نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 198 از 254 نخستنخست ... 98148188189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,971 تا 1,980 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member Ghoghnous آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    تهران، علوم

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط farshidrazmi نمایش پست ها
    شرایط من خیلی سخت شد. من کارشناسی دانشگاه آزاد بودم و پذیرش بدون فاند داشتم. الان دانشگاه شریف قبول شدم . سایت واشنگتن چند روزه آپدیت شده برام ولی آنکارا هیچ خبری نیست و اگه فردا نیاد ترم رو از دست میدم. شرایط خیلی پیچیده شده برا من. دوستان شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ معایب و مزایایی که به ذهنتون میرسه به من بگین ممنون میشم چون واقعا آیندم به این تصمیم سرنوشت ساز بستگی داره.
    سلام،
    اولا تبريك براي قبولي تون. ثانيا شرايط غير قابل تحملي نيست چون شما الان انتخاب ديگري هم داريد. به نظر من همون چيزي كه هست رو بگيريد و جلو بريد، اگر بعدا ويزا درست شد، دوباره بهش فكر كنيد و تصميم بگيريد. اما اصلا نگذاريد بهتون بد بگذره، از همين روزا لذت ببريد كه يك ثانيه غصه خوردن به همه دنيا نمي ارزه.

من امروز هم با واشنگتن تماس گرفتم گفتن اینجا نوشته پاسپورت را ببرم تحویل بدم برای ویزا گفتم یعنی کلیر شدم گفت اینجوری به نظر میرسه اما سفارت خودش خبرتون میکنه. هرچی هم زنگ میزنم به انکارا جواب نمیدن. به نظرتون برای پنج شنبه بلیط بگیرم؟ یا بمونم هفته بعد؟

الان سایت انکارا هم اپدیت شد
    آیا تاپیکی در مورد پیک آپ ویزا وجود داره؟ من اطلاعاتی در مورد روزهایی که میشه پاسپورت را داد و ... نیاز دارم

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nedakhanoomii نمایش پست ها
    الان سایت انکارا هم اپدیت شد
    آیا تاپیکی در مورد پیک آپ ویزا وجود داره؟ من اطلاعاتی در مورد روزهایی که میشه پاسپورت را داد و ... نیاز دارم
    سلام مبارکه٬ اینجاست ٬
    email چی؟ فرستادن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط candid نمایش پست ها
    سلام مبارکه٬ اینجاست ٬
    email چی؟ فرستادن؟
    ممنون. بله ایمیل از سفارت ترکیه اومد که اپ دیت شدی.

سلام دوستان
    برادر من دیروز مصاحبه داشت. ظاهرا کلیر خورده و برگه زرد رنگ گرفته و آفیسر گفته باید سایت رو چک کنه. منتها مساله ای که هست روی اون برگه زرد شماره ننوشته. آیا مشکلی هست؟ خیلی نگرانه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael_ti2 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برادر من دیروز مصاحبه داشت. ظاهرا کلیر خورده و برگه زرد رنگ گرفته و آفیسر گفته باید سایت رو چک کنه. منتها مساله ای که هست روی اون برگه زرد شماره ننوشته. آیا مشکلی هست؟ خیلی نگرانه.

سلام دوست عزیز

برای من هم تو برگه زرد شماره ای نوشته نشده و کلیرنسم در حال بررسی هست و مشکلی از این جهت نیست! فقط تو سایت باید شماره بارکد DS-160 رو وارد کنه و چک کنه وضعیتش رو.

Junior Member

دوستان یه حسی به من میگه اینا حتی مکالمات و پیام های رد و بدل شده توسط فرد متقاضی ویزا رو چک میکنن تا احیانا اگه موارد مجرمانه یا صحبتایی دال بر اینکه میخوان تو آمریکا موندگار بشن هست رو بهش دسترسی پیدا کنن! نمیدونم شایدم من زیادی دارم تخیلی فکر میکنم و اینارو دست بالا فرض میکنم!‌

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engenieering

سلام دوستان من کلیر شدم پنجشنبه میرم و پاس رو میدم امیدوارم که زود بهم بدنش با توجه به شرایطم یعنی جمعه. و بعد از اونجا به LA میرم امید به اینکه به کلاسا برسم ریسک بالا رو من پذیرفتم شریف رو بیخیال شدم به امید بدست آووردن موفقیتهای بیشتر. جدول رو واقعا وقت نمیکنم آپدیت کنم .در اولین فرصت آپدیت میکنم.
    تا وقتی دندون داری بخند.

Junior Member

سلام
    من 12 June رفتم مصاحبه ایروان و هنوز ویزام نیومده. رشتم مکانیکه و دخترم. میخوام کیسم رو اونجا کنسل کنم و بیام آنکارا برای مصاحبه. می خواستم بدونم امسال دبی برای مکانیک چطوری بوده وضعش. ممنون می شم کمکم کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)