع از فرمت گذلشته براتون.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوست عزیز
    تا جایی که شما متن نامه آپدیت رو گذاشتید از شما مدارک دانشگاهی و ریز نمراتش رو خواستن و از دیپلم مدرسه چیزی گفته نشده
    اونچه در انکس A از شما خواسته شده رو ارسال کنید و در انکس ب هم اونچه تغییر کرده رو ارسال کنید.فرم رو هم برای اطلاع از فرمت گذلشته براتون.
    یعنی آنچه تغییر کرده در انکس ب oui و آنچه تغییر نکرده Non بزنیم؟یا خالی بزاریم؟
    سوالی دیگم اینه من نسبت به مدارک قبلیم پاسپوروتم عوض شده و همچنین شرکتم رو عوض کردم.باید تو انکس ب تیک بزنم؟در مورد پاسپورت تو انکس ب چبزی نگفته .
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوستان؛

2) کار من برنامه نویسی نرم افزار هست و در فرم های اولیه هر دو کد NOC 2173 و 2175 NOC رو انتخاب کرده بودم.به نظرتون انتخاب دو کد ممکنه مشکل زا بشه؟ آخه واقعا شرح وظابف من بعضیاش مربوط به 2173 و بعضیاش مربوط به 2175 هست.
    3) بعد از کلی سرچ بالاخره نفهمیدم که برای کپی برابر اصل کردن مدارک، تایید اسناد رسمی کافیه یا باید مهر دادگستری و امور خارجه هم بخوره؟ از یک دارالترچمه پرسیدم گفت که مهر اسناد رسمی انگلیسی نیست و برای کانادا ارزشی نداره ولی توی لینکی که Autorite reconnues pour certifier la conformites des documents iraniens رو نوشته ، گفته Emetteur du document یا Notaire public که فکر کنم همون اسناد رسمی باشه. درسته؟ یعنی بعد از ترجمه باید مدارک رو ببریم دفترخونه و مهر کنیم؟

سپاسگزارم!
    در مورد مهر دادگستری و امور خارجه ، خوب نامه اپدیتو بخون ببین نوشته فقط مهر مترجم یا مهر وزارت امور خارجه هم نوشته. بزای من و خیلی هلی دیگه ننوشته وزارت خارجه بنابراین من میخوام بدون دادگستری و امور خارجه بفرستم. 2 نفر از دوستان دیگه هم بدون اینا فرستادن قبول شد. اما اگه افیسرتون تو نامه اپدیت گفته که حتما با مهر وزارت خارجه بفرستی مجبوری هم مهر دادگستری بزنی هم وزارت خارجه. پس بستگی به نامه اپدیتت داره این 2 مهر
    در مورد مهر برابر اصل من یک بار ایمیل زدم بهشون تاکید کرده بود که مهر را ترجمه کنم تهران اگر تو اینترنت سرچ کنی میتونی یک دارترجمه پیذا کنی که خودش مدارک را میبره محضر مهر برابر اصل میزنه بعد خودش مهر برایر اصل همان محضر خودش را ترجمه کرده کنار مهر محضر میزنه. البته من شیراز بودم دارترجمه مهر محضر را در صفحه ای جدا از ترجمه ها ترجمه کزد و بعد به ترجمه ها اتچ کرد

ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

سلام دوستان . میخواستم بپرسم سابقه بیمه که سایت گرفته میشه با مهر تامین اجتمایی قبول هست با نه . چون نامه نمیدن اصلا میگن باید از یک شرکت نامه بیاورید و دالرتجمه قبول نیست میخواستم ببین کسی از شعبه 22 تهران خبری نداره که چطوره ؟ نامه میدن یا نه ؟
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام دوستان . میخواستم بپرسم سابقه بیمه که سایت گرفته میشه با مهر تامین اجتمایی قبول هست با نه . چون نامه نمیدن اصلا میگن باید از یک شرکت نامه بیاورید و دالرتجمه قبول نیست میخواستم ببین کسی از شعبه 22 تهران خبری نداره که چطوره ؟ نامه میدن یا نه ؟
    سلام، من امروز شعبه 22 بودم. به من هم گفتند که سابقه نمی دن حتی من پرسیدم که اگه از شرکت نامه بیارم چی ؟ گفتن کلا سابقه نمی دیم و باید ببری کارگزاری بیمه که توی خیابان ششم قائم مقام بود. اونجا همون پرینت سوابق که از سایت می گیرید رو مهر می کنند. ولی من بازم مطمئن نیستم که این قابل قبول هست یا نه؟!
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)