نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 196 از 254 نخستنخست ... 96146186187188189190191192193194195196197198199200201202203204205206246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,951 تا 1,960 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engenieering

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

شرایط من خیلی سخت شد. من کارشناسی دانشگاه آزاد بودم و پذیرش بدون فاند داشتم. الان دانشگاه شریف قبول شدم . سایت واشنگتن چند روزه آپدیت شده برام ولی آنکارا هیچ خبری نیست و اگه فردا نیاد ترم رو از دست میدم. شرایط خیلی پیچیده شده برا من. دوستان شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ معایب و مزایایی که به ذهنتون میرسه به من بگین ممنون میشم چون واقعا آیندم به این تصمیم سرنوشت ساز بستگی داره.
    تا وقتی دندون داری بخند.

5-6 روزه تنها دو نفر کلیر شدن!!!!!!! هرچی به دیدلاین و نامه تاخیرمون نزدیک میشه اینها کمتر کلیر میکنن!!!!!!!! واقعا سیستم کاریه بی ارزشیه که ددلاین حالیش نیست و زندگی مردم رو به بازی میگیرن.

Junior Member

سلام دوستان، امیدوارم اگه منتظر ویزا هستین، هرچه سریعتر خبر کامل شدن پروسه ویزاتون رو بگیرید.
    من همراه مادر و پدرم رفتم سفارت حدود هفتاد روز پیش، من و پدرم همونجا قبول شدیم ولی case مادرم رفت واسه clearance ! ما گزینه ی پیک آپ کردن دسته جمعی ویزاها رو زمان کامل شدن پروسه مادرم انتخاب کردیم و تا الان خبری نیست و update نشده. تا جایی که قبلاً می دونستم ویزای توریسی 90 روز یا حدوداً سه ماه زمان پیک آپش بود، ولی بعد از این مدت صبر کردن، چون فرصت کمی قبل از expire شدن ویزای ما باقی مونده، نگران شدم؛ تو یکی از پست ها خوندم که گزینه ای که ما انتخاب کردیم شرطی هست و همزمان با کامل شدن پروسه، ویزای بقیه هم صادر خواهد شد. زنگ زدم سفارت آنکارا و ازشون سوال کردم اونا هم تایید کردن که زمان expire برای من و پدرم از الان وجود نداره. و اصولاً هر موقع case مادرم کامل شد، از اون تاریخ 90 روز فرصت pick-up شروع میشه، درسته؟ لطفا اگر تجربه مشابهی دارید درمیان بذارید.
    پیشاپیش متشکرم

Junior Member

Hello everyone I was interviewed on July 16th and received the 16 questions on the same day; since I was a bit busy I answered them 3 days later
    I sent them and email and asked for acknowledgement of my email which got about two days. But when I see no change in my status I sent them a very polite email and explained my situation. They answered my email with a prompt update after the holidays, 27-31 July, but I received no reply for a long time again so I filled the form on Ankara website and said I lost my ticket on August 8th and I m loosing my mandatory orientation date on Auugust 15th so after a while I was notified about another update on August 20th. But it was no diffrent, Pending status, from any other. In the end I noticed a change on the washington website on August 20th so I emailed them and asked them again VERY POLIETLY to explain this change in my visa status and why there was no change on the Ankara website which resulted in a change on Ankara website on August 22nd and I saw the glorious green completed sign. if it was not today I was going to differ my program

P.S. Last day of my Late arrival is september 5th

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط farshidrazmi نمایش پست ها
    شرایط من خیلی سخت شد. من کارشناسی دانشگاه آزاد بودم و پذیرش بدون فاند داشتم. الان دانشگاه شریف قبول شدم . سایت واشنگتن چند روزه آپدیت شده برام ولی آنکارا هیچ خبری نیست و اگه فردا نیاد ترم رو از دست میدم. شرایط خیلی پیچیده شده برا من. دوستان شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ معایب و مزایایی که به ذهنتون میرسه به من بگین ممنون میشم چون واقعا آیندم به این تصمیم سرنوشت ساز بستگی داره.
    تصميم گيري در اين مورد خيلي مشكله. من هم اولين بار كه مي رفتم آمريكا در همين شرايط بودم. براي فوق ليسانس دانشگاه تهران قبول شده بودم و كليرنس من به موقع نيومد. البته استادام در دانشگاه تهران هم در جريان وضعيت ويزام بودن. بهشون گفتم اينجوري شده وضع كليرنس و بالاجبار ثبت نام كردم. مدتي كه از شروع ترم گذشت كليرنس اومد و من از دانشگاه تهران انصراف دادم و تصفيه حساب كردم و براي ترم بهار رفتم آمريكا. عين همين وضعيت سر دكترا هم تكرار شد ولي اين بار كليرنس دقيقا آخرين مهلت ثبت نام دانشگاه تهران اومد كه باز هم ترم پاييز رو در آمريكا از دست داده بودم و براي ترم بهار برگشتم آمريكا.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

سایت واشنگتن امروز ظهر برا ما آپدیت شد

نقل قول نوشته اصلی توسط Soroush1986 نمایش پست ها
    سایت واشنگتن امروز ظهر برا ما آپدیت شد

سایت واشنگتن برای من هم امروز اپ دیت شد. شما چه روزی مصاحبه دادین؟ پیشبینیتون چیه الان؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nedakhanoomii نمایش پست ها
    سایت واشنگتن برای من هم امروز اپ دیت شد. شما چه روزی مصاحبه دادین؟ پیشبینیتون چیه الان؟
    ما وسط جولای مصاحبه داشتیم، نمیدونم، حدسم اینه تا یکی دو روز آینده...
    آقا کسی میدونه اگه یه روز مونده به لیت ارایوال کلیر بشیم چی به سرمون میاد؟ دانشگاه ممکنه باهامون راه بیاد؟ اگه نیاد این ویزا به درد دیفر ترم بعد میخوره؟ یا منقضی میشه؟ اگه تا ترم بعد قرار باشه منقضی بشه چیکار باید کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Soroush1986 نمایش پست ها
    ما وسط جولای مصاحبه داشتیم، نمیدونم، حدسم اینه تا یکی دو روز آینده...
    آقا کسی میدونه اگه یه روز مونده به لیت ارایوال کلیر بشیم چی به سرمون میاد؟ دانشگاه ممکنه باهامون راه بیاد؟ اگه نیاد این ویزا به درد دیفر ترم بعد میخوره؟ یا منقضی میشه؟ اگه تا ترم بعد قرار باشه منقضی بشه چیکار باید کرد؟
    ممنون از جوابتون منم اول اگوست مصاحبه داشتم امروز هم زنگ زدم واشنگتون گفتن نمیتونن بگن دقیقا این اپدیت به چه معنایی هست اما نشان دهنده به جلو پیش رفتن کیس هست و یک یا دو روز آینده تماس بگیرم میتونن دقیق تر بگن که اوضاع چطوره؛ اگه خبر خاصی شد برای شما لطفا من رو هم در جریان بذارین.
    فکر میکنم یکی دو روز خیلی مشکلی نباشه اگه باهاشون تماس بگیرین و توضیح بدین. اما اطلاعات کامل توی تاپیک دیفر و لیت اریوال هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_sari نمایش پست ها
    Hello everyone I was interviewed on July 16th and received the 16 questions on the same day; since I was a bit busy I answered them 3 days later
    I sent them and email and asked for acknowledgement of my email which got about two days. But when I see no change in my status I sent them a very polite email and explained my situation. They answered my email with a prompt update after the holidays, 27-31 July, but I received no reply for a long time again so I filled the form on Ankara website and said I lost my ticket on August 8th and I m loosing my mandatory orientation date on Auugust 15th so after a while I was notified about another update on August 20th. But it was no diffrent, Pending status, from any other. In the end I noticed a change on the washington website on August 20th so I emailed them and asked them again VERY POLIETLY to explain this change in my visa status and why there was no change on the Ankara website which resulted in a change on Ankara website on August 22nd and I saw the glorious green completed sign. if it was not today I was going to differ my program

P.S. Last day of my Late arrival is september 5th
    مرسی از راهنماییتون، آدرس ایمیلی که میل زدین چیه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)