سلام به نظرتون با معدل کارشناسی 15.38 دانشگاه تهران در رشته شیمی کاربردی شانس قبولی در ارشد دارم؟ الان کلاس زبان المانی می روم و فک می کنم تا اردیبهشت ازمون B1 بدم .این ازمون ورودی ایا همان DSH هست؟ لطفا کمی توضیح دهید؟
سلام به نظرتون با معدل کارشناسی 15.38 دانشگاه تهران در رشته شیمی کاربردی شانس قبولی در ارشد دارم؟ الان کلاس زبان المانی می روم و فک می کنم تا اردیبهشت ازمون B1 بدم .این ازمون ورودی ایا همان DSH هست؟ لطفا کمی توضیح دهید؟
الان تازه 2 هفته شده. تاریخ 19 سپتامبر رو دادم سفارت. البته نامه ترمین 2 که همون 9 اکتبر هست رو هم طی مکاتبه با دانشگاه گرفتم. که توش نوشته شده تضمینی نیست جا باشه. حالا نمیدونم ویزا چی بشه؟!
* شما یعنی دو روزه جمع کردید رفتی آلمان؟ و به امتحان رسیدید؟
* دیفر نخواستن وقتی 2 روز مونده بود به تاریخ؟
مرررسی،واقعا از اطلاعات مفیدتون
ویرایش توسط farima84 : September 7th, 2014 در ساعت 08:55 AM
دقیقا من 1 روزه چمدون بستم.فرداش رفتم سفارت،پس فرداشم اومدم.ترمین 2 شاید 5 نفرم نگیرن.و لی امیدوارم اگرم کارتون به ترمین2 کشید قبول شید.منم رسیدم به ترمین 2،قبول نشدم،ترم بعدش امتحان دادم.ولی کلاسای زبان بیرون گرونه.ویزاتون رو اگه برا ترمین اول بدن خیلی خوبه.2هفتس رفتید سفارت.نمیدونم الان چقدر زمان میبره تا ویزا بدن.مال من 7 هفته شد مال نیما 4 ماه.
متاسفانه از اینجا به بعدش کاری نمیشه کرد.من حتی سفارتم باز رفتم ولی جواب ندادن.این دست خودشون دیگه.فقط باید منتظر بمونید.
به صورت نرمال بین 6 تا 8 هفته طول میکشه.فقط یک هفته مونده به امتحان به این ایمیل ک پایین نوشتم یک ایمیل بزنید و وضعیت رو بگید.این ایمیل مال سفارت تو تهران ولی آلمانی بنویسید.و بگید که امتحان فلان تاریخ و حرفیم از ترمین 2 نزنید.ممکنه جوابتون رو نده ولی بیشتر 1 ایمیل نزنید. بشون بگید اطلاعات راجع به وضعیت ویزاتون میخواهید و نگران هستید که به امتحان نرسید و اگه ممکنه اطلاعات بیشتری بتون بدن.
rk-s2@tehe.auswaertiges-amt.de
جلوی رشته یا در توضیحات رشته مینویسه:
NC یا Zulassungbeschränkt یا Restricted Admission
Kein NC یا Zulassungfrei
اینا نوع تصمیم گیری بران پذیرش دادن برای اون رشته است، رشته ای که متقاضی بیشتر داره از صندلی های خالی اون رشته در دانشگاه NC هست، و تصمیم گیری درباره پذیرش فرق داره، مقایسه ایه و بستگی به سطح متقاضیان داره.
برای خود آلمانی های برای رشته هایی که NC نیستن بدون گرفتن پذیرش میتونن ثبت نام کنن، ولی برای ما خارجی ها ازین نظر فرقی نداره فقط پذیرش گرفتن از رشته هایی که NC نیستن راحت تره و در مدت زمان کمتری جواب میدن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)