سلام به همگي
يه خبر داغ و البته خوب دارم...ويزاي من هم اومد...يعني پاسپورت ريكوئست شدم..ديروز ايميلش تشريف آورد! D:
مديكال رو اول نوامبر انجام دادم..دهم نوامبر هم تاريخ ارسالش بوده
اميدوارم شادي همه شما رو همينجا ببينم
سلام به همگي
يه خبر داغ و البته خوب دارم...ويزاي من هم اومد...يعني پاسپورت ريكوئست شدم..ديروز ايميلش تشريف آورد! D:
مديكال رو اول نوامبر انجام دادم..دهم نوامبر هم تاريخ ارسالش بوده
اميدوارم شادي همه شما رو همينجا ببينم
سلام،
درحقیقت آخرین وضعیت پرونده شما در خط سوم قید شده.
خط چهارم مرتبط به سیدنی بوده و اهمیتی ندارد.
اما اگر بلافاصله بعد از فایل نامبر اول مدارک را به بوفالو ارسال کردید میشود 10 ماه پندینگ که زمان کمی نیست (در مقایسه با دمشق).
درهر حال باید منتظر بمانید. یا بزودی به مرحله "In Process" وارد میشوید یا مدیکال را دریافت میکنید.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
سلام someone2009
مبارک باشه. لطفآ این رو هم بگید که از کجا و کی اقدام کردید.
ممنون
احسان
البته حتما
تا جايي كه به خاطر دارم به اين شرح بود
رسيدن در خواست اوليه به سيدني 2 فوريه 2009
صدور فايل نامبر اول و شروع مهلت 120 روزه 12 فوريه
ارسال كليه مدارك به سوريه 26-25 مي
شروع پندينگ 5 ژوئن
شروع اين پروسس 10 آگوست
تاريخ نامه مديكال 23 سپتامبر
انجام معاينات و ازمايشات پزشكي 1 نوامبر
ارسال نتايج مديكال به فرانسه 10 نوامبر
ايميل در خواست پاسپورت 6 ژانويه 2010
و از ايران اقدام كردم
شاد باشيد
ویرایش توسط someone2009 : January 8th, 2010 در ساعت 05:09 PM
دوست عزيز someone2009
با تبريك و آرزوي موفقيت و سپاس از راهنمائي هاي خوبت من هم مديكال را حسب راهنمائي تو فرستادم و منتظر هستم با اين تغيير فرمت سايت به هم ريخته است اگر نه زودتر پيغام ميدادم
سلام دوستان
من یک بار این سوال را اینجا پرسیدم ولی انگار کسی جواب نداده ...
من و شوهرم حدود 6 ماه پیش فرمهای مربوط به فدرال رو پر کردیم و با کمک وکیل فرستادیم. تا حالا هیچ خبری از فایل نامبر نشده و ما هر چی به وکیلمون می گیم موضوع چیه می گه باید منتظر بود. کسی هست که تازه اقدام کرده باشه و فایل نامبرش اومده باشه؟
دوست عزیز
پاسخ به سوال شما سخت می باشد، چون ما نمی دانیم که وکیل محترم واقعاً مدارک را کی به سیدنی ارسال کرده است؟ با چه پستی ارسال کرده است؟
در بعضی از موارد وکلا عجله ای در تهیه Money Order و ارسال مدارک از خودشان نشان نمی دهند، آیا شما مدرکی دال بر ارسال 6 ماه پیش فرم ها به سیدنی دارید؟ مثل Delivery Report پست های Courier؟
راستش نه ندارم. آیا مفید هست اگه از وکیلم delivery رو بخوام؟
یا اینکه اصلا چطور می شه وکلا رو push کرد ؟
ممنون از جوابتون پیمان.
سلام،
درصورتیکه 6 ماه پیش فرمها را به سیدنی ارسال کردید باید حداکثر 2 ماه بعد فایل نامبر اولیه برای شما ارسال شده و مهلت 120 روزه شروع میشد.
یا وکیل محترم 6 ماه پیش مدارک را ارسال نکرده و 3-4 ماهی تاخیر داشته اند یا مدارک مشکلی داشته که برگشت خورده.
پیشنهاد من اینست که با وکیلتان تماس بگیرید و اسناد مربوط به پست مربوطه را مطالبه کنید تا از تاریخ دقیق ارسال مدارک اطلاع کسب کنید.
(البته فرض من از یادداشت شما اشاره به مرحله اول ارسال مدارک به سیدنی بود، اگر منظورتان این است که در مرحله دوم پروسه هستید که موضوع فرق میکند)
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
علاقه مندی ها (Bookmarks)