صفحه 1156 از 1231 نخستنخست ... 156656105611061146114711481149115011511152115311541155115611571158115911601161116211631164116511661206 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,551 تا 11,560 , از مجموع 12308

موضوع: مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا آپدیت/ مصاحبه (کبک)

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا دعوت به مصاحبه (کبک)

دوستان ، در مورد تاریخ اعتبار مدرک ، ما مدارک فرانسمون رو همراه با آپدیت فرستادیم و نامه انتظار برای مصاحبه گرفتیم ، 3 ماه هم از تاریخ اعتبار مدرک ها باقی مونده، یعنی اگر تاخیر کنند و ما تا 3 ماه آینده مصاحبه نریم ممکنه کل امتیاز فرانسه رو از دست بدیم؟!؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط najafi1977 نمایش پست ها
    سلام تبریک می گم، منم آپدیتم 22 اوت رسیده دستشون ولی هنوز خبری نشده، می خواستم بدونم آفیسری که نامه آپدیتو فرستاده بود با اونی که نامه انتظار داده یکی هستش؟
    ایشالا همین روزا براتون آپدیت میاد.مدارک من 11 اوت دستشون رسیده بود.افیسر ها هم با هم فرق میکنند،یعنی اونی که نامه آپدیت را امضا کرده با اونی که نامه انتظاررا فرستاده فرق می کنند.

Junior Member

سلام دوستان امروز نامه انتظار مصاحبه من هم اومد كسي ميدونه معمولا چند وقت بعد از دريافت نامه انتظار ميريم مصاحبه؟؟؟
    ارسال مارس 2011 - رفرنس نامبر : ژوئن 2011- نامه آپديت ژوئن 2014 - ارسال آپديت اوت 2014 نامه انتظار: سپتامبر 2014 - نامه مصاحبه: دسامبر 2014 - مصاحبه: فوريه 2015 - رسید مدارک به سیدنی 6 ژوئیه 2015 - فایل نامبر فدرال 13 اوت 2015 -مدیکال 22 سپتامبر 2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_b1381 نمایش پست ها
    سلام دوستان امروز نامه انتظار مصاحبه من هم اومد كسي ميدونه معمولا چند وقت بعد از دريافت نامه انتظار ميريم مصاحبه؟؟؟
    بین نامه دعوت بمصاحبه تا روز مصاحبه حدودا ۵۰ روز.و بین نامه انتظار تا دعوت بمصاحبه بین یکماه تا ۴ ماه حدودا.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_b1381 نمایش پست ها

سلام . میشه بپرسم شما به همه مدارکی که ازتون خواستن مهر وزارت امور خار جه زدین یا نه ؟
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام . میشه بپرسم شما به همه مدارکی که ازتون خواستن مهر وزارت امور خار جه زدین یا نه ؟
    سلام
    من به توصیه اکثریت دوستان این فروم تمام مهر ها رو زدم
    موفق باشید
    ارسال مارس 2011 - رفرنس نامبر : ژوئن 2011- نامه آپديت ژوئن 2014 - ارسال آپديت اوت 2014 نامه انتظار: سپتامبر 2014 - نامه مصاحبه: دسامبر 2014 - مصاحبه: فوريه 2015 - رسید مدارک به سیدنی 6 ژوئیه 2015 - فایل نامبر فدرال 13 اوت 2015 -مدیکال 22 سپتامبر 2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری-فوق لیسانس پیوسته

سلام.
    دوستان من سپتامبر 2011 فایل نامبرم اومده و تاحالا کوچکترین خبری از آپدیت یا مصاحبه نیست.. خیلی دیر نشده ؟ اگه ریجکت شده باشم خودشان خبر می دهند ؟

Member efes آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار - علم و فرهنگ

نقل قول نوشته اصلی توسط Antigoneh6 نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان من سپتامبر 2011 فایل نامبرم اومده و تاحالا کوچکترین خبری از آپدیت یا مصاحبه نیست.. خیلی دیر نشده ؟ اگه ریجکت شده باشم خودشان خبر می دهند ؟
    به نظرم با توجه به ارسال آپدیتیها هنوز دیر نشده
    میدونین دیگه بررسی این ۴-۵ ماه آخر ۲۰۱۱ فکر کنم خودش یکسال زمان ببره
    نگاه کنید به فایل نامبر ها حدود ۷-۸ هزار تا تا آخر ۲۰۱۱ داریم :
    ارسال : دسامبر 2011 فایل : ژانویه 2012رشته خودم :نرم افزار مدارک b1-b2 و5 Ielts رشته همسر : نرم افزار مدرک b1-b2 یک فرزند 15 سال سابقه بیمه خودم و حدود 2سال همسر دریافت آپدیت : ژوئیه 2015 ارسال آپدیت : اکتبر 2015 دریافت CSQ : دسامبر 2015

سلام خواهشا یکی راهنمائیم کنه این سفارت مزخرف کبک بعد از 4سال بازی با زندگی ما امروز این نامه را زده که اپدیتی که فرستادی سابقه کار همسرت و بیمه نیست ما هم شمارو ریجکت کردیم من خانومم فقط تدریس خصوصی میکنه نه بیمه ای هست نه نامه ای من چه خاکی بر سرم بریزم؟؟؟

Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis
    Monsieur,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite
    de notre demande de documents manquants ou non conformes.
    Les documents suivants n’ont pas été soumis pour le conjoint :
    - Original ou copie certifié conforme de preuve des cotisations sociales ou preuve
    d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale
    Les documents suivants ont été fournis pour le conjoint, mais dans un format autre que
    celui exigé :
    - Copie de l’attestation de travail
    Ils auraient dû être soumis dans le format « original ou copie certifiée conforme ».
    En conséquence, nous rejetons votre demande de certificat de sélection, comme
    le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec
    ارسال مدارک:3/3/2011 دریافت ایمیل شماره پیگیری :4/7/2011 تاریخ صدور فایل نامبر :29/06/2011 دریافت فایل نامبر توسط پست :31/7/2011 فرانسه7/7 انگلیسی 7/7
    ارسال مدرک تف کبک b2 /may2013

Senior Member atarod آواتار ها

شما به احتمال خیلی‌ زیاد امتیاز کم آوردین، شما خودتون امتیازاتتون رو حساب
    نکردین؟؟تدریس خصوصی که جزو سابقه کار حساب نمی‌شه که. هیچ کاریش نمی‌شه کرد، ردش
    کردن رفته، ولی‌ حالا شما امتیازاتتون رو بنویسین ببینیم چقدر امتیاز داشتین،شاید
    اشتباهی‌ صورت گرفته.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza29 نمایش پست ها
    سلام خواهشا یکی راهنمائیم کنه این سفارت مزخرف کبک بعد از 4سال بازی با زندگی ما امروز این نامه را زده که اپدیتی که فرستادی سابقه کار همسرت و بیمه نیست ما هم شمارو ریجکت کردیم من خانومم فقط تدریس خصوصی میکنه نه بیمه ای هست نه نامه ای من چه خاکی بر سرم بریزم؟؟؟

Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis
    Monsieur,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite
    de notre demande de documents manquants ou non conformes.
    Les documents suivants n’ont pas été soumis pour le conjoint :
    - Original ou copie certifié conforme de preuve des cotisations sociales ou preuve
    d’exonération du paiement des primes de sécurité sociale
    Les documents suivants ont été fournis pour le conjoint, mais dans un format autre que
    celui exigé :
    - Copie de l’attestation de travail
    Ils auraient dû être soumis dans le format « original ou copie certifiée conforme ».
    En conséquence, nous rejetons votre demande de certificat de sélection, comme
    le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)