صفحه 123 از 476 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

سلام به دوستان بالاخره دیروز نامه انتظار مصاحبه برای ماهم اومد.مشخصاتم تو امضا هست.مدارک حدود یکماه پیش دستشون رسیده متنش هم اینجا میذارم.امیدوارم هرچی زودتر تکلیف هممون مشخص بشه .شاید لازمه بگم من بصورت کاملا تصادفی اصل بیمه را فرستادم.واسه بقیه مدارک هم تمام مهر ها را شامل دادگستری و امورخارجه زده بودم.بماند که برای مهر امورخارجه روی فیش حقوقی مجبور شدم کلی توی اداره مالیات چک و چونه بزنم و دست آخرهم کپی لیست مالیات شرکت را دادم کارشناس اداره مالیات با خواهش و التماس مهر کرد.البته من به مامور امورخارجه گفتم من این برگه مالیات را براتون آوردم ولی خواهشا از کس دیگه نخواهین چون اداره مالیات همچین چیزی را نمیده!!و من با کلی زحمت تونستم بگیرم.این تایید کردن ها هرروز سخت تر میشه!! Madame,Nous avons complété une première évaluation de votre « Demande de certificat desélection » et nous avons déterminé que vous avez satisfait aux exigences requises àcette étape d’examen préliminaire.Nous vous informons que vous êtes inscrit sur une liste d'attente pour une entrevue desélection avec un(e) conseiller(ère) à l'immigration. Dès que la date de votre entrevuesera fixée, nous communiquerons de nouveau avec vous. Il est donc inutile de nouscontacter à ce sujet, vous devez attendre notre prochaine correspondance

سلام
    تبريك مي گم. مهسا جان شما اگه مدرك زبان ارسال نمي كردي ممكن بود ازتون مدرك زبان نخوان؟

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    سلام .
    آیا به ریجکت شدن میشه اعتراض کرد یا نه ؟ اگه میشه چجوری باید اعتراض کرد ؟
    دوستان لطفا سریع و کامل جواب بدین!
    هم ایمیل هم نامه پستی. من دیدم دوباره فرصت 30 روزه دادن برای ارسال سریع و بررسی در کمیته تچدید نظر
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa847 نمایش پست ها
    سلام به دوستان بالاخره دیروز نامه انتظار مصاحبه برای ماهم اومد.مشخصاتم تو امضا هست.مدارک حدود یکماه پیش دستشون رسیده متنش هم اینجا میذارم.امیدوارم هرچی زودتر تکلیف هممون مشخص بشه .شاید لازمه بگم من بصورت کاملا تصادفی اصل بیمه را فرستادم.واسه بقیه مدارک هم تمام مهر ها را شامل دادگستری و امورخارجه زده بودم.بماند که برای مهر امورخارجه روی فیش حقوقی مجبور شدم کلی توی اداره مالیات چک و چونه بزنم و دست آخرهم کپی لیست مالیات شرکت را دادم کارشناس اداره مالیات با خواهش و التماس مهر کرد.البته من به مامور امورخارجه گفتم من این برگه مالیات را براتون آوردم ولی خواهشا از کس دیگه نخواهین چون اداره مالیات همچین چیزی را نمیده!!و من با کلی زحمت تونستم بگیرم.این تایید کردن ها هرروز سخت تر میشه!! Madame,Nous avons complété une première évaluation de votre « Demande de certificat desélection » et nous avons déterminé que vous avez satisfait aux exigences requises àcette étape d’examen préliminaire.Nous vous informons que vous êtes inscrit sur une liste d'attente pour une entrevue desélection avec un(e) conseiller(ère) à l'immigration. Dès que la date de votre entrevuesera fixée, nous communiquerons de nouveau avec vous. Il est donc inutile de nouscontacter à ce sujet, vous devez attendre notre prochaine correspondance
    به نظرتو ن چند ماه بعد ار نامه انتظار میرید مصاحبه. من هفته پیش آپدیتم را فرستادم. خودم تو بهمن یا اسفند یک مصاحبه دیگه ابوظبی دارم برای یک چیز دیگه. میخوام ببینم میشه مصاحبه کبک هم همون حوالی باشه نخوام 2 بار برم دبی؟؟!
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan_5106 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من ارسال مداركم اگوست 2011 بوده و فايل نامبر را سپتامبر 2011 گرفتم. رشتم 6 امتيازي هست. تا الان هم هيچ مدرك زباني ارسال نكردم . در فرمهام سطح زبان رو 5-6 زده بودم كه B1 بوده و اون زمان امتياز داشته. تا الان از من هيچ مدركي نخواستند و آپديت هم هنوز نيومده . ممكنه تو آپديت با مدت 3 ماه از من مدرك B2 بخوان يا اينكه كلا پروندم ريجكت بشه؟ لطفا دوستاني كه اطلاعات دارن به من زود جواب بدن. ممنون
    برای زبات مهلت 18 ماه میدن نگران نباش

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    سلام .
    آیا به ریجکت شدن میشه اعتراض کرد یا نه ؟ اگه میشه چجوری باید اعتراض کرد ؟
    دوستان لطفا سریع و کامل جواب بدین!
    دوست عزیز
    دلیل ریجکت شدن تون چی بوده؟
    اگر مدارک تون مطابق فرمت خواسته شده آنها نبوده است متاسفانه شما هیچ شانسی ندارید و پرونده شما بسته شده است چرا که اشتباه از طرف شما بوده است ولی اگر فکر می کنید که اشتباه از طرف آنها بوده مثلا امتیازی را کم دادند مدرکی را ندیدند و... اون موقع شانس دارید که پرونده تون دوباره به جریان بیفته.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    دوست عزیز
    دلیل ریجکت شدن تون چی بوده؟
    اگر مدارک تون مطابق فرمت خواسته شده آنها نبوده است متاسفانه شما هیچ شانسی ندارید و پرونده شما بسته شده است چرا که اشتباه از طرف شما بوده است ولی اگر فکر می کنید که اشتباه از طرف آنها بوده مثلا امتیازی را کم دادند مدرکی را ندیدند و... اون موقع شانس دارید که پرونده تون دوباره به جریان بیفته.
    من کلیه مدارکی که تو آپدیتم ازم خواسته بودن را کپی گرفتم و کپی ها رو دفتر خونه اسناد رسمی برابر با اصل کردم و همونا به ترجمه ها پانچ شد . تمبر دادگستری روی ترجمه ها باطل کردم و مهر وزارت امور خارجه هم زدم و حتی توی ترجمه هام مهر تایید دفتر خونه را ترجمه کردم.
    چند روز بعد از ارسالم متوجه شدم که برای تامین اجتماعی باید اصلش را هم میفرسادم. بلافاصله اصل سابقه بیمه رو به ترجمه پانچ کردم و تمام مهر و تاییدیه های قبلی هم زدم روش و یه نامه هم نوشتم که داستان چی بوده و براشون مجددا ارسال کردم 4 سپتامبر رسید به دستشون یعنی حدود 10 روز بعد از رسیدن مدارک قبلی ...
    دیشب برام ایمیل ریجکت اومده.. توش اینا نوشته:
    Les documents suivants ont été fournis pour la conjointe, mais dans un format autre que celui exigé :
    - Preuve des cotisations sociales ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale (Copie certifié conforme par un notaire public )
    Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document.

الانم دارم یه نامه مینویسم که قبل از اینکه شما پروندم را بررسی کنین اصل بیمه را براتون ارسال کردم... و براشون فکس کنم.
    لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه !!!
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    به نظرتو ن چند ماه بعد ار نامه انتظار میرید مصاحبه. من هفته پیش آپدیتم را فرستادم. خودم تو بهمن یا اسفند یک مصاحبه دیگه ابوظبی دارم برای یک چیز دیگه. میخوام ببینم میشه مصاحبه کبک هم همون حوالی باشه نخوام 2 بار برم دبی؟؟!
    دقیقا که نمیشه گفت،ولی با توجه به اطلاعات این فروم فکر کنم تا اخرامسال مصاحبه را رفته باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    برای زبات مهلت 18 ماه میدن نگران نباش

مرسي از پاسختون .يعني حتي به كساني كه پروندشون قديمي هم زمان ميدن براي مدرك زبان؟ حالا به نظرتون چرا هنوز براي من نامه آپديت نيومده؟ آيا حتما براي آپديت ايميل مياد يا بصورت پستي هست.

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan_5106 نمایش پست ها
    مرسي از پاسختون .يعني حتي به كساني كه پروندشون قديمي هم زمان ميدن براي مدرك زبان؟ حالا به نظرتون چرا هنوز براي من نامه آپديت نيومده؟ آيا حتما براي آپديت ايميل مياد يا بصورت پستي هست.
    دوست عزیز بهتر است امضاتون را کامل کنید تا دقیقتر بشه جواب داد. آپدیت با ایمیل می یاد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)