صفحه 136 از 225 نخستنخست ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,351 تا 1,360 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_H نمایش پست ها
    میشه بفرمایید برای چه کیس نامبرهایی وقت مصاحبه اومده تا الان?
    با سلام

برای اکتبر ۲۰۱۴ تا کیس نامبر ۲۵۰۰ کارنت شده فعلا
    ولی تا الان فقط نامه اونهایی که فرمشون رو در ماه May و چند روز اول June سابمیت کردند ، به دستشون رسیده

موفق باشید

Junior Member

من حدود 20 Agu سابمیت کردم ، کیس نامبرمم ××24 هستش. به نظر شما واسه Oct کارنت میشم؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_H نمایش پست ها
    من حدود 20 Agu سابمیت کردم ، کیس نامبرمم ××24 هستش. به نظر شما واسه Oct کارنت میشم؟
    با سلام

قبل از هر چیز یادتون نره که این اولین سالی هست که فرم برندگان الکترونیک شده پس در حقیقت نمیشه هیچ گمانه زنی دقیقی داشت
    اما سالهای قبل اگر یک نفر فرم کاغذیش رو یک جوری ارسال میکرد که تا اواخر آگوست میرسید KCC ، برای اکتبر میرفت مصاحبه (یعنی نامه مصاحبش تا اواسط سپتامبر میومد)

موفق باشید

Junior Member

دوستان، عزیزان، برگزیدگان و متخصصین امور لاتاری
    *****کمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک*****
    من دیروز یهو شانسی اصلا نمیدونم چجور یادم اومد که من امسال لاتاری ثبت نام کردم!!!!!! خلاصه مثل سال های گذشته، با نا امیدی تمام رفتم چک کردم دیدم بــــه بــــه بابام لاتاری برده!!!
    رفتم سایت رو زیر و رو کردم که ببینیم چی کنم، آیا دیر شده یا نشده که دیدم نوشته تا سپتامبر 2015 میشه روندش رو گذروند. رسیدم به فرم 260 که لاگ این شم، کیس نامبر رو زدم رفت مرحله بعد، تاریخ تولد رو خواست، وارد کردم امـــــــــــــا لاگ این نشد!!!!! error داد که:
    The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email (kccdv@state.gov) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
    الان این یعنی چــــــــــــــی؟!!!!!!
    - یعنی دیر جنبیدم سایت رو بستند؟!!!
    - آیا تاریخ تولد رو اشتباه وارد کردم؟!!! چون از روی پاسپورت میخونم مینویسم. موقع ثبت نام هم فکر نمیکنم اشتباه وارد کرده باشم!!! اگه موقع ثبت نام اشتباه کرده باشم، حالا باید چی کرد؟!!!!! باطل میشه؟!!!
    - میشه راهنمایی کنید واسه میل زدن به kccdv باید ایمیل با فرمت خاصی باشه؟ subject رو چی بنویسم؟ جایی ندیدم فرمتی ارایه کرده باشن. اصلا جواب میدن؟!!!
    هیچکی اینجا به ابن مشکل برخورده؟!!
    خواهشا شما که خیلی زودتر این مراحل رو گذروندین راهنمایی کنید، استرس گرفتیم کل خونواده!!!
    سپاس.

سلام به دوستان عزیز
    من کیس نامبریم ××55 هستش و می سابمیت کردم فرمم رو
    به نظرتون الان زود واسه کارنت شدن با توجه به اینکه روزهای اول فرم رو سابمیت کردم یا هنوز منتظر بمونم
    میدونید واسه همچین کیس نامبری چقدر شانس هست؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنین

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadbaghe1 نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز
    من کیس نامبریم ××55 هستش و می سابمیت کردم فرمم رو
    به نظرتون الان زود واسه کارنت شدن با توجه به اینکه روزهای اول فرم رو سابمیت کردم یا هنوز منتظر بمونم
    میدونید واسه همچین کیس نامبری چقدر شانس هست؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنین
    با سلام

پرونده شما در ماهی به جریان میفته که Case Number شما از سوی KCC کارنت اعلام بشه
    پس از اون ، سفارت با توجه به پارامترهای مختلفی شروع به اختصاص وقت مصاحبه شما در روز و ساعت معینی میکند
    پس شما ابتدا پیگیر ویزا بولتن باشید تا متوجه ماه کارنت کیستون بشید
    ...
    شما فقط نگران هستید ، برای کیس ۵۵۰۰ شانس شما با کیس های پایین تر برابر هست

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط hazem نمایش پست ها
    دوستان، عزیزان، برگزیدگان و متخصصین امور لاتاری
    *****کمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک*****
    من دیروز یهو شانسی اصلا نمیدونم چجور یادم اومد که من امسال لاتاری ثبت نام کردم!!!!!! خلاصه مثل سال های گذشته، با نا امیدی تمام رفتم چک کردم دیدم بــــه بــــه بابام لاتاری برده!!!
    رفتم سایت رو زیر و رو کردم که ببینیم چی کنم، آیا دیر شده یا نشده که دیدم نوشته تا سپتامبر 2015 میشه روندش رو گذروند. رسیدم به فرم 260 که لاگ این شم، کیس نامبر رو زدم رفت مرحله بعد، تاریخ تولد رو خواست، وارد کردم امـــــــــــــا لاگ این نشد!!!!! error داد که:
    The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email (kccdv@state.gov) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
    الان این یعنی چــــــــــــــی؟!!!!!!
    - یعنی دیر جنبیدم سایت رو بستند؟!!!
    - آیا تاریخ تولد رو اشتباه وارد کردم؟!!! چون از روی پاسپورت میخونم مینویسم. موقع ثبت نام هم فکر نمیکنم اشتباه وارد کرده باشم!!! اگه موقع ثبت نام اشتباه کرده باشم، حالا باید چی کرد؟!!!!! باطل میشه؟!!!
    - میشه راهنمایی کنید واسه میل زدن به kccdv باید ایمیل با فرمت خاصی باشه؟ subject رو چی بنویسم؟ جایی ندیدم فرمتی ارایه کرده باشن. اصلا جواب میدن؟!!!
    هیچکی اینجا به ابن مشکل برخورده؟!!
    خواهشا شما که خیلی زودتر این مراحل رو گذروندین راهنمایی کنید، استرس گرفتیم کل خونواده!!!
    سپاس.
    با سلام و تبریک

شما زیادی استرس دارید ، لطفا قبل از هر چیز آروم باشید
    الان این یعنی اینکه شما دارید یکی از پارامترهاتون رو اشتباه وارد میکنید
    یا کیس نامبرتون یا تاریخ تولدتون و یا ...
    اگر هم مطمین هستید که در ورود اطلاعت اشتباه نمیکنید ، پس یعنی در ثبت نام اولیه اشتباه کردید
    این اشتباه هم رو میتونید بعد از ورود به فرم ۲۶۰ اصلاح کنید و باعث ابطال نمیشه
    پرونده هر لاتاری تا پایان همون سال مالی ادامه داره یعنی ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ در نتیجه فرم ۲۶۰ تا همون تاریخ باز و در دسترس هست
    ...
    ایمیل زدن به کی سی سی فرمت خاص داره :
    در سابجکت ایمیلتون فقط باید کیس نامبر ، فول نیم و تاریخ تولدتون رو بنویسید
    در متن ایمیلتون ، در سطر اول فقط به صورت خلاصه و یک خطی ، موضوع ایمیلتون رو بنویسید
    و سپس هم باید توضیح بدید که ماجرا چیه و چه خواسته ای دارید

موفق باشید

ممنون از راهنماییتون
    چجوری باید پیگیر ویزا بولتن باشم؟ یعنی واسم ایمیلی میاد یا از سایتی باید پیگیری کنم دوست من؟
    قبلا تشکر میکنم

Junior Member

من مدتی قبل این سئوال رو فرستادم اما هیچکس راهنمایی نکرد:

سلام به همه و تبریک بابت شانس ورودتون به یه زندگی جدید.

یکی دو تا موضوع تو ذهنم داره منو اذیت میکنه. خواستم با شما هم مشورت کنم نظر بدید. کیس من حدود 8500 هست و فکر نکنم تا چند ماه دیگه کارنت بشم:
    اول - من الان دانشجوی سال آخر مهندسی عمران هستم و مدرک فوق دیپلمم (که توی فرم لاتاری ذکر کردم) دست دانشگاهه و آموزش دانشگاه هم تا زمان فارغ التحصیلی (که خرداد 94 باشه) هیچ کمکی به ما نخواهد نمود. بنظر شما بهتره برم فرم 260 رو اصلاح کنم به دیپلم؟ یا برم دانشگاه قبلی یه مدرک المثنی بگیرم؟
    دوم - سفارت در آنکارا در بخش مدارک پزشکی گفته مطلقاً هیچ مدرک پزشکی ایران رو قبول نداره (کارت واکسیناسیون) و باید حتماً دکتر در آنکار مدرک صادر کنه. به این ترتیب آیا واکسیناسیون در تهران هیچ منفعتی داره؟ کدوم موسسه ها رو توصیه میکنین؟
    سوم - بنده تمکن مالی دارم در حد زیرصفر. اما یه خونه دارم که متاسفانه الان سندش وکالتیه. به نظرتون ترجمهء وکالتنامه ارزش داره؟
    چهارم - همهء راهنمایی های پزشکی صرفاً در مورد کودکان بالای دوسال صحبت کردن. نوزاد ما تازه آبان ماه یکساله میشه. آیا تست مدیکال باید بده؟ واکسنهایی که در ایران زده رو چه جوری به دکتر ترک نشون بدیم؟
    پنجم - من به مدت 365 روز در عمان در یک شرکت خاک بر سری ورشکسته مشغول بکار بودم. سه ماه با ویزای مسافری (یعنی ساکن عمان نبودم) و نه ماه بصورت مقیم (در عمان ساکن شدم). بخاطر فشارهای شرکت اونجا مجبور شدم رانندگی کنم و دوبار به دلیل همراه نداشتن گواهینامه جریمه شدم. به نظرتون اصلاً لازمه نامه از پلیس عمان بگیرم؟

موفق باشید

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadbaghe1 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون
    چجوری باید پیگیر ویزا بولتن باشم؟ یعنی واسم ایمیلی میاد یا از سایتی باید پیگیری کنم دوست من؟
    قبلا تشکر میکنم
    سلام
    شما باید این سایتو چک کنید
    بعد جدول 2015
    بعد جلو اسم اسیا یه عددی نوشته
    اون عدد هرچی باشه یعنی کیس نامبرهای زیر اون عدد کارنت شدن
    البته سال 2015 هنوز به صورت جدا نزاشتن ولی سری اکتبرش رو در قسمت سپتامبر 2014 گزاشتن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)