نقل قول نوشته اصلی توسط Albco نمایش پست ها
Red-Sky و 3mohajer

من امروز رفتم پیش این خانمی که شما معرفی کردید برا کلاس خصوصی و در واقع تععین سطح میگه می تونم برسونمت و قبولم میشی.بچه ها شما جدا به کارش مطمینید آخه تدریس فرانسه با مصاحبه کلی فرق داره

شما مطمینید استاد خوبیه دوباره من گرفتار نشم این همه برام مشکل درست شده دوباره اذیت شم؟؟؟؟؟
من هیچ ضمانتی نمی کنم چون قبلا هم گفتم استاد خوب و استاد بد به زیان آموز بر میگرده. ممکنه سر یک کلاس با یک استاد خاص یک زبان آموز بگه عجب استاد خوبیه در حالیکه نفر دیگه حتی بره کلاسشو عوض کنه و با یه استاد دیگه برداره.
در ضمن من با این خانم کلاس نداشتم و از مدیر اون آموزشگاه هم دل خوشی ندارم. فقط چون داشتم دنبال استاد میگشتم چند تا از دوستان این سایت و همچنین برخی دوستان دیگه بیرون این سایت این خانم رو تعریف میکردن.
تو کرج هم یک خانم فرانسوی زبان میشناسم که تعریفشو میکنن. این استادی که الان من پیشش میرم تو دانشگاه شاگرد اون خانم بوده! خیلی تعریفش رو میکرد. منتها کرجه دیگه فکر نکنم تهران بیاد.

یه چیز دیگه هم که به نظرم میاد اینه که صرفا به فکر مصاحبه و سوالات نباشید درصد زیادی از هدفتون این باشه که قراره با جملات ساده کمی فرانسه صحبت کنید. این طوری یادگیری خیلی شیرین تر و زیبا تر میشه و از پس مصاحبه هم راحت تر بر میایید.(تقریبا قضیه هدف گذاری بزرگ برای فائق اومدن بر اهداف کوچک که تو بحثهای روانشناسی و مدیریت رایجه)

موفق باشید.