صفحه 146 از 476 نخستنخست ... 4696136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156196246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,451 تا 1,460 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

سلام
    متاسفانه منم به دلیل اینکه کپی برابر اصل های مدارکم در دفتر اسناد رسمی نبود ریجکت شدم ، کسی پیگیری کرده جواب گرفته باشه ؟!

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط monmon_63 نمایش پست ها
    سلام
    متاسفانه منم به دلیل اینکه کپی برابر اصل های مدارکم در دفتر اسناد رسمی نبود ریجکت شدم ، کسی پیگیری کرده جواب گرفته باشه ؟!
    هنوز موفقیت کسی در این زمینه گزارش نشده است ولی زمانی که پرونده را ریجکت می کنند یعنی از نظر اونها پرونده بسته شده وتمام! حتی فرصت اعتراض هم نمی دهند.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    هنوز موفقیت کسی در این زمینه گزارش نشده است ولی زمانی که پرونده را ریجکت می کنند یعنی از نظر اونها پرونده بسته شده وتمام! حتی فرصت اعتراض هم نمی دهند.
    يکی از دوستان به نام majid_dehghani اعلام کرده بود که موفق شده و اصل لیست بیمه رو مجددا فرستاده. اما هنوز جواب نداده که دقیقا با کجا تماس گرفته يا چیکار کرده که تونسته پروندش رو به جریان بندازه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط monmon_63 نمایش پست ها
    سلام
    من یه پیشنهاد دادم اما مثل اینکه مورد قبول واقع نشد! با توجه به اینکه اونها صراحتا گفتن اگه مدارک رو درست نفرستید، ریجکت میکنیم، اگر به عنوان اشتباه فردی اعتراض و یا تقاضا کنید معقول نیست اما با توجه به اینکه این مشکل به دلیل معمول نبودن زدن مهر فارسی برابر اصل برای جاهای غیر فارسی زبان و همچنین راهنمایی دارالترجمه ها اتفاق افتاده و احتمالا تاریخ ارسال کسانی که این اشتباه رو کردند هم از یه تاریخ خاصی به قبل هست، با هم یه تقاضا برای مقامات بالاتر از آفیسرها بنویسید. فکر کنم اونموقع احتمال قبول درخواستتون بیشتر باشه
    ان شاا... موفق باشید

Junior Member hamid8717 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی

با سلام ، رشته ام مدیریت صنعتی هستش. سه سال پیش هم اقدام کردم و فایل نامبر گرفتم. در زمینه برنامه ریزی و کنترل پروژه بیش از 5 ساله که کار میکنم. آیا به رشته من امتیازی تعلق میگیره یا خیر؟
    ممنون میشوم پاسخ دهید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dvlpr نمایش پست ها
    من یه پیشنهاد دادم اما مثل اینکه مورد قبول واقع نشد! با توجه به اینکه اونها صراحتا گفتن اگه مدارک رو درست نفرستید، ریجکت میکنیم، اگر به عنوان اشتباه فردی اعتراض و یا تقاضا کنید معقول نیست اما با توجه به اینکه این مشکل به دلیل معمول نبودن زدن مهر فارسی برابر اصل برای جاهای غیر فارسی زبان و همچنین راهنمایی دارالترجمه ها اتفاق افتاده و احتمالا تاریخ ارسال کسانی که این اشتباه رو کردند هم از یه تاریخ خاصی به قبل هست، با هم یه تقاضا برای مقامات بالاتر از آفیسرها بنویسید. فکر کنم اونموقع احتمال قبول درخواستتون بیشتر باشه
    ان شاا... موفق باشید
    سلام
    من قبلا این پیشنهاد شما رو دیدم ولی آخه نمیدونم چطوری میشه این هماهنگی رو انجام داد. البته اگه آقای مجید دهقانی که تجربه پیگیری این مورد را دارند و مجددا پرونده را به جریان انداختن، راهنمایی کنن ممنون میشم. من با مشاوران کنپارس صحبت کردم و گفتن باید حضوری بیاین اینجا. امروز میخوام برم اونجا. نباید بذاریم زیاد بگذره. درضمن استاد زبان فرانسه من میتونه در تهیه متن اعتراض به ما کمک کنه فقط نمیدونم به کجا ایمیل بزنم و این گروه مشترک را هماهنگ کنم. لطفا هر کسی این مشکل را داره اعلام کنه تا بتونیم با هم قرا بذاریم. ما نباید اجازه بدیم اینطوری رفتار کنن. در پرونده های فدرال هر گونه نقص مدرک را اعلام میکنن تا طرف بفرسته نه اینکه کلا ریجکت کنن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون . من تو این چند روز به هر جایی که میدونستم زنگ زدم و ایمیل فرستادم و حتی فکس فرستادم.
    در جواب یکی از ایمیل هام یک ایمیل اومد که 90 روز فرصت دارم تا نامه اعتراض خودم را با اصل سابقه بیمه و کپی نامه ریجکتیم براشون پست کنم. تو اون ایمیل به همین آدرس که شما نوشتین اشاره کرده بود.
    از دوستان میخام اگر مطلبی به ذهنشون میرسه بهم بگن.
    یک نفر پیشنهاد میداد و میگفت حتی اصل دفترچه بیمه را هم براشون بفرست! آیا به نظرتون موثره !؟
    سلام
    میشه لطفا ما رو هم راهنمایی کنین تا الان چند مورد درخواست راهنمایی از شما شده ولی پاسخ ندادید.

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    سلام
    من قبلا این پیشنهاد شما رو دیدم ولی آخه نمیدونم چطوری میشه این هماهنگی رو انجام داد. البته اگه آقای مجید دهقانی که تجربه پیگیری این مورد را دارند و مجددا پرونده را به جریان انداختن، راهنمایی کنن ممنون میشم. من با مشاوران کنپارس صحبت کردم و گفتن باید حضوری بیاین اینجا. امروز میخوام برم اونجا. نباید بذاریم زیاد بگذره. درضمن استاد زبان فرانسه من میتونه در تهیه متن اعتراض به ما کمک کنه فقط نمیدونم به کجا ایمیل بزنم و این گروه مشترک را هماهنگ کنم. لطفا هر کسی این مشکل را داره اعلام کنه تا بتونیم با هم قرا بذاریم. ما نباید اجازه بدیم اینطوری رفتار کنن. در پرونده های فدرال هر گونه نقص مدرک را اعلام میکنن تا طرف بفرسته نه اینکه کلا ریجکت کنن
    سلام،

من و یکی از دوستانم که مشکل مشابه لیست بیمه رو داریم، با هر چور اعتراض دسته جمعی موافقیم. لطفا بعد از مشورت با کنپارس خبر بدین. ممنون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_javan نمایش پست ها
    سلام،

من و یکی از دوستانم که مشکل مشابه لیست بیمه رو داریم، با هر چور اعتراض دسته جمعی موافقیم. لطفا بعد از مشورت با کنپارس خبر بدین. ممنون.
    البته مشکل من کپی برابر اصل مدارکه. ولی خوب به هر حال از یک جنسه. حتما خبر میدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    البته مشکل من کپی برابر اصل مدارکه. ولی خوب به هر حال از یک جنسه. حتما خبر میدم.
    مشکل ما هم ارسال کپی برابر با اصل ليست بیمه بجای اصلش است. ما کپی برابر اصل رو توسط دفتر اسناد رسمی گرفتیم در حالی که بايد توسط خود بیمه کپی برابر اصل می گرفتیم يا اينکه بايد اصل ليست بیمه رو میفرستاديم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)