نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 204 از 254 نخستنخست ... 104154194195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,031 تا 2,040 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نمی دونم کسی امروز زنگ زده سفارت یا نه!!! ولی نکته جالب اینه که کلا منو تلفنی شونو عوض کردن و نمیشه باهاشون مستقیما صحبت کرد. لطفا اگه کسی تونسته باهاشون صحبت کنه بگه، چون یه موردی هست که حتما باید تلفنی بهشون بگم!!! دیگه یه امکان وجود داشت که میشد باهاشون حرف زد اونم از ما گرفتن، جواب ایمیل هم که تمپلت!!! من تا روز شروع ترمم 13 روز فرصت دارم و امکان دیفر برام نیست!! لطفا راهنمایی کنین چی کار کنم؟ 140 روزه منتظرم، رشته غیر حساس!!! بدون دریافت 16 سوال! ویزا j1!!

Junior Member

من 501 بود بند ریجکتم ولی یکی از دوستان با 202 اول دبی ریجکت شد بعد آنکارا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    نمی دونم کسی امروز زنگ زده سفارت یا نه!!! ولی نکته جالب اینه که کلا منو تلفنی شونو عوض کردن و نمیشه باهاشون مستقیما صحبت کرد. لطفا اگه کسی تونسته باهاشون صحبت کنه بگه، چون یه موردی هست که حتما باید تلفنی بهشون بگم!!! دیگه یه امکان وجود داشت که میشد باهاشون حرف زد اونم از ما گرفتن، جواب ایمیل هم که تمپلت!!! من تا روز شروع ترمم 13 روز فرصت دارم و امکان دیفر برام نیست!! لطفا راهنمایی کنین چی کار کنم؟ 140 روزه منتظرم، رشته غیر حساس!!! بدون دریافت 16 سوال! ویزا j1!!
    سلام ببخشید شما موردتون همون روز مصاحبه در سایت واشنگتن آپدیت شد؟ در ضمن ویزای جی وان که برای ترم نیست دانشگاه باهاتون راه نمیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiarb نمایش پست ها
    سلام ببخشید شما موردتون همون روز مصاحبه در سایت واشنگتن آپدیت شد؟ در ضمن ویزای جی وان که برای ترم نیست دانشگاه باهاتون راه نمیاد؟
    همون روز اپدیت شد و همون جوری موند، همسرم یه ماه بعد کلیر شد و تا 5 روز دیگه تاریخ کلیرش می گذره و دوباره میره تو کلیر چون من که اپلیکنت اصلیم کلیر نشدم!!! اینم اوضاع ما، دانشگاه مشکلی نداره ولی ما صحبتمون با استاده!!! 2 ماه و نیم انداخته عقب واسم یه بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امروز هیچ کی اپدیت نشد؟

سلام
    من مرتب ایمیل میزدیم، یک ساعت قبل یه ایمیل برام اومد که " متاسفیم و نگرانی شما را درک میکنیم اما اینقدر ایمیل نزنین چون باعث تسریع نمیشه و فقط باعث کندتر شدن کار ما میشین و اینم بدونین که خیلی خوب از ددلاین همتون آگاهیم و داریم کارمون رو انجام میدیم" و الان هم یه ایمیل دیگه اومد که تو سایت آنکارا به تاریخ امروز آپدیت شدین. بار اول تو آنکارا به تاریخ 17 جولای (پاسخ به 16 سوال) آپدیت شدم. بار دوم تو واشنگتن به تاریخ 26 آگوست آپدیت شدم. الانم تو سایت آنکارا به تاریخ امروز آپدیت شدم اما هنوز کلیر نشدم! انگار ما از این شانس ها نداریم!!!
    ویرایش توسط mehdymo : September 2nd, 2014 در ساعت 05:56 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdymo نمایش پست ها
    سلام
    من مرتب ایمیل میزدیم، یک ساعت قبل یه ایمیل برام اومد که " متاسفیم و نگرانی شما را درک میکنیم اما اینقدر ایمیل نزنین چون باعث تسریع نمیشه و فقط باعث کندتر شدن کار ما میشین و اینم بدونین که خیلی خوب از ددلاین همتون آگاهیم و داریم کارمون رو انجام میدیم" و الان هم یه ایمیل دیگه اومد که تو سایت آنکارا به تاریخ امروز آپدیت شدین.
    تاریخ i-20 کی بود؟ مبارک باشه
    ارمنستان که گند زده

ممنون اما کلیر نکردن هنوز ;( هنوز پندینگ هستم. تاریخ I-20 , late arrival گذشته. دیفر کردم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    همون روز اپدیت شد و همون جوری موند، همسرم یه ماه بعد کلیر شد و تا 5 روز دیگه تاریخ کلیرش می گذره و دوباره میره تو کلیر چون من که اپلیکنت اصلیم کلیر نشدم!!! اینم اوضاع ما، دانشگاه مشکلی نداره ولی ما صحبتمون با استاده!!! 2 ماه و نیم انداخته عقب واسم یه بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پیش میاد در جی وان، انشا الله دعا می کنم زود کلیر شید. یک نفر رو می شناسم سه بار فرم دی اس 2019 را تغییر داده بالاخره اومده ویزاش. سعی کنید در نامه هایی که برای پیگیری می زنین نوآوری و ابتکار نشون بدید و از حالت رسمی خارج کنید نامه رو!!! امیدوارم حل بشه، من هم جی وان هستم شبیه شرایط شما ولی الان دو هفته از مصاحبم می گذره ، صبر می خواد البته واقعا 140 روز

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiarb نمایش پست ها
    پیش میاد در جی وان، انشا الله دعا می کنم زود کلیر شید. یک نفر رو می شناسم سه بار فرم دی اس 2019 را تغییر داده بالاخره اومده ویزاش. سعی کنید در نامه هایی که برای پیگیری می زنین نوآوری و ابتکار نشون بدید و از حالت رسمی خارج کنید نامه رو!!! امیدوارم حل بشه، من هم جی وان هستم شبیه شرایط شما ولی الان دو هفته از مصاحبم می گذره ، صبر می خواد البته واقعا 140 روز
    منظورتون تاریخ فرم دی اس 2019 رو تغییر دادن یا محتوای ریسرچشون رو؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)