چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!! 40 هزار تومان مگه چی کار میخواد بکنه؟ راستی بچه ها شما جلسه ای چند تومن برا معلم خصوصی میدین؟
چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!! 40 هزار تومان مگه چی کار میخواد بکنه؟ راستی بچه ها شما جلسه ای چند تومن برا معلم خصوصی میدین؟

من حدود 2 سالي ميشه كه فرانسه ميخونم اما بينش هم فاصله انداختم در كل من café1 رو تموم كردم و خصوصي هم كار كردم ، من 2 ساعت رو 30 تومن ميدادم و اگه در اين حدود باشه خوبه چون اكثر جاها همين بود ، راضي بودم ولي معلمم هم داره ميره به همين خاطر معرفي نميكنم .شما تو كلاساي سفارت بيشتر از نظر كلامي و روان شدن تو صحبت پيشرفت ميكنين ، خودتون هم در كنارش بخونين خيلي مفيده و با يه استاد رفع اشكال كنين (با همون استاد سفارت هم ميتونين ). موفق باشين
ویرایش توسط Pearson : January 4th, 2010 در ساعت 12:30 PM
سلام به همه دوستان
کسی در باره اصطلاحات و واژه های زبانهای برنامه نویسی و کامپیوتر در زبان فرانسه کتاب یا link مفیدی داره؟

يه سوال از دوستاني كه تجربه متدهاي مختلف داشتن من سه ترم فشرده كافه رو خوندم و از اين ترم علاوه بر ترم چهارم كه كافه تموم ميشه متد conction هم از ترم 3 شروع كردم ايا كسي با اين متد اشنا هست وكار كرده ؟ خوندن دو متد همزمان مشكلي پيش نمياره !
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)