صفحه 22 از 52 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 511

موضوع: Karlsruher Institut für Technologie

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Karlsruher Institut für Technologie

سلام به نظرتون با معدل کارشناسی 15.38 دانشگاه تهران در رشته شیمی کاربردی شانس قبولی در ارشد دارم؟ الان کلاس زبان المانی می روم و فک می کنم تا اردیبهشت ازمون B1 بدم .این ازمون ورودی ایا همان DSH هست؟ لطفا کمی توضیح دهید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط niloufarf نمایش پست ها
    سلام به نظرتون با معدل کارشناسی 15.38 دانشگاه تهران در رشته شیمی کاربردی شانس قبولی در ارشد دارم؟ الان کلاس زبان المانی می روم و فک می کنم تا اردیبهشت ازمون B1 بدم .این ازمون ورودی ایا همان DSH هست؟ لطفا کمی توضیح دهید؟
    برای قبولی در ازمون DSH که آلمان برگزار میشه باید در سطح B2 تا C1 باشید . البته خیلی ها با B1 میرن اونجا و کورس زبان دانشگاه رو میگذرونن و همونجا DSH امتحان میدن تا قبول بشن. آزمون مشابه Testdaf در ایران هم برگزار میشه و تقریبا مشابه DSH هست.

الان تازه 2 هفته شده. تاریخ 19 سپتامبر رو دادم سفارت. البته نامه ترمین 2 که همون 9 اکتبر هست رو هم طی مکاتبه با دانشگاه گرفتم. که توش نوشته شده تضمینی نیست جا باشه. حالا نمیدونم ویزا چی بشه؟!
    * شما یعنی دو روزه جمع کردید رفتی آلمان؟ و به امتحان رسیدید؟
    * دیفر نخواستن وقتی 2 روز مونده بود به تاریخ؟
    مرررسی،واقعا از اطلاعات مفیدتون

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman.moradi نمایش پست ها
    اگه ویزا نیمد نگران نباشید.ددلاین اپلای که باز شد یک بار دیگه اپلای میکنید برا دانشگاه.و اون چندتا صفحه فرم رو فقط میفرستید براشون.یک روزه پذیرشو میدن.و مدارکتون تا 1سال داخل بایگانیشون هست.چقدر وقته منتظر ویزا هستین?و تو پذیرشتون که به سفارت دادید نوشته شده چه تاریخیه امتحان دیگه?برای ویزای من که اینجا یکم بازی داد و جواب نداد ولی من 2 روز مونده به ترمین 2 ویزام رو گرفتم.
    ویرایش توسط farima84 : September 7th, 2014 در ساعت 08:55 AM

Junior Member

ایا با این شرایط و معدل شانسی برای پذیرش از این دانشگاه یا سایر دانشگاه های tu9 دارم؟این دانشگاه پذیرش مشروط هم دارد؟با چه شرایطی می توانم در امتحان DSH این دانشگاه شرکت کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng-Karlsruhe Inst. of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    الان تازه 2 هفته شده. تاریخ 19 سپتامبر رو دادم سفارت. البته نامه ترمین 2 که همون 9 اکتبر هست رو هم طی مکاتبه با دانشگاه گرفتم. که توش نوشته شده تضمینی نیست جا باشه. حالا نمیدونم ویزا چی بشه؟!
    * شما یعنی دو روزه جمع کردید رفتی آلمان؟ و به امتحان رسیدید؟
    * دیفر نخواستن وقتی 2 روز مونده بود به تاریخ؟
    مرررسی،واقعا از اطلاعات مفیدتون
    دقیقا من 1 روزه چمدون بستم.فرداش رفتم سفارت،پس فرداشم اومدم.ترمین 2 شاید 5 نفرم نگیرن.و لی امیدوارم اگرم کارتون به ترمین2 کشید قبول شید.منم رسیدم به ترمین 2،قبول نشدم،ترم بعدش امتحان دادم.ولی کلاسای زبان بیرون گرونه.ویزاتون رو اگه برا ترمین اول بدن خیلی خوبه.2هفتس رفتید سفارت.نمیدونم الان چقدر زمان میبره تا ویزا بدن.مال من 7 هفته شد مال نیما 4 ماه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

ایا با این شرایط و معدل شانسی برای پذیرش از این دانشگاه یا سایر دانشگاه های tu9 دارم؟این دانشگاه پذیرش مشروط هم دارد؟با چه شرایطی می توانم در امتحان DSH این دانشگاه شرکت کنم؟
    شما فقط به ب 1 نیاز دارید برا اپلای و اینکه معدلتون مشکلی نداره و باید تو سایت دانشگاه ببینید پذیرش مستر رشته شیمی محدود هست یا نه.اگه محدود باشه با معیارا خودشون انتخاب میکنن.ولی اگه نباشه و واحداتون با واحدای اینجا مطابقت بکنه پذیرش رو میدن.

آقای بهمن؟! با چه شماره ای باید تماس بگیرم تا بفهمم مدارکم رو فرستادن آلمان یا نه؟! که به مشکل آقای نیما برخورد نکنم و پروسه طول نکشه؟!
    مرسی

دقیقا من 1 روزه چمدون بستم.فرداش رفتم سفارت،پس فرداشم اومدم.ترمین 2 شاید 5 نفرم نگیرن.و لی امیدوارم اگرم کارتون به ترمین2 کشید قبول شید.منم رسیدم به ترمین 2،قبول نشدم،ترم بعدش امتحان دادم.ولی کلاسای زبان بیرون گرونه.ویزاتون رو اگه برا ترمین اول بدن خیلی خوبه.2هفتس رفتید سفارت.نمیدونم الان چقدر زمان میبره تا ویزا بدن.مال من 7 هفته شد مال نیما 4 ماه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط farima84 نمایش پست ها
    آقای بهمن؟! با چه شماره ای باید تماس بگیرم تا بفهمم مدارکم رو فرستادن آلمان یا نه؟! که به مشکل آقای نیما برخورد نکنم و پروسه طول نکشه؟!
    مرسی
    متاسفانه از اینجا به بعدش کاری نمیشه کرد.من حتی سفارتم باز رفتم ولی جواب ندادن.این دست خودشون دیگه.فقط باید منتظر بمونید.
    به صورت نرمال بین 6 تا 8 هفته طول میکشه.فقط یک هفته مونده به امتحان به این ایمیل ک پایین نوشتم یک ایمیل بزنید و وضعیت رو بگید.این ایمیل مال سفارت تو تهران ولی آلمانی بنویسید.و بگید که امتحان فلان تاریخ و حرفیم از ترمین 2 نزنید.ممکنه جوابتون رو نده ولی بیشتر 1 ایمیل نزنید. بشون بگید اطلاعات راجع به وضعیت ویزاتون میخواهید و نگران هستید که به امتحان نرسید و اگه ممکنه اطلاعات بیشتری بتون بدن.
    rk-s2@tehe.auswaertiges-amt.de

Junior Member

شما فقط به ب 1 نیاز دارید برا اپلای و اینکه معدلتون مشکلی نداره و باید تو سایت دانشگاه ببینید پذیرش مستر رشته شیمی محدود هست یا نه.اگه محدود باشه با معیارا خودشون انتخاب میکنن.ولی اگه نباشه و واحداتون با واحدای اینجا مطابقت بکنه پذیرش رو میدن.
    از کجا می تونم بفهمم پذیرش محدود هست یا نه ؟ چه چیزی در سایت دانشگاه می نویسه؟
    با مدرک B1 چه پذیرشی می دهند ؟

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    Information Systems, FAU Universität Erlangen-Nürnberg

از کجا می تونم بفهمم پذیرش محدود هست یا نه ؟ چه چیزی در سایت دانشگاه می نویسه؟
    با مدرک B1 چه پذیرشی می دهند ؟
    جلوی رشته یا در توضیحات رشته مینویسه:
    NC یا Zulassungbeschränkt یا Restricted Admission
    Kein NC یا Zulassungfrei
    اینا نوع تصمیم گیری بران پذیرش دادن برای اون رشته است، رشته ای که متقاضی بیشتر داره از صندلی های خالی اون رشته در دانشگاه NC هست، و تصمیم گیری درباره پذیرش فرق داره، مقایسه ایه و بستگی به سطح متقاضیان داره.
    برای خود آلمانی های برای رشته هایی که NC نیستن بدون گرفتن پذیرش میتونن ثبت نام کنن، ولی برای ما خارجی ها ازین نظر فرقی نداره فقط پذیرش گرفتن از رشته هایی که NC نیستن راحت تره و در مدت زمان کمتری جواب میدن!