صفحه 122 از 476 نخستنخست ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132172222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,211 تا 1,220 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام دوستان من امروز رفتم بیمه ، با کلی چک چونه که به من گفت خانم ما بخشنامه داریم که نامه ندیم گفتم بخش نامه کو به من نشون بده یه بخش نامه ای گفت گفتم کو نشون من بده ؟ گفت به تو نمیدم گفتم مگه برای کار ما صادر نشده نمیگن به متقاضی ندین شما اون بخش نامه رو کپی بگیر بزن در و دیوار من بدونم حالا نمیخوای بزنی الان یه کپی بگیر مهر کن من دیگه از تو نامه نمیخوام . خلاصه اینو که گفتم گفت حالا تا بیام برام ا ینکارها رو بکنم اصلا شما کی هستین از من بخشنامه میخوای گفتم مراحعه کنند تکریم ارباب رجوع که اصلا توی برنامه تا مین اجتماعی نیست در عوض چیز های دیگه هست . خلاصه کلی چونه زدن به من نامه داد .
    خلاصه اگر به شما نامه نداد بگو چرا ؟ اگر گفت طبق بخش نامه بگو بخشنامه کو ؟ نشون من بده؟ اگر گفت نشون نمیدم بگو مگه این بخش نامه واسه مراجعه کننده نیست ؟ پس همونو یه مهر بزن روش من برم دیگه ازت نامه نمیخوام همون. از سایت پرینت میگیرم حتما کافیه ... مطمئنا نمیده بخشنامه رو اگر اگر اگر اگر بخشنامه رو داد شما همون بخشنامه رو با پرینت سابقه ترجمه میکنی می فرستی کانادا .... البته همچین بخش نامه ای وجود نداره ...
    ممنونم همه کسانی که خیلی اینجا به منو دلداری دادن و کمک کردن و راهنمایی کردن
    خیلی خوشحال شدم کارتون راه افتاد
    این بیمرو فقط باید تحدید کرد وگرنه هیچ کاری انجام نمیدن
    افرین به شما
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    خیلی خوشحال شدم کارتون راه افتاد
    این بیمرو فقط باید تحدید کرد وگرنه هیچ کاری انجام نمیدن
    افرین به شما
    ممنونم که به فکر دوستان هستید . تهدید نمیخواست یکم باید نمک فلفل کل کل کردن ادم بدونه که من واقعا نمیدونستم دوستم به من یاد داد همون جملات روگفتم نامه رو گرفتم
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

سلام دوستان
    1-اگر برای کمتر شدن هزینه تمبر دادگستری و مهر امور خارجه، شناسنامه نفر اصلی و همسر بعلاوه سند ازدواج، همه باهم پلمب شه تا یک مهر بخوره مشکلی پیش میاد؟
    2-همینطور مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس نفر اصلی اگر با هم پلمب بشه چطور؟ (البته هنگام ارسال مدارک لیسانس بودم و بعدا فوق گرفتم و در واقع مدارک فوق لیسانس ام رو باید توی آنکس B اشاره کنم)
    3-ضمنا میگن اگر نامه سابقه تامین اجتماعی خطاب به جای خاصی نوشته شده باشه، احتمالا وزارت خارجه مهر نمیکنه! آیا همچین چیزی کسی برخورد کرده؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط dvlpr نمایش پست ها
    سلام دوستان
    1-اگر برای کمتر شدن هزینه تمبر دادگستری و مهر امور خارجه، شناسنامه نفر اصلی و همسر بعلاوه سند ازدواج، همه باهم پلمب شه تا یک مهر بخوره مشکلی پیش میاد؟
    2-همینطور مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس نفر اصلی اگر با هم پلمب بشه چطور؟ (البته هنگام ارسال مدارک لیسانس بودم و بعدا فوق گرفتم و در واقع مدارک فوق لیسانس ام رو باید توی آنکس B اشاره کنم)
    3-ضمنا میگن اگر نامه سابقه تامین اجتماعی خطاب به جای خاصی نوشته شده باشه، احتمالا وزارت خارجه مهر نمیکنه! آیا همچین چیزی کسی برخورد کرده؟
    ممنون
    دوست عزيز ، من در مورد سوالات ١،٢ شما مورد مشابه داشتم ، دارالترجمه ما قبول نكرد و گفت دادگستري ديگه مدارك رو با هم پلمپ نمي كنه ، تا ٦ ماه پيش مي كرد اما الان خير. سؤال سوم رو اطلاعي ندارم .
    تاریخ لند 19 اکتبر 2015 ... ساکن تورنتو .... اسکیل ورکر کبک .... رشته عمران

سلام دوستان
    ممنون
    1- اینکارو نکنین موردی داشتیم که افسر یه مدرکو ندیده و ریجکت کرده همین چند صفحه قبل میتونین پیداش کنین
    2- ایضا !
    3- من نامه از شرکت زدم و اونا هم جواب دادن و بهترین راه هم همینه چون وقتی شرکتی درخواستشو توی دبیرخونه ثبت میکنه موظفن جواب بدن، مشکلی نیست
    رشته عمران- فایل نامبر : AUGUST 2011- انگلیسی آیلتس (4 از 6)، فرانسه (b1, b2)، همسر (a2, b1) ، دو فرزند ، 3 سال سابقه، نامه آپدیت JULY 2014، دریافت 10 اکتبر 2014، امتیاز بدون انطباق 71، صدور CSQ (ویو): 2015/02، رسید مدارک فدرال 2015/05/13 ، فایل نامبر فدرال 2015/7/21، مدیکال 2015/09/04 ویزا 30 اکتبر 2015

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rainy_man_1984 نمایش پست ها
    1- اینکارو نکنین موردی داشتیم که افسر یه مدرکو ندیده و ریجکت کرده همین چند صفحه قبل میتونین پیداش کنین
    2- ایضا !
    3- من نامه از شرکت زدم و اونا هم جواب دادن و بهترین راه هم همینه چون وقتی شرکتی درخواستشو توی دبیرخونه ثبت میکنه موظفن جواب بدن، مشکلی نیست
    ممنون از جواب سریعتون...
    در مورد یک و دو، یعنی می فرمایید دوستان معمولا تمام مدارک رو جدا پلمب می کنن؟ آخه دارالترجمه من میگه این کار معموله که مدارک مرتبط رو با هم پلمب کنن؟! البته اگر افیسر در اینصورت یک مدرک رو اشتباها نبینه، خوب چیزیه که ممکنه اتفاق بیفته! من معمولا همه پستها رو میخونم اما متاسفانه اون پستی رو که فرمودید این اتفاق براشون اقتاده، ندیدم!
    در مورد سوم هم داراترجمه میگه وزارت خارجه مدرکی رو که خطاب به شخص ثالثی نوشته شده باشه، بعضا مهر نمیکنه! خواستم ببینم کسی این اتفاق براش پیش اومده یا نه؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

ممنون از جواب سریعتون...
    در مورد یک و دو، یعنی می فرمایید دوستان معمولا تمام مدارک رو جدا پلمب می کنن؟ آخه دارالترجمه من میگه این کار معموله که مدارک مرتبط رو با هم پلمب کنن؟! البته اگر افیسر در اینصورت یک مدرک رو اشتباها نبینه، خوب چیزیه که ممکنه اتفاق بیفته! من معمولا همه پستها رو میخونم اما متاسفانه اون پستی رو که فرمودید این اتفاق براشون اقتاده، ندیدم!
    در مورد سوم هم داراترجمه میگه وزارت خارجه مدرکی رو که خطاب به شخص ثالثی نوشته شده باشه، بعضا مهر نمیکنه! خواستم ببینم کسی این اتفاق براش پیش اومده یا نه؟
    ممنون
    دوست عزیز، دوستمون rainy_man_198 کاملا درست می فرمایند، سعی کنید این کار را نکنید، چون در ایمیل آپدیت این موارد به صورت آیتم های جداگانه ذکر می شه، مثلا برای مدارک دانشگاهی و ریز نمرات هم دارالترجمه ها اونها را با هم پانچ می کنند، در حالیکه در ایمیل آپدیت 2 آیتم جدا هست و دوستی بوده که مدرک فوق لیسانش را ندیده اند، و امتیاز کم داده اند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

نقل قول نوشته اصلی توسط zarei_m نمایش پست ها
    دوستان مدارک آپدیت من در مهلت 60 روز آماده نمیشه آیا امکان درخواست استمهال میشه کرد یا نه
    دوست عزیز مگه از شما تو نامه اپدیت ،مدرک زبان خواستند؟
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

سلام .
    آیا به ریجکت شدن میشه اعتراض کرد یا نه ؟ اگه میشه چجوری باید اعتراض کرد ؟
    دوستان لطفا سریع و کامل جواب بدین!
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

سلام دوستان

من ارسال مداركم اگوست 2011 بوده و فايل نامبر را سپتامبر 2011 گرفتم. رشتم 6 امتيازي هست. تا الان هم هيچ مدرك زباني ارسال نكردم . در فرمهام سطح زبان رو 5-6 زده بودم كه B1 بوده و اون زمان امتياز داشته. تا الان از من هيچ مدركي نخواستند و آپديت هم هنوز نيومده . ممكنه تو آپديت با مدت 3 ماه از من مدرك B2 بخوان يا اينكه كلا پروندم ريجكت بشه؟ لطفا دوستاني كه اطلاعات دارن به من زود جواب بدن. ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)