نوشته اصلی توسط
e_kh78
با سلام
یه توصیه به دوستانی دارم که دارن تو گرایشهای کشاورزی درس میخونن دوستان وقت خودتونو تو این رشته تلف نکنید اگر سال اول هستید سریعا انصراف بدید اگر سالهای بالاتر هستید برای فوق یه رشته دیگه اقدام کنید متخصصترین افراد تو این کار الان بیکارن یا با درآمد ناچیز دارن کار میکنن
من خودم سال 85 تو رشته علوم دامی از دانشگاه تهران (ام القرا دانشگاههای ایران) فارغ التحصیل شدم و الان دارم فوق بازرگانی میخونم بعد از کلی این ور و اون ور نتونستم کار درست و حسابی پیدا کنم و تصمیم به تغییر رشته گرفتم اگر عقلم بیشتر رسیده بود همون سال اول انصراف میدادم
الان بسیاری از همکلاسیهای من بعد از فارغ التحصیلی کارهای غیر مرتبط انجام میدن از معاملات املاک بگیر تا کار پیمانکاری تو شهرداری با ماهی 300 تومن
دوستان تا دیر نشده از تحصیل تو این رشته انصراف بدین حتی اگر علاقه به اون دارید چون بعدا خودتون میفهمید که بیخودی علاقه داشتین و با توهم نمیشه زندگی کرد
ته این رشته بن بسته حتی با معدل بالا و هوش سرشار به عنوان یه دوست شما رو دارم نصیحت میکنم
خودم بعد از فارغ التحصیلی داشتم افسرده میشدم و با کمک یکی از دوستام که تو علامه فوق مدیریت شهری میخوند تونستم تغییر رشته بدم
دوستان ماهی رو هر وقت از آب بگیرین تازس اما بازم میگم حتی اگر سال دوم یا ترم 5 هم هستید هرچه سریعتر انصراف بدین اما اگر ترم 7 یا 8 هستی برید دنبال یه رشته دیگه برای فوق لیسانس
ببینید تو بازار کار تقاضا برای چه رشته ای هست برید سراغ همون بعد توش واقعا متخصص بشید بعد نتیجشو میبینید مثلا الان
رشته حقوق - شبکه های کامپیوتری - متخصصان نرم افزار - متخصصین بازاریابی - متخصصین حسابداری و مالی - مهندسی پزشکی و از این قبیل مشاغل خوبه
بیخودی وقت و پولو انرژیتونو تلف نکنید که بعد افسوس میخورید
رشته کشاورزی رشته ای که نخوندنش در ایران بهتر از خوندنشه
پس به حرف من گوش کنید و دعا کنید منو و به گوش دیگر دوستانتون هم این مطلبو برسونید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)