صفحه 125 از 476 نخستنخست ... 2575115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135175225 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,241 تا 1,250 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست عزیز

انتخاب سختی ست. ادامه تحصیل شما کمی کار را پیچیده می کند. مشکل گرفتن مدرک را باید هنگام مصاحبه با دانشگاه حل کنید و بعید میدونم در اون زمان دانشگاه مدرک شما را تحویل بدهد اما یادتان باشد برای اداره مهاجرت؛ تحصیل در هنگام کار، سابقه کاری شما به منزله Part Time خواهد بود و آنها نمی توانند بپذیرند که باوجود تحصیل شما بتوانید Full Time کار کنید و متقاعد کردنشان سخت خواهد بود پس به پیامدهای آن خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.
    من دانشگاه آزاد اراک بودم و مدرکمو موقع ثبت نام ندادم بهشون و فقط یه نامه از دانشگاه لیسانسم بردم که گواهی فارغ التحصیلی بود
    رشته عمران- فایل نامبر : AUGUST 2011- انگلیسی آیلتس (4 از 6)، فرانسه (b1, b2)، همسر (a2, b1) ، دو فرزند ، 3 سال سابقه، نامه آپدیت JULY 2014، دریافت 10 اکتبر 2014، امتیاز بدون انطباق 71، صدور CSQ (ویو): 2015/02، رسید مدارک فدرال 2015/05/13 ، فایل نامبر فدرال 2015/7/21، مدیکال 2015/09/04 ویزا 30 اکتبر 2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam_sh84m نمایش پست ها
    سلام،برام سئوالی پیش اومد که خواستم با دوستان در میون بگذارم.
    من منتظر update هستم فایل نامبر دسامبر 2011 ،کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو قبول شدم می خوام ثبت نام کنم اما فقط سئوالم اینه که مدرک کارشناسی رو فکر می کنم دانشگاه بعد از ثبت نام بگیره ،که می خوام زودتر مدارک تحصیلیمو ترجمه کنم ولی مجدد برای زمان مصاحبه اصل مدرک لیسانس رو لازم دارم، اون موقع راهی هست که مدرکمو بگیرم؟ باتشکر
    دوست عزیز
    شما منتظر آپدیت هستید و زمان زیادی دارید تا گرفتن ویزا.
    حتما ادامه تحصیل بدید و فرصت رو از دست ندید.بهیچ وجه منافاتی با پروسه شما نخواهد داشت.زمانیکه از شما آپدیت خواستن میتونید بگید دارید ادامه تحصیل میدید سابقتون هم فول حساب میشه واسه ارشد.
    من همین شرایط رو داشتم.البته من اصلا رو نکردم که دارم ادامه تحصیل میدم دلیل خاصی نداشتم فقط واسه این بود که حالشو نداشتم و به امتیازش نیاز نداشتم.
    زمان آپدیت یا مصاحبه هم اگه مدرک لیسانسو لازم داشتید میتونید چند روزه از دانشگاه بگیریدش.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

دوستان کسی هست منو توی پر کردن فرم های آپ دیت یاری کنه ؟! استرس گرفتم مغزم کار نمیکنه . فرم ها انگیلیسی پر کنم یا فرانسه ؟ (دفعه قبل از من فر ها رو نخواسته بودن فقط کارت ملی و زیر نمره دیپلم خواسته بودم ) ...
    هم اکنون منتظر یاری شما هستم
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

با سلام
    دوستان امروز نامه لیست انتظار من هم اومد به امید موفقیت همه در مراحل بعدی
    ارسال 26جون 2013 تاريخ دريافت 2 جولاي 2013 صدور فايل نامبر 25 سپتامبر دریافت نامه ابديت 9جولاي 2014 ارسال ابدیت14 اگوست 2014دریافت لیست انتظار 12 سپتامبر 2014 دعوت به مصاحبه 17دسامبر 2014 مصاحبه 3 مارچ 2015 دریافت CSQ مارس2015 .ارسال 19مارس.فایل فدرال 7جولای مدیکال14 اگوست

Junior Member

با سلام
    متاسفانه من پس از دو ماه و نیم از ارسال مدارک آپدیت برام نامه ای با عنوان Intension de Refus اومده و گفته که امتیازات به حد نصاب نمی رسه ، واقعا پس از سه سال انتظار نمی دونم باید چیکار کنم؟
    مدراک من مربوط به دو دوره 60 ساعته و یک دوره هشت ماهه حسابداری بوده که هیچ کدوم رو قبول نکردن ( مدرک دوره هشت ماهه مورد تایید وزارت علوم هست ) و امتیاز رشته رو هم بهم ندادن ، حالا 90 روز بهم فرصت دادن تا اگر مدرکی دارم بفرستم و اعتراض بدم ، من در حال حاضر دانشجوی رشته حسابداری هستم اگر گواهی اشتغال به تحصیل بفرستم امتیازی بهم تعلق می گیرد ؟

Junior Member

سلام دوستان امروز نامه انتظار مصاحبه من هم اومد كسي ميدونه معمولا چند وقت بعد از دريافت نامه انتظار ميريم مصاحبه؟؟؟
    ارسال مارس 2011 - رفرنس نامبر : ژوئن 2011- نامه آپديت ژوئن 2014 - ارسال آپديت اوت 2014 نامه انتظار: سپتامبر 2014 - نامه مصاحبه: دسامبر 2014 - مصاحبه: فوريه 2015 - رسید مدارک به سیدنی 6 ژوئیه 2015 - فایل نامبر فدرال 13 اوت 2015 -مدیکال 22 سپتامبر 2015

دوست گرامی

به خودت استرس وارد نکن. فرمها رو میتونی به انگلیسی هم پر کنی. اگر مشکلی داری میتونی تو فروم مطرح کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    دوستان کسی هست منو توی پر کردن فرم های آپ دیت یاری کنه ؟! استرس گرفتم مغزم کار نمیکنه . فرم ها انگیلیسی پر کنم یا فرانسه ؟ (دفعه قبل از من فر ها رو نخواسته بودن فقط کارت ملی و زیر نمره دیپلم خواسته بودم ) ...
    هم اکنون منتظر یاری شما هستم

خیلی ممنونم از راهنمایی تون، خوشبختانه من قبل از قبولی در دانشگاه 5 سال سابقه کار full time دارم که فکر می کنم امتیاز سابقه کارم رو بگیرم. فقط مشکلم اینه که شنیدم برای مصاحبه باید اصل مدرک کارشناسی رو هم ببرم. اینکه دانشگاه مدرک رو موقت بهم میده یا نه برام سئواله. اعلام هم نمی کنم در روز مصاحبه که دانشجو هستم!

سلام و با تشکر فراوان از راهنمایی تون
    پس دانشگاه زمان مصاحبه بهم مدرک رو چند روز برمی گردونه؟با چه بهانه ای باید ازشون بگیرم؟ بهم گفتن زمان مصاحبه اصل مدرک کارشناسی رو نگاه می کنه آفیسر؟

خیلی ممنونم از راهنمایی تون، خوشبختانه من قبل از قبولی در دانشگاه 5 سال سابقه کار full time دارم که فکر می کنم امتیاز سابقه کارم رو بگیرم. فقط مشکلم اینه که شنیدم برای مصاحبه باید اصل مدرک کارشناسی رو هم ببرم. اینکه دانشگاه مدرک رو موقت بهم میده یا نه برام سئواله. اعلام هم نمی کنم در روز مصاحبه که دانشجو هستم!

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست عزیز

انتخاب سختی ست. ادامه تحصیل شما کمی کار را پیچیده می کند. مشکل گرفتن مدرک را باید هنگام مصاحبه با دانشگاه حل کنید و بعید میدونم در اون زمان دانشگاه مدرک شما را تحویل بدهد اما یادتان باشد برای اداره مهاجرت؛ تحصیل در هنگام کار، سابقه کاری شما به منزله Part Time خواهد بود و آنها نمی توانند بپذیرند که باوجود تحصیل شما بتوانید Full Time کار کنید و متقاعد کردنشان سخت خواهد بود پس به پیامدهای آن خوب فکر کنید و بعد تصمیم بگیرید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)