نقل قول نوشته اصلی توسط hazem نمایش پست ها
دوستان، عزیزان، برگزیدگان و متخصصین امور لاتاری
*****کمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک*****
من دیروز یهو شانسی اصلا نمیدونم چجور یادم اومد که من امسال لاتاری ثبت نام کردم!!!!!! خلاصه مثل سال های گذشته، با نا امیدی تمام رفتم چک کردم دیدم بــــه بــــه بابام لاتاری برده!!!
رفتم سایت رو زیر و رو کردم که ببینیم چی کنم، آیا دیر شده یا نشده که دیدم نوشته تا سپتامبر 2015 میشه روندش رو گذروند. رسیدم به فرم 260 که لاگ این شم، کیس نامبر رو زدم رفت مرحله بعد، تاریخ تولد رو خواست، وارد کردم امـــــــــــــا لاگ این نشد!!!!! error داد که:
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email (kccdv@state.gov) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
الان این یعنی چــــــــــــــی؟!!!!!!
- یعنی دیر جنبیدم سایت رو بستند؟!!!
- آیا تاریخ تولد رو اشتباه وارد کردم؟!!! چون از روی پاسپورت میخونم مینویسم. موقع ثبت نام هم فکر نمیکنم اشتباه وارد کرده باشم!!! اگه موقع ثبت نام اشتباه کرده باشم، حالا باید چی کرد؟!!!!! باطل میشه؟!!!
- میشه راهنمایی کنید واسه میل زدن به kccdv باید ایمیل با فرمت خاصی باشه؟ subject رو چی بنویسم؟ جایی ندیدم فرمتی ارایه کرده باشن. اصلا جواب میدن؟!!!
هیچکی اینجا به ابن مشکل برخورده؟!!
خواهشا شما که خیلی زودتر این مراحل رو گذروندین راهنمایی کنید، استرس گرفتیم کل خونواده!!!
سپاس.
با سلام و تبریک

شما زیادی استرس دارید ، لطفا قبل از هر چیز آروم باشید
الان این یعنی اینکه شما دارید یکی از پارامترهاتون رو اشتباه وارد میکنید
یا کیس نامبرتون یا تاریخ تولدتون و یا ...
اگر هم مطمین هستید که در ورود اطلاعت اشتباه نمیکنید ، پس یعنی در ثبت نام اولیه اشتباه کردید
این اشتباه هم رو میتونید بعد از ورود به فرم ۲۶۰ اصلاح کنید و باعث ابطال نمیشه
پرونده هر لاتاری تا پایان همون سال مالی ادامه داره یعنی ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ در نتیجه فرم ۲۶۰ تا همون تاریخ باز و در دسترس هست
...
ایمیل زدن به کی سی سی فرمت خاص داره :
در سابجکت ایمیلتون فقط باید کیس نامبر ، فول نیم و تاریخ تولدتون رو بنویسید
در متن ایمیلتون ، در سطر اول فقط به صورت خلاصه و یک خطی ، موضوع ایمیلتون رو بنویسید
و سپس هم باید توضیح بدید که ماجرا چیه و چه خواسته ای دارید

موفق باشید