نقل قول نوشته اصلی توسط alba نمایش پست ها
نمی دونم این مشکل شما هم هست یانه .من وقتی فرانسه گوش می دم تا حدی متوجه میشم.جواب سوالهای ساده رو می تونم بدم.اما واقعن نمی تونم فرانسه صحبت کنم.به نظر شما چه کار میشه کرد تا بهتر صحبت کنم؟
با خودتون فرانسه حرف بزنید. معذرت میخوام ولی عین دیوانه های هر کاری می کنید برای خودتون به فرانسه بگید (الان نشستم و دارم چای میخورم، وای خدای من خوشحالم، صدای کلاغه چه بلنده، خونه روبرویی قهوه ایه ولی درش بستست خوب باید بسته باشه. اوه عجب دختر خوشگلی، عجب گونه هایی داره، چرا شلوار من مشکیه؟ ....) فرانسوی فکر کنید و فرانسوی زندگی کنید. صبح مثل فرانسوی ها بلند شید و هر کاری اونها صبح میکنن شما هم بکنید شب هم مثل فرانسوی ها بخوابید. قبل غذا فرانسوی دعا کنید و ... روزی یک بار اخبار فرانسوی گوش بدید بعد در طول روز برای خودتون (تو دلتون یا جلوی آیینه) اخبار رو مرور کنید و برا خودتون خبر بگید. حتی میتونید اخبار غیر واقعی بگید. یه مینی کتاب گرامر همیشه همراه داشته باشید تا به محض اینکه شک کردید سریع نگاه کنید و در آخر تو مترو تاکسی اتوبوس، صف نون شیر سبزی و ... (یا حتی مثل من سر کار) موزیک فرانسوی گوش بدید.