صفحه 107 از 476 نخستنخست ... 757979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117157207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

سلام به همه دوستان،

دیروز نامه آپدیت من هم اومد.
    رشته : کامپیوتر-نرم افزار- لیسانس
    فرانسه: B1, B1
    آیلتس: 6
    رشته همسر: 6 امتیازی
    یک فرزند
    تاریخ ارسال مدارک: جولای 2013
    دریافت فایل نامبر: نوامبر 2013
    دریافت نامه آپدیت: 28 آگوست 2014 (با مهلت 90 روز)
    موارد آپدیت: شناسنامه ها، سند ازدواج، مدارک دانشگاهی و ریز نمرات، نامه های اشتغال به کار، سابقه بیمه (همه کپی ها باید مهمور به مهر دفتر اسناد رسمی باشند)

یه سوال داشتم توی نامه نوشته شده که la présente lettre و Annexes A , B رو باید بفرستم. فرمت la présente lettre چیه؟
    ویرایش توسط Persian_reine : August 29th, 2014 در ساعت 04:01 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian_reine نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،

یک فرزند
    موارد آپدیت: شناسنامه ها، سند ازدواج، مدارک دانشگاهی و ریز نمرات، نامه های اشتغال به کار، سابقه بیمه (همه کپی ها باید مهمور به مهر دفتر اسناد رسمی باشند)
    تبریک می گم،فقط دقت کنید که مطابق این لینک ، در مورد سابقه ی بیمه یا باید اصلش را بفرستید یا خود تامین اجتماعی باید کپی برابر اصل کنه.

Légalité de l’expérience professionnelle :

• Émetteur du document
      (exemple : Organisation
      de la sécurité sociale)
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim60 نمایش پست ها
    سلام دوستان من آپدیتم آماده است فقط یک سوال پاسپورتم عوض شده فرم خاضی باید پر کنم

ممنون

پاسپورت من هم عوض شده فرم خاصی را باید پر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

سلام دوستان. 3 سال پیش که ما مدارکمون را پست کردیم تو فرممون کد رشته نبود. اما تو فرمهای جدید یک قسمتی تحت عنوان title and code of your area of training, for which you received a diploma
    اضافه شده برای منی که رشته لیسانسم مهندسی کامپیوتر هست کدش میشه U062. آیا لازم هست با این آپدیتی مه دارم میفرستم فرمی ، نامه ای چیزی بفرستم که این مطلب را بهشون بگم؟؟/
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian_reine نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،

یک فرزند

یه سوال داشتم توی نامه نوشته شده که la présente lettre و Annexes A , B رو باید بفرستم. فرمت la présente lettre چیه؟
    La presente lettre همون نامه ‌درخواست آپدیتی هست که بصورت ایمیل براتون ارسال شده.ایمیل رو پرینت بگیرید بفرستید همراه مدارک
    منظورتون از فرمت چیهفرمت خاصی نداره فقط متن ایمیل هست.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    سلام دوستان. 3 سال پیش که ما مدارکمون را پست کردیم تو فرممون کد رشته نبود. اما تو فرمهای جدید یک قسمتی تحت عنوان title and code of your area of training, for which you received a diploma
    اضافه شده برای منی که رشته لیسانسم مهندسی کامپیوتر هست کدش میشه U062. آیا لازم هست با این آپدیتی مه دارم میفرستم فرمی ، نامه ای چیزی بفرستم که این مطلب را بهشون بگم؟؟/

خیر دوست گلم فقط اونچه خواسته شده بفرستید.اگر قبلا فرم reglementé رو نفرستادی احتمالا ازتون خواستن.دیگه فرم دیگه ای معمولا نمیخوان جز همون نامه آپدیت که باید اضافه کنید به مدارک.و اگر انکس ب شاملتون شده تسک همون گزینه رو توش زده باشید.
    واسه ما کد رشته رو با توجه به شغل و مسئولیتها و رشته خودشون تعیین میکنن تو نامه csq
    درباره پاسپورت هم نیازی نیست چیزی بفرستید .بعدا تو مرحله فدرال ازتون اطلاعات و کپی پاس رو دوباره میخوان.
    تمام مدارک درخواستی با فرمت مورد نظر رو اگر آماده کردید جای نگرانی نیست.
    بفرستید بره نگران نباشید انشالله که بزودی خبرای خوبتون رو مینویسید.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

سلام دوستان

برای من در قسمت تحصیلات و دوره ها این متن رو نوشته که از من می خوان:

ÉTUDES ET FORMATION
    · Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires
    Pour : Requérant principal R
    · Original de la traduction :
    Pour : Requérant principal

آیا ریزنمرات هم خواسته و همچین معنی رو ازش متوجه می شید؟
    دوستانی که میگن ریز نمرات خواسته همین متن رو براشون فرستادن یا علاوه بر مدرک (دانشنامه)، Transcript رو هم اشاره کرده؟

پ ن : من سه سال پیش ریزنمرات لیسانس و فوق رو اریجینال به زبان انگلیسی از دانشگاه گرفتم و همونطوری سیل شده براشون فرستاده بودم.
    دریافت مدارک (با آرامکس): 2011/07/18- 90/4/27
    دریافت شماره رفرنس با ایمیل: 2011/9/7 -90/6/16
    دریافت فایل نامبر با پست: 2011/9/25- 90/7/3
    دریافت ایمیل آپدیت: 2014/08/22 - 93/05/31

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    تبریک می گم،فقط دقت کنید که مطابق این لینک ، در مورد سابقه ی بیمه یا باید اصلش را بفرستید یا خود تامین اجتماعی باید کپی برابر اصل کنه.

Légalité de l’expérience professionnelle :

• Émetteur du document
      (exemple : Organisation
      de la sécurité sociale)
    من نامه تامین اجتماعی را کپی گرفتم و دفترخونه اسناد رسمی برابر اصلش کرد و ضمیمه ترجمه کردم و مهر برابر اصل را هم ترجمه کردم و برای آپدیت فرستادم ..... ولی اصلش را نفرستادم !! آیا مشکلی پیش میاد ؟!؟!
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط newpioneer نمایش پست ها
    سلام دوستان

برای من در قسمت تحصیلات و دوره ها این متن رو نوشته که از من می خوان:

ÉTUDES ET FORMATION
    · Copie certifiée conforme de vos certificats, diplômes ou attestations universitaires
    Pour : Requérant principal R
    Pour : Requérant principal

آیا ریزنمرات هم خواسته و همچین معنی رو ازش متوجه می شید؟
    دوستانی که میگن ریز نمرات خواسته همین متن رو براشون فرستادن یا علاوه بر مدرک (دانشنامه)، Transcript رو هم اشاره کرده؟

پ ن : من سه سال پیش ریزنمرات لیسانس و فوق رو اریجینال به زبان انگلیسی از دانشگاه گرفتم و همونطوری سیل شده براشون فرستاده بودم.
    ریز نمره میشه :Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes
    Pour : Requérant principal ou requérante principale R Conjoint ou conjointe R

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    ریز نمره میشه :Copie certifiée conforme des relevés de notes correspondant aux diplômes universitaires présentés et la liste des cours pour toutes les années d'études qui ont mené à l'obtention de ces diplômes, si les noms des cours ne sont pas mentionnés sur le relevé de notes
    ممنون آریا جان.
    واقعا منو از نگرانی درآوردی. ایشالا به زودی همگی کبک باشیم.
    دریافت مدارک (با آرامکس): 2011/07/18- 90/4/27
    دریافت شماره رفرنس با ایمیل: 2011/9/7 -90/6/16
    دریافت فایل نامبر با پست: 2011/9/25- 90/7/3
    دریافت ایمیل آپدیت: 2014/08/22 - 93/05/31

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)