سلام دوستان
متنمو دوباره تغییر دادم
میشه لطفا نگاه کنین و اگه مشکلی داره بگین

Dear Dr
I am a M.Sc. graduate in Computer Science at Tehran North University, with the GPA of 18.87/20. Iran. I do research in in Data Mining, Databases and Data warehousing, and there seems to be a nice match between our research interests. My Recent Article that I have submitted in ACM is "...", and that recent works in “Secure query answering for outsourced databases in cloud computing” being quite interesting to me. Please let me know if you have any PhD Student Openings in for Fall 2014
I have enclosed my CV and will gladly provide any other supporting materials or information upon request
Your kind attention is highly appreciated

من دو تا مقاله دارم که یکیش فروردین اکسپت (وب ماینینگ) شده و یکیشو 1ماه سابمیتکردم تو ACM (مالتی دایمنژنال ماینینگ).
سوالم اینه که با توجه به اینکه این استادی که می خوام براش میل بزنم زمینه کاریش دقیقا منطبق به مقاله سابمیت شده هست
، آیا این مقاله رو تو متن ایمیل بیارم به عنوان سابمیت شده بده؟ یا بهتره همون اکسپت شده رو که بحث مشترکش اینه که ماینینگ داره بیارم؟
ممنون میشم متن رو هم یه نگاه کنین
یه سوال دیگه
فقط می تونم تو متن ایمیل از مقاله های 2013 اش اسم ببرم که علاقمندم و خوندمشون.کار 2014 هاش که من علاقه دارم، پولی هست و من فقط چکیده اش رو خوندم بهتره اسم نیرم؟