ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
سلام به دوستان بالاخره دیروز نامه انتظار مصاحبه برای ماهم اومد.مشخصاتم تو امضا هست.مدارک حدود یکماه پیش دستشون رسیده متنش هم اینجا میذارم.امیدوارم هرچی زودتر تکلیف هممون مشخص بشه Madame,Nous avons complété une première évaluation de votre « Demande de certificat desélection » et nous avons déterminé que vous avez satisfait aux exigences requises àcette étape d’examen préliminaire.Nous vous informons que vous êtes inscrit sur une liste d'attente pour une entrevue desélection avec un(e) conseiller(ère) à l'immigration. Dès que la date de votre entrevuesera fixée, nous communiquerons de nouveau avec vous. Il est donc inutile de nouscontacter à ce sujet, vous devez attendre notre prochaine correspondance.
تبریک میگم دوست عزیز .شرایط منم تقریبا مثل شماست، من یه مدرک tefaq A2-B2 دارم که تارخ اعتبارش تموم شده نمیدونم با آپدیت بفرستم یا نه . به نظرتون اگه بفرستم احتمال چی بشتره اینکه بهم انتظار بدن یا مهلت 18 ماهه برای ارسال مجدد مدرک یا بدلیل اینکه زبان حد نصاب و ندارم ریجکتم کنن چون امتیاز کامل زبان (10 امتیاز) رو میخوام.
با سلام
ما جون 2013 فایل نامبر گرفتیم اما فایل نامبر به اسم من صادر شد با این که مین همسرم بود
همون سال گذشته تماس گرفتیم یکی گفت فرقی نمی کنه
امسال که همسرم تماس گرفت یکی برداشت گفت فایل به اسمه خانمته پس ما فقط به اون جواب میدیم
یه بار دیگه تماس گرفتیم موضوع را توضیح دادیم گفت ما تشخیص دادیم که خانمتون مین باشه
یه بار حضوری یکی از اشناهامون را فرستادیم که گفتند ما این جور تشخیص دادیم یا این که فرقی نداره و خلاصه جواب درستی نگرفتیم
دیشب دوباره تماس گرفتیم و موضوع را گفتیم
گفت اگه فکر می کنی امتیاز تو بیشتر یه نامه خانمت بنویسه و مین را عوض کنه
حالا شما چی فکر می کنید؟ چی کار کنیم بهتره؟
در صورتی که من مین باشم 5 امتیاز واسه دعوت به مصاحبه کم داریم و اگه همسرم مین باشه 60 امتیاز بدون زبان داریم
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
سلام به دوستان کمک فوری نیاز دارم
دو نفر از دوستان به تازگی از مصاحبه برگشتن.باوجود اینکه بلافاصله بعد از دریافت مدرک زبانشون اونو به پروندشون اصافه کردن اما به دلیل طولانی شدن پروسه بررسی پرونده ها از تاریخ اعتبار مدرکشون گذشته و افیسر امتیاز مدرکشونو براشون حساب نکرده متاسفانه.مگه ملاک،تاریخ ارسال مدرک نیست؟
با سلام قبلا دوستان می گفتن که در مورد اکسپایر شدن مدرک سخت گیری نمی کنند و معمولا براساس مدرک امتیاز میدن ولی درسته حق با شماست من خودم همین یکشنبه مصاحبه دارم و مدرک آیلتسم یک ماه از اعتبارش گذشته با در نظر گرفتن مدرک من 6 امتیاز انگلیسی رو می گیرم ولی اگه بخواد حساب نکنه ممکنه انگلیسی حرف زدنم با فرانسه قاطی بشه و امتیاز کاملو نده و در مجموع امتیاز کم بیاریم و رد شیم . واقعا این ظلمه چون من همین مدرک آیلتسو کپی برابر اصلشو 3 بار فرستادم ، راستی این دوستان شما تو مصاحبه قبول شدند ؟
رشته : کامپیوتر فایل نامبر : 07-07-2011 تاریخ مصاحبه : 14-09-2014 فایل نامبر فدرال : 24-03-2015 مدیکال : 08-06-2015 ارسال نتایج مدیکال : 21-06-2015 مدیکال رسیود : 30-06-2015 تغییر وضعیت به In Process در سایت : 07-07-2015 تغییر وضعیت به Decision Made و ایمیل پاس ریکوئست : 28-07-2015
[QUOTE=rezaeisadegh;1743231]با سلام قبلا دوستان می گفتن که در مورد اکسپایر شدن مدرک سخت گیری نمی کنند و معمولا براساس مدرک امتیاز میدن ولی درسته حق با شماست من خودم همین یکشنبه مصاحبه دارم و مدرک آیلتسم یک ماه از اعتبارش گذشته با در نظر گرفتن مدرک من 6 امتیاز انگلیسی رو می گیرم ولی اگه بخواد حساب نکنه ممکنه انگلیسی حرف زدنم با فرانسه قاطی بشه و امتیاز کاملو نده و در مجموع امتیاز کم بیاریم و رد شیم . واقعا این ظلمه چون من همین مدرک آیلتسو کپی برابر اصلشو 3 بار فرستادم ، راستی این دوستان شما تو مصاحبه قبول شدند ؟[/QUOT]
یکیشون رد شده یکیشون مشروط به ارائه یک ب2 جدید.تو کبک فرندز هستن
علاقه مندی ها (Bookmarks)