ارسال مارس 2011 - رفرنس نامبر : ژوئن 2011- نامه آپديت ژوئن 2014 - ارسال آپديت اوت 2014 نامه انتظار: سپتامبر 2014 - نامه مصاحبه: دسامبر 2014 - مصاحبه: فوريه 2015 - رسید مدارک به سیدنی 6 ژوئیه 2015 - فایل نامبر فدرال 13 اوت 2015 -مدیکال 22 سپتامبر 2015
دوست گرامی
بیمه، بیمه است و فرقی ندارند. اهمیت ارائه بیمه برای اداره مهاجرت کبک به دو دلیل است: 1- متقاضیان گواهی های شغلی شان از وجاهت قانونی برخوردار باشد 2- شما با توجه به کاری که انجام می دهید مالیات بر درآمد داشته باشید که مالیات بر درآمد همون بیمه است. جای نگرانی نیست و همان کفایت میکند ولی مهم است که در سوابق بیمه شما روزهای کارکردی قید شود که بر اساس آن امتیاز شغلی در نظر می گیرند.
موفق باشید
ما هم به سلامتی مدارک رو آماده کردیم که بفرستیم اما قبلش اگه میشه این چندتا سوال تکراری رو یکبار دیگه هم مرور کنیم:
1- نفر همراه یه 4 سالی هست که کار نمیکنه! سوابق بیمه کار قبلی (4 سال پیش) رو براش گرفتیم اما فیش حقوقی نداره چون اخیرا کار نمیکنه! چیکار کنیم؟ نامه توضیح لازمه؟
2- نفر اصلی شغلش همونه که قبلا ارسال کرده بود، فقط سابقش زیادتر شده، برای افزایش سابقه آنکس ب رو تیک بزنه یا نه؟
3-نفر اصلی فوق گرفته، فقط تو آنکس ب تیک بزنه کافیه؟ از اون فرم های مربوط به آپدیت که نیاز نیست پر کنه؟
4-اصلا تو این مرحله آپدیت، به جز خود نامه و آنکس آ و ب، نیاز هست فرمی پر بشه یا نه؟
۵-فقط مهر برابر اصل دفتر اسناد کافیه یا مترجم هم باید مهر برابر اصل خودش رو رو کپی ها بزنه؟(برا ما که نزده)
ان شاا... برای همه مون آن شود که صلاح باشد! ما فقط تلاش کاریم و بس
ویرایش توسط dvlpr : September 22nd, 2014 در ساعت 11:59 PM
سلام
فيش حقوقي فقط براي شغل فعلي است كه ايشون ديگه شاغل نيستند، پس لازم نيست بفرستيد
مترجم لازم نيست بزنه خوب ميشناسن دفتر اسناد رسمي رو ، من هم ميترسيدم ولي ازم قبول كردن
فقط براس سابقه كاريتون يا اصلش رو بفرستيد يا كپي برابر اصل خود دفتر خونه
در مورد بقيه سوالات چون اطلاعاتم كافي نيست به ديگر دوستان واگذار ميكنم
موفق باشيد
سلام به همگی
ما هم نامه ی انتظار مصاحبمون رو گرفتیم بالاخرهآپدیت مدارک رو 20 آگوست ارسال کردیم و درست 1ماه بعد نامه رو گرفتیم. در مورد مدارک هم همون کپی برابر اصل دفتر اسناد رو انجام دادیم به همراه مهر مترجم. اینجا دیدم بچه ها در مورد تیک زدن موارد کار و بیمشون در انکس ب تردید داشتند خواستم بگم من سابقه کار و بیمه رو با اینکه در انکس آ خواسته بودند ولی گزینه ی oui رو تیک زدم( اگرچه تغییر شغلی نداشتم) .
موفق باشید
رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون
دوستان یه سوالی داشتم که حسابی داره اذیتم میکنه. جدیدا دیده میشه که حین آپدیت اگر قبلا گفته باشید که همسرتون مشغول به کار است ولی نتوانید براش سابقه بیمه ای بفرستید ریجکت میشوید در صورتی که سابقه کار همراه امتیاز هم نداره. همسر من در شرکتی کار می کردند که بیمه ای در کار نبود ولی من برای ایشان نامه با سر برگ و سه فیش آخر حقوقی را فرستادم. اما متاسفانه بیمه ندارند. متاسفانه این شرکت ورشکسته شد و الان همسرم بیکار است. میخواستم ببینم نیازی هست طی یک نامه اعلام کنم که همسرم در حال حاضر به دلیل ورشکستگی شرکت بیکار شدن و چون معلوم نیست کی کار جدید پیدا میکنن وظیفه خودم دونستم اعلام کنم. ضمنا نگرانم که به سابقه کاری ایشون که بدون بیمه هست گیر بدن و بگن شما قبلا اعلام کردید که ایشون کار میکنه و چون سابقه نداره نمیتونید ادعاتونو ثابت کنید و ریجکت میشید. میخواستم بدونم اعلام بیکاری همسرم که صداقت منو نشون میده تاثیری داره یا خیر. در راهنمای مدارک خانم آیدا(که واقعا سپاسگزارم بابت راهنمایی جامعشون) دیدم که یا سابقه بیمه و یا مدارک شرکت دال بر پرداخت مالیات ملاکه! یعنی من اگر بتونم نامه از شرکت بگیرم که از این تاریخ تا این تاریخ همسرم کار میکرده و سه تا فیش حقوقیم بتونم همراه با مدرکی دال بر اینکه این شرکت پرداخت مالیات داشته(نه همسرم) ترجمه کنم بفرستم همین کفایت میکنه و دیگه نامه بیکاری همسرم نفرستم؟ آیا پرداخت مالیات توسط شرکت میتونه ثابت کنه که شرکت وجود داشته و و حتی بدون سابقه بیمه میتونه برای صحت ادعای ما کافی باشه؟ ضمنا فیش حقوقی همسرم به صورت انگلیسی و با سر برگ شرکت صادر میشود و ترجمه نمیشود. این قضیه مشکلی که ندارد؟
لطفا بهم بگین از خواب خوراک افتادم. موندم اعلام بیکاری بفرستم یا اینکه همین مدارکی عرض کردم موقع آپدیت بفرستم کفایت میکنه.
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)