بچه ها آنکارا تعطیل کرده ؟؟؟؟ هیچ خبری نیست انگار ! من F2 هستم و خانم ،از جولای منتظرم. همسرم ،F1، دو هفته پیش کلیر شد. اما واسه من همچنان pending هستش.![]()
بچه ها آنکارا تعطیل کرده ؟؟؟؟ هیچ خبری نیست انگار ! من F2 هستم و خانم ،از جولای منتظرم. همسرم ،F1، دو هفته پیش کلیر شد. اما واسه من همچنان pending هستش.![]()
بچه ها من لیت ارایول دارم ولی ازم نخواست الان هنوز کلییر نشدم از مصاحبه هفته پیش که البته بعد تاریخ ای-20 ترم پاییز بوده ولی چیزی نپرسید در این مورد. اخر هفته زمان لیت ارایول هست گفتن ایمیل نزنین در حال بررسی ایم! ولی اینجا نوشتین ظاهرا اثر داره. آیا پرکردن قسمت به این ترم نمیرسم و اتچ لیت ارایول لتر میتونه تسریع کنه روند رو. هرچند در هرصورت به نظرم باید برا ترم بعد برم . پیشنهادتون چیه دوستان. اگر زمان لیت ارایول بگذره ممکنه دیگه خ دیر کلییر بشه بگن اصلا عجله نداره و این طوری ممکنه به بهار هم نرسم! ممنون میشم تجربه تونو شیر کنین
من هم دقیقا همین سوالو دارم، دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن. با تشکر
امروز سفارت تعطیله؟
امروز روز جهانی کارگر هست و همه سفارتهای آمریکا تعطیلند
داستان منم شنیدنش خالی از لطف نیس. من کارشناسی پلیمر خوندم و واسه دکترای پیوسته همون رشته اپلای کردم. جون 2013 برای مصاحبه رفتم سفارت دبی و همه چی عالی پیش رفت ولی کلیرنس من تا آخر دسامبر طول کشید. با هزار بدبختی خروجی گرفتم از وزارت علوم تا بتونم برم و پاسمو فرستادم واسه پیک آپ. بعد اینکه پاسمو 2 هفته نگه داشتن ایمیل زدن بیا مصاحبه دوم و پاسمو پس فرستادن. دانشگاه هم گفت تاریح لیت گذشته بمون واسه ترم دیگه. خلاصه ما رفتیم پی سربازی و معافیت گرفتیم و ایمیل زدم گفتم دارم میام که شد می 2014. رفتم و تو مصاحبه افسر گفت که سابقه کارت حساسه. در حالیکه بصورت نیمه وقت تو یه شرکت خصوصی کار کرده بودم. باز برگه زرد داد بهم و فرداش ریجکتم کرذ و گفت دور آمریکا رو خیط بکش. منم کلا بیخیال شدم و واسه دانشگاه های ترکیه اقدام کردم و گفتم یه تیری در تاریکیه 2 جولای وفت مصاحبه گرفتم از آنکارا. اینجا هم ازم پرسید فکر می کنی چرا ریجکت شذی گفتم نتونستم توضیح بدم که سابقه کارم حساس نیس. اونم گفت نمی گم نتیجه چیزه دیگه می شه ولی ما بررسی می کنیم. گذشت و 25 آگوست واشینگتون آپدیت شد و 26 آنکارا. پاسو 28 دادم سفارت و امروز با ویزای سینگل بهم دادن. خلاصه که اگه بی خودی ریجکت شدین حتما آنکارا افدام کنین که بررسی می کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)