با سلام
البته ما قبلا به این سئوال تو همین فروم پاسخ داده بودیم ولی مجددا عرض می کنم که بله با مبلغ 26 هزار دلار میشه زندگی دانشجویی بسیار بسیار خوبی رو اینجا داشته باشید. شما اگر برید همین سئوال رو از 10 نفر بپرسید احتمالا 10 جواب متفاوت خواهید گرفت برای اینکه موضوع کاملا subjective هست. در خصوص هزینه مسکن آپشن ها خیلی مختلف هست. هم می تونید سراغ خونه های share برید که قیمت های بسیار نازلی هم داره مثلا با ماهی 500 تا 600 دلار هم میشه صاحب یه اتاق خوب شد. ما البته خوب در شهر پرث در استرالیای غربی هستیم و فاصلمون با ملبورن زیاده ولی من از خیلی ها شنیدم که پرث خودش جز شهرهای گرون محسوب میشه پس نظراتی که من مطرح می کنم میتونه برای شما هم مفید باشه. البته ممکنه شما خونه شیر نتونید زندگی کنید و من فکر می کنم با هفته ای 250 تا 300 دلار هم بتونید تو ملبورن اتاق مستقل( یعنی منظورم یه یونیت هست) پیدا کنید. برای اجاره کردن یونیت مستقل از طریق realestate ها ممکنه ازتون reference بخوان که شما خوب reference ندارید در حال حاضر البته مساله الزامی نیست. سایتی وجود داره به اسم gumtree.com.au اونجا می تونید تحقیق کنید در مورد قیمت خونه های share. در مورد اجاره از طریق real estate هم به این سایت http://www.realestate.com.au/buy مراجعه کنید.
در مورد ماشین خوب فکر نمی کنم اوایل بتونید ماشین بخرید. می تونید با شش هفت هزار دلار یه ماشین دست دوم خوب بخرید ولی خوب بحث پارکینگ و هزینه های maintenance و پول gas و روغن و اینها رو باید همه رو در نظر داشته باشید. بهترین آپشن دوچرخه هست یا استفاده از حمل و نقل عمومی که بسیار اینجا قوی هست سیستم اتوبوس رانی. در کل بورستون خیلی شرایطش خوبه و به نظرم هر چه سریعتر اوکی بکنیدش. موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)