صفحه 561 از 5471 نخستنخست ... 6146151155155255355455555655755855956056156256356456556656756856957057161166110611561 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,601 تا 5,610 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام به همگي
    يه خبر داغ و البته خوب دارم...ويزاي من هم اومد...يعني پاسپورت ريكوئست شدم..ديروز ايميلش تشريف آورد! D:
    مديكال رو اول نوامبر انجام دادم..دهم نوامبر هم تاريخ ارسالش بوده
    اميدوارم شادي همه شما رو همينجا ببينم

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط esn نمایش پست ها
    سلام

ممنون.وقتی روی لینک کلیک میکنم این نوشته میاد.

We received your application for permanent residence on February 24, 2009.

We reviewed your application and sent you a letter on March 5, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

Your application and supporting documents were received by the Buffalo office. They are pending review.

We transferred your application to the Buffalo office on March 10, 2009. The Buffalo office may contact you.
    الان که دقت کردم، میبینم که خط سوم در مرده PENDING میگه که بعدش مدارک رو فرستادند به بافلو. پس تو پندینگ نباید باشه.
    آیا مورد خاصی داره یا اینکه طبیعی هست؟

خیلی ممنون
    احسان
    سلام،
    درحقیقت آخرین وضعیت پرونده شما در خط سوم قید شده.
    خط چهارم مرتبط به سیدنی بوده و اهمیتی ندارد.
    اما اگر بلافاصله بعد از فایل نامبر اول مدارک را به بوفالو ارسال کردید میشود 10 ماه پندینگ که زمان کمی نیست (در مقایسه با دمشق).
    درهر حال باید منتظر بمانید. یا بزودی به مرحله "In Process" وارد میشوید یا مدیکال را دریافت میکنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط someone2009 نمایش پست ها
    سلام به همگي
    يه خبر داغ و البته خوب دارم...ويزاي من هم اومد...يعني پاسپورت ريكوئست شدم..ديروز ايميلش تشريف آورد! D:
    مديكال رو اول نوامبر انجام دادم..دهم نوامبر هم تاريخ ارسالش بوده
    اميدوارم شادي همه شما رو همينجا ببينم
    به به
    به سلامتی
    مبارکه، خیلی خوشحال شدم
    یه لطف می کنی زمانبندیت رو حالا که پاسپورت ریکوئست شدی کامل اینجا بگذاری
    به امید موفقیت همگی

Junior Member

سلام someone2009
    مبارک باشه. لطفآ این رو هم بگید که از کجا و کی اقدام کردید.

ممنون

احسان

البته حتما
    تا جايي كه به خاطر دارم به اين شرح بود
    رسيدن در خواست اوليه به سيدني 2 فوريه 2009
    صدور فايل نامبر اول و شروع مهلت 120 روزه 12 فوريه
    ارسال كليه مدارك به سوريه 26-25 مي
    شروع پندينگ 5 ژوئن
    شروع اين پروسس 10 آگوست
    تاريخ نامه مديكال 23 سپتامبر
    انجام معاينات و ازمايشات پزشكي 1 نوامبر
    ارسال نتايج مديكال به فرانسه 10 نوامبر
    ايميل در خواست پاسپورت 6 ژانويه 2010
    و از ايران اقدام كردم
    شاد باشيد
    ویرایش توسط someone2009 : January 8th, 2010 در ساعت 05:09 PM

Junior Member

دوست عزيز someone2009
    با تبريك و آرزوي موفقيت و سپاس از راهنمائي هاي خوبت من هم مديكال را حسب راهنمائي تو فرستادم و منتظر هستم با اين تغيير فرمت سايت به هم ريخته است اگر نه زودتر پيغام ميدادم

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد هنر

سلام دوستان

من یک بار این سوال را اینجا پرسیدم ولی انگار کسی جواب نداده ...
    من و شوهرم حدود 6 ماه پیش فرمهای مربوط به فدرال رو پر کردیم و با کمک وکیل فرستادیم. تا حالا هیچ خبری از فایل نامبر نشده و ما هر چی به وکیلمون می گیم موضوع چیه می گه باید منتظر بود. کسی هست که تازه اقدام کرده باشه و فایل نامبرش اومده باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aitack نمایش پست ها
    سلام دوستان

من و شوهرم حدود 6 ماه پیش فرمهای مربوط به فدرال رو پر کردیم و با کمک وکیل فرستادیم. تا حالا هیچ خبری از فایل نامبر نشده و ما هر چی به وکیلمون می گیم موضوع چیه می گه باید منتظر بود. کسی هست که تازه اقدام کرده باشه و فایل نامبرش اومده باشه؟
    دوست عزیز
    پاسخ به سوال شما سخت می باشد، چون ما نمی دانیم که وکیل محترم واقعاً مدارک را کی به سیدنی ارسال کرده است؟ با چه پستی ارسال کرده است؟
    در بعضی از موارد وکلا عجله ای در تهیه Money Order و ارسال مدارک از خودشان نشان نمی دهند، آیا شما مدرکی دال بر ارسال 6 ماه پیش فرم ها به سیدنی دارید؟ مثل Delivery Report پست های Courier؟

Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد هنر

راستش نه ندارم. آیا مفید هست اگه از وکیلم delivery رو بخوام؟
    یا اینکه اصلا چطور می شه وکلا رو push کرد ؟

ممنون از جوابتون پیمان.

نقل قول نوشته اصلی توسط aitack نمایش پست ها
    سلام دوستان

سلام،
    درصورتیکه 6 ماه پیش فرمها را به سیدنی ارسال کردید باید حداکثر 2 ماه بعد فایل نامبر اولیه برای شما ارسال شده و مهلت 120 روزه شروع میشد.
    یا وکیل محترم 6 ماه پیش مدارک را ارسال نکرده و 3-4 ماهی تاخیر داشته اند یا مدارک مشکلی داشته که برگشت خورده.
    پیشنهاد من اینست که با وکیلتان تماس بگیرید و اسناد مربوط به پست مربوطه را مطالبه کنید تا از تاریخ دقیق ارسال مدارک اطلاع کسب کنید.
    (البته فرض من از یادداشت شما اشاره به مرحله اول ارسال مدارک به سیدنی بود، اگر منظورتان این است که در مرحله دوم پروسه هستید که موضوع فرق میکند)
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)