سلام
متاسفانه منم به دلیل اینکه کپی برابر اصل های مدارکم در دفتر اسناد رسمی نبود ریجکت شدم ، کسی پیگیری کرده جواب گرفته باشه ؟!
سلام
متاسفانه منم به دلیل اینکه کپی برابر اصل های مدارکم در دفتر اسناد رسمی نبود ریجکت شدم ، کسی پیگیری کرده جواب گرفته باشه ؟!
دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015
من یه پیشنهاد دادم اما مثل اینکه مورد قبول واقع نشد! با توجه به اینکه اونها صراحتا گفتن اگه مدارک رو درست نفرستید، ریجکت میکنیم، اگر به عنوان اشتباه فردی اعتراض و یا تقاضا کنید معقول نیست اما با توجه به اینکه این مشکل به دلیل معمول نبودن زدن مهر فارسی برابر اصل برای جاهای غیر فارسی زبان و همچنین راهنمایی دارالترجمه ها اتفاق افتاده و احتمالا تاریخ ارسال کسانی که این اشتباه رو کردند هم از یه تاریخ خاصی به قبل هست، با هم یه تقاضا برای مقامات بالاتر از آفیسرها بنویسید. فکر کنم اونموقع احتمال قبول درخواستتون بیشتر باشه
ان شاا... موفق باشید
با سلام ، رشته ام مدیریت صنعتی هستش. سه سال پیش هم اقدام کردم و فایل نامبر گرفتم. در زمینه برنامه ریزی و کنترل پروژه بیش از 5 ساله که کار میکنم. آیا به رشته من امتیازی تعلق میگیره یا خیر؟
ممنون میشوم پاسخ دهید.
سلام
من قبلا این پیشنهاد شما رو دیدم ولی آخه نمیدونم چطوری میشه این هماهنگی رو انجام داد. البته اگه آقای مجید دهقانی که تجربه پیگیری این مورد را دارند و مجددا پرونده را به جریان انداختن، راهنمایی کنن ممنون میشم. من با مشاوران کنپارس صحبت کردم و گفتن باید حضوری بیاین اینجا. امروز میخوام برم اونجا. نباید بذاریم زیاد بگذره. درضمن استاد زبان فرانسه من میتونه در تهیه متن اعتراض به ما کمک کنه فقط نمیدونم به کجا ایمیل بزنم و این گروه مشترک را هماهنگ کنم. لطفا هر کسی این مشکل را داره اعلام کنه تا بتونیم با هم قرا بذاریم. ما نباید اجازه بدیم اینطوری رفتار کنن. در پرونده های فدرال هر گونه نقص مدرک را اعلام میکنن تا طرف بفرسته نه اینکه کلا ریجکت کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)