صفحه 124 از 476 نخستنخست ... 2474114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134174224 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,231 تا 1,240 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    من کلیه مدارکی که تو آپدیتم ازم خواسته بودن را کپی گرفتم و کپی ها رو دفتر خونه اسناد رسمی برابر با اصل کردم و همونا به ترجمه ها پانچ شد . تمبر دادگستری روی ترجمه ها باطل کردم و مهر وزارت امور خارجه هم زدم و حتی توی ترجمه هام مهر تایید دفتر خونه را ترجمه کردم.
    چند روز بعد از ارسالم متوجه شدم که برای تامین اجتماعی باید اصلش را هم میفرسادم. بلافاصله اصل سابقه بیمه رو به ترجمه پانچ کردم و تمام مهر و تاییدیه های قبلی هم زدم روش و یه نامه هم نوشتم که داستان چی بوده و براشون مجددا ارسال کردم 4 سپتامبر رسید به دستشون یعنی حدود 10 روز بعد از رسیدن مدارک قبلی ...
    دیشب برام ایمیل ریجکت اومده.. توش اینا نوشته:
    Les documents suivants ont été fournis pour la conjointe, mais dans un format autre que celui exigé :
    - Preuve des cotisations sociales ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale (Copie certifié conforme par un notaire public )
    Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document.

الانم دارم یه نامه مینویسم که قبل از اینکه شما پروندم را بررسی کنین اصل بیمه را براتون ارسال کردم... و براشون فکس کنم.
    لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه !!!
    واقعا براتون ناراحت شدم. این موضوع چای جونه زدن داره. یکی از دوستانم 10 روز پیش بدلیل عدم ارسال فیش حقوقی ریچکت شد. بعد ایمیل زد . بهش چواب دادن سریع نواقص را بفرسته، ظرف 30 روز مدارک را مچددا بررسی میکنن و بهش جواب میدن. البته من یک چایی تو سایت کبک خوندم که اگه کسی معترض بود باید کتبی اعلام کنه. شما بهترین راه اینه که زنگ بزنی ایمیل بزنی و از حقت دفاع کنی. و بگی یک اشتباه سهوی بوده و بعد از چند روز متوجه شدی که داخل پاکت ارسالی نگذاشتی و به محض اطلاع آنرا ارسال کردم . امیدوارم که کارتون درست بشه
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

من کلیه مدارکی که تو آپدیتم ازم خواسته بودن را کپی گرفتم و کپی ها رو دفتر خونه اسناد رسمی برابر با اصل کردم و همونا به ترجمه ها پانچ شد . تمبر دادگستری روی ترجمه ها باطل کردم و مهر وزارت امور خارجه هم زدم و حتی توی ترجمه هام مهر تایید دفتر خونه را ترجمه کردم.
    چند روز بعد از ارسالم متوجه شدم که برای تامین اجتماعی باید اصلش را هم میفرسادم. بلافاصله اصل سابقه بیمه رو به ترجمه پانچ کردم و تمام مهر و تاییدیه های قبلی هم زدم روش و یه نامه هم نوشتم که داستان چی بوده و براشون مجددا ارسال کردم 4 سپتامبر رسید به دستشون یعنی حدود 10 روز بعد از رسیدن مدارک قبلی ...
    Les documents suivants ont été fournis pour la conjointe, mais dans un format autre que celui exigé :
    - Preuve des cotisations sociales ou preuve d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale (Copie certifié conforme par un notaire public )

الانم دارم یه نامه مینویسم که قبل از اینکه شما پروندم را بررسی کنین اصل بیمه را براتون ارسال کردم... و براشون فکس کنم.
    سلام،
    من هم شرايط شما رو دارم ولي هنوز برام نامه اي نيومده كه بگه ريجكتم، ميشه لطف كنيد خبرش رو به ما هم بديد
    ممنونم.
    در ضمن من زنگ زدم پرسيدم كه ميشه تو يه نامه ديگه اصل مدرك بيمه رو بفرستم گفتن، احتمال داره ريجكت شه چون همه مدارك رو فقط در يك نامه قبول مي كنند !

Junior Member

سلام دوستان خواهش ميكنم هركس از اين مورد آگاهي داره به من جواب بده . . تا امروز هيچ ايميلي براي آپديت دريافت نكردم. توي پروندم هم زبان را 5-6 (B1)زده بودم كه اون زمان امتياز داشت. تا الان هم مدرك زبان نفرستادم. دو تا سوال دارم:1- آيا ممكنه زمان آپديت از من مدرك زبان بخوان تو همون 90 روز؟ آخه من تو 90 روز نميتونم بگيرم خيلي وقته زبان كار نكردم 2- آيا ممكنه پروندمو به خاطر نفرستادن مدرك زبان ريجكت كنن ؟ممنون ميشم زود جواب بدين
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط blucity77 نمایش پست ها
    سلام دوستان خواهش ميكنم هركس از اين مورد آگاهي داره به من جواب بده . . تا امروز هيچ ايميلي براي آپديت دريافت نكردم. توي پروندم هم زبان را 5-6 (B1)زده بودم كه اون زمان امتياز داشت. تا الان هم مدرك زبان نفرستادم. دو تا سوال دارم:1- آيا ممكنه زمان آپديت از من مدرك زبان بخوان تو همون 90 روز؟ آخه من تو 90 روز نميتونم بگيرم خيلي وقته زبان كار نكردم 2- آيا ممكنه پروندمو به خاطر نفرستادن مدرك زبان ريجكت كنن ؟ممنون ميشم زود جواب بدين
    دوست عزیز، تا الان موردی نبوده که در آپدیت مدارک ، مدرک فرانسه خواسته باشند، ولی بهتر است که امتیازاتتان را حساب کنید و ببینید که در چه شرایطی قرار دارید، آیا دعوت به مصاحبه می شوید و یا اینکه نامه مهلت ارسال مدرک زبان دریافت می کنید. اما به نظرم بهتر هست که امتحان بدهید که به عنوان یک مدرک محکم چه در زمان مصاحبه چه در آپدیت داشته باشید.موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط najafi1977 نمایش پست ها
    دوست عزیز، تا الان موردی نبوده که در آپدیت مدارک ، مدرک فرانسه خواسته باشند، ولی بهتر است که امتیازاتتان را حساب کنید و ببینید که در چه شرایطی قرار دارید، آیا دعوت به مصاحبه می شوید و یا اینکه نامه مهلت ارسال مدرک زبان دریافت می کنید. اما به نظرم بهتر هست که امتحان بدهید که به عنوان یک مدرک محکم چه در زمان مصاحبه چه در آپدیت داشته باشید.موفق باشید
    مرسي كه جواب منو دادين ، راستش اگه بخوان نمره زبان منو صفر بدن به امتياز مورد نظر نمي رسم. مگه همان امتياز قديم رو بهم بدن. و من هم خيلي وقته فرانسه كار نكردم تازه شروع كردم مي ترسم قبل از اينكه مدرك بگيرم آپديتم بياد. يكي از دوستان تو صفحه درخواست مدرك زبان (صفحه آخر) پست گذاشته كه براش يك همچين نامه اي اومده (توي نامش مهلت 90 روزه هست ولي خودش نوشته 18 ماه ) ميشه بگين اين يعني چي؟

En cas de refus de votre demande d’immigration, vous pourrez avoir recours à la révision administrative. Cette demande de révision ne peut être faite avant l’expiration du délai qui vous est accordé pour soumettre un test d’évaluation du français reconnu. Vous aurez dès lors un délai maximal additionnel de 90 jours pour la soumettre.
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

Junior Member

بعد از اینکه نامه ریجکتتون اومد گویا باید نامه پستی بنویسی به همون ادرسی که مدارکو فرستادی . بعد از چند روز که مطمئن بودی نامه به دستشون رسیده تلفن بزنی پیگیری کنی . من ایمیلو نمیدونم . اگه دوستان شماره تلفنی که باید بهش زنگ بزنیم یا ایمیلو دارن لطفن به من هم بدین . ممنون میشم .

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط blucity77 نمایش پست ها
    مرسي كه جواب منو دادين ، راستش اگه بخوان نمره زبان منو صفر بدن به امتياز مورد نظر نمي رسم. مگه همان امتياز قديم رو بهم بدن. و من هم خيلي وقته فرانسه كار نكردم تازه شروع كردم مي ترسم قبل از اينكه مدرك بگيرم آپديتم بياد. يكي از دوستان تو صفحه درخواست مدرك زبان (صفحه آخر) پست گذاشته كه براش يك همچين نامه اي اومده (توي نامش مهلت 90 روزه هست ولي خودش نوشته 18 ماه ) ميشه بگين اين يعني چي؟

En cas de refus de votre demande d’immigration, vous pourrez avoir recours à la révision administrative. Cette demande de révision ne peut être faite avant l’expiration du délai qui vous est accordé pour soumettre un test d’évaluation du français reconnu. Vous aurez dès lors un délai maximal additionnel de 90 jours pour la soumettre.
    خیلی بعید هست که امتیاز قدیم را به شما بدهند، البته از مواردی که من دیدم، انگار آفیسر به آفیسر فرق می کنه، مثلا چند وقت قبل یک خانمی بودند در گروه کبک فرندز فیس بوک که مدرک زبانی ارسال نکرده بودند و موقع ارسال اولیه تو فرمها فرانسه را 5 و 5 زده بودند، و بدون داشتن مدرک زبان، آفیسر بهشون امتیاز 10 داده بود. به نظرم بهتر تمام تلاشتون را بکنید تا امتیاز فرانسه را بدست بیارید، این 2 خط هم در واقع بازبینی پرونده را نشان می ده که بهشون 90 روز مهلت برای ارسال مدرک فرصت دادند.

سلام،برام سئوالی پیش اومد که خواستم با دوستان در میون بگذارم.
    من منتظر update هستم فایل نامبر دسامبر 2011 ،کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو قبول شدم می خوام ثبت نام کنم اما فقط سئوالم اینه که مدرک کارشناسی رو فکر می کنم دانشگاه بعد از ثبت نام بگیره ،که می خوام زودتر مدارک تحصیلیمو ترجمه کنم ولی مجدد برای زمان مصاحبه اصل مدرک لیسانس رو لازم دارم، اون موقع راهی هست که مدرکمو بگیرم؟ باتشکر

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

مشکل همان اصل نبودن سابقه بیمه تونه، ولی چون شما 10 روز بعد از مدارک آپدیت سابقه بیمه اصلی را فرستادید، یک نامه بنویسید و رسید پستی را هم ضمیمه کنید و همین توضیحات را بنویسید امیدوارم که قبول کنند.
    نامه و رسید سابقه بیمه را هم فاکس کنید و هم پست کنید.
    موفق باشید
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

دوست عزیز

انتخاب سختی ست. ادامه تحصیل شما کمی کار را پیچیده می کند. مشکل گرفتن مدرک را باید هنگام مصاحبه با دانشگاه حل کنید و بعید میدونم در اون زمان دانشگاه مدرک شما را تحویل بدهد اما یادتان باشد برای اداره مهاجرت؛ تحصیل در هنگام کار، سابقه کاری شما به منزله Part Time خواهد بود و آنها نمی توانند بپذیرند که باوجود تحصیل شما بتوانید Full Time کار کنید و متقاعد کردنشان سخت خواهد بود پس به پیامدهای آن خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam_sh84m نمایش پست ها
    سلام،برام سئوالی پیش اومد که خواستم با دوستان در میون بگذارم.
    من منتظر update هستم فایل نامبر دسامبر 2011 ،کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو قبول شدم می خوام ثبت نام کنم اما فقط سئوالم اینه که مدرک کارشناسی رو فکر می کنم دانشگاه بعد از ثبت نام بگیره ،که می خوام زودتر مدارک تحصیلیمو ترجمه کنم ولی مجدد برای زمان مصاحبه اصل مدرک لیسانس رو لازم دارم، اون موقع راهی هست که مدرکمو بگیرم؟ باتشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)