صفحه 104 از 476 نخستنخست ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154204 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,031 تا 1,040 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

Lightbulb مهر دفتر اسناد رسمی

دوستان عاجزانه از همه عزیزان خواهش میکنم حتما مهر دفتر اسناد رسمی را روی کپی های متصل به ترجمه ها بزنند.
    همینطور دارن به خاطر نبود این مهر ساده پرونده هارو ریجکت میکنن. لطفا به همه دوستان مهاجرتون هم تاکیید کنید.
    چند میلیون هزینه ترجمه و پست میشه، سی چهل هزارتومن مهر اسناد رسمی چیزی نیست دیگه، لطفا پشت گوش نندازید.
    زیاد هم چیز پیچیده ای نیست، فقط همون مهر فارسی و مهر برجسته اش کفایت میکنه، نیاز نیست به طور مستقل ترجمه بشه یا مهر دفتر انگلیسی باشه.
    ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim60 نمایش پست ها
    دوستان سلام اين نامه رو كسي مي تونه براي من اصلاح كنه؟ ميخواه روي آپديت بزارم
    Cher Madame, Monsieur,

Je vous prie de trouver ci-joint mes documents mis à jour pour mon dossier (No réf. ind.: ##### ) qui a été demandé dans la lettre date Le 14 juillet 2014.
    1.
    2.
    3.
    4.
    J'ai aussi mis mon nouveau passeport copie ci-joint.

Cordialement,

ممنون

نامه رسمی یک فرمت خاص خودش رو داره، اولا از Cher استفاده نمیشه. از فرمت زیر استفاده کنید:

Le 30 Mai 2014 تاریخ روز سمت چپ بالا
    No réf. ind: DAXXXXX اینا سمت راست بالا
    No dossier: DAXXXXXXXX

Objet :
    Documents manquants ou non conformes et mise à jour de mon dossier

Monsieur,
    Par la présent je envoi toutes les Documents manquants, mentionner dans annexe A,

و ادامه متنتون
    ....

Recevez, Monsieur, l’assurance de nos meilleurs sentiments.

نام ونام خانوادگی
    امضا
    ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

با سلام خدمت دوستان عزیز
    جواب نامه آپدیت من اومد
    12 ماه وقت دادن B2 بگیرم
    دریافت ایمیل آپدیت :7 جولای
    ارسال مدارک آپدیت : 10 آگوست
    دریافت در مونترال: 13 آگوست
    دریافت جواب آپدیت: 26 آگوست

با آرزوی موفقیت برای همگی
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست عزیز

اونها همینجوری به شما سوابق نمی دهند، شما باید نامه ای را از محل کارتان بگیرید و در نامه قید شود که سوابق کتبی شما را نیاز دارند و آنها هم سوابق شما را در یک جدول تجمیع می کنند و بازه زمانی بیمه شما در نامه تامین اجتماعی قید می کنند و نامه با سربرگ تامین اجتماعی و با امضا و مهر مدیر شعبه خواهد بود. اگر شما در این چند سال از چند جا بیمه رد شده باید به آخرین شعبه ای که برای شما اعلام می شود مراجعه کرده و سوابقتان را تجمیع کنید که طبعا زمانبر است. اگر خودتان پیگیر باشد 2 روزه در غیر اینصورت اگر خود شعبه بخواهد مکاتبه کند یک هفته تا 10 روز طول می کشد اما اگر در این چند سال سوابق بیمه در یکجا باشد خیلی سریع به ما نامه می دهند.
    یادتان باشد پرینت سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی برای دادگستری قابل قبول نیست . بنابراین تنها راه همانیست که برایتان شرح دادم. اگر هم خواستید من مینوت نامه را اینجا میگذارم.
    من رفتم شعبه بیست دو بهش گفتم نامه بیارم از شرکت چی گفت تحت هیچ شرایطی من و هیچ شعبه دیگه نامه به هیچ احدی نمیده آقای فلاح مدیر سابقه اینو گفت . بعد من زنگ زدم دارالرتجمه گفتم که جریان چیه گفت مشکلی نیست شما همون پرینت رو بیار همه جا قبولش میکنن گفت کارم همینه در روز چند تا از این میبرم همه جا مهرش رو میگیرم منم دادم همونو تا برام ترجمه کنه و چندتا از دوستانم که آپ دیت براشون اومده دقیقا همین مشکل رو داشتن و همون پرینت رو بردن و سابقه رو مهرکردن شعبه کارگزاری و بردن ترجمه کردن و داد گستری هم قبول کرد .
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    جواب نامه آپدیت من اومد
    12 ماه وقت دادن B2 بگیرم

2 تا ب2 خواستن یا یه دونه ؟
    تاریخ دریافت فایل نامبر کبک: .7 نوامبر 2011
    ویو و صدور سی اس کیو 20 آوریل 2015 .دریافت مدارک فدرال 1 جون 2015و صدور فایل نامبر فدرال 27 جولای 2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط danroun نمایش پست ها
    2 تا ب2 خواستن یا یه دونه ؟
    متنش اینه:
    Vous devrez atteindre le niveau B2 à l’expression orale et à la compréhension orale.
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    جواب نامه آپدیت من اومد
    12 ماه وقت دادن B2 بگیرم

سلام دوست من
    شما قبلا امتحان یا مدرک زبان داده بودی؟ که مثلا منقضی شده باشه؟
    راستش می خوام بدونم اگه آپدیت مدارک رو تو این 90 روز بفرستم اما مدرک فرانسه نفرستم (چون آماده نیستم)، زمان برای مدرک فرانسه B2 میده یا نه؟
    من قبلا هیچ مدرک زبانی نفرستادم براشون.
    ممنون میشم اگه کس دیگه ای هم میدونه جواب بده.
    مرسی
    دریافت مدارک (با آرامکس): 2011/07/18- 90/4/27
    دریافت شماره رفرنس با ایمیل: 2011/9/7 -90/6/16
    دریافت فایل نامبر با پست: 2011/9/25- 90/7/3
    دریافت ایمیل آپدیت: 2014/08/22 - 93/05/31

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط newpioneer نمایش پست ها
    سلام دوست من
    شما قبلا امتحان یا مدرک زبان داده بودی؟ که مثلا منقضی شده باشه؟
    راستش می خوام بدونم اگه آپدیت مدارک رو تو این 90 روز بفرستم اما مدرک فرانسه نفرستم (چون آماده نیستم)، زمان برای مدرک فرانسه B2 میده یا نه؟
    من قبلا هیچ مدرک زبانی نفرستادم براشون.
    ممنون میشم اگه کس دیگه ای هم میدونه جواب بده.
    مرسی
    من با دوتا نمره A2 اقدام کرده بودم که امتیازشو الان برام زده 0
    کل امتیازم بدون زبان شده 45
    این اپدیت زیاد ربطی به مدرک زبان نداره ازتون هر چی خواسته بفرستید بعدا بهتون یا 18 یا 12 ماه وقت میده واسه گرفتن مدرک زبان
    واسه مجردها تا امتیاز 39 بدون امتیاز مدرک زبان ,مهلت میدن تا مدرکتو بگیری متاهلو نمیدونم
    ویرایش توسط Rahmannet : August 27th, 2014 در ساعت 06:49 AM

خدا رو شکر قبول کردند و کارتون راه افتاد؛ نمی دونم چه گیری هست که یه جا میگن لازمه یه جا هم نه. مثلاً در گواهی های شغلی، دادگستری اعلام کرده گواهی آخرین تغییرات نه آگهی تاسیس و حتی دارالترجمه بخشنامه رو به من نشون داد. دادگستری مدعی است برخی از شرکتها غیر فعال هستند و بایستی نامه ای باید ارائه شود که در تغییرات اخیر شرکت فوق الذکر، نام مدیر عامل یا رئیس هیئت مدیره به عنوان صاحب امضاء ثبت شده باشد.
    البته شرکتهایی که معتبرند، صاحب نام و برند هستند همان آگهی تاسیس کفایت می کند. به هر حال خوشحالم دوستان فروم کارهایشان به خوبی پیش می رود.

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    من رفتم شعبه بیست دو بهش گفتم نامه بیارم از شرکت چی گفت تحت هیچ شرایطی من و هیچ شعبه دیگه نامه به هیچ احدی نمیده آقای فلاح مدیر سابقه اینو گفت . بعد من زنگ زدم دارالرتجمه گفتم که جریان چیه گفت مشکلی نیست شما همون پرینت رو بیار همه جا قبولش میکنن گفت کارم همینه در روز چند تا از این میبرم همه جا مهرش رو میگیرم منم دادم همونو تا برام ترجمه کنه و چندتا از دوستانم که آپ دیت براشون اومده دقیقا همین مشکل رو داشتن و همون پرینت رو بردن و سابقه رو مهرکردن شعبه کارگزاری و بردن ترجمه کردن و داد گستری هم قبول کرد .

سلام عزیزان،
    برای بر طرف شدن ابهام راجع به مهرهای اضافی مثل امور خارجه یا دادگستری به لینک زیر برید و دو کشور لیبی و ایران را با هم مقایسه کنین، به چه نتیجه ای میرسید؟؟؟؟http://www.immigration-quebec.gouv.q...ites.html#iran

لذا برای کشورهایی که اجباریه مثل لیبی تو این صفحه مشخص کرده! برای ایران اجباری وجود نداره....لذا فکز کنم بهتره دیگه تلفنی و ایمیلی این را ازشون نپرسیم چرا که ممکنه حساس بشن و برای ما هم اجباریش کنن. من خودم یک ماه پیش ایمیل زدم پرسیدم و جوابشون را برای همه این تاپیک گذاشتم، به نظرم نباید دیگه هی ازشون بپرسیم که حساس بشن.‌از این به بعد دیگه بچه ها بخوان بدون این دو مهر بفرستن نباید حساسیت بیش از حد ما برای این عزیزان مشکل ساز بشه، الان هزینه این دو مهر شیراز ۱۰۰ هزار تومن به ازای هر مدرک هست، به دادگستری تهران زنگ زدم گفتن در آینده بسیار نزدیک همه شهرها از نظر قیمت همسان میشن ومیشن مثل شیراز، پس بیایید از همین الان جلو این ضرر خودمون وآیندگان و البته منفعت یک عده را بگیریم
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)