صفحه 147 از 476 نخستنخست ... 4797137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157197247 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,461 تا 1,470 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    سلام
    من قبلا این پیشنهاد شما رو دیدم ولی آخه نمیدونم چطوری میشه این هماهنگی رو انجام داد. البته اگه آقای مجید دهقانی که تجربه پیگیری این مورد را دارند و مجددا پرونده را به جریان انداختن، راهنمایی کنن ممنون میشم. من با مشاوران کنپارس صحبت کردم و گفتن باید حضوری بیاین اینجا. امروز میخوام برم اونجا. نباید بذاریم زیاد بگذره. درضمن استاد زبان فرانسه من میتونه در تهیه متن اعتراض به ما کمک کنه فقط نمیدونم به کجا ایمیل بزنم و این گروه مشترک را هماهنگ کنم. لطفا هر کسی این مشکل را داره اعلام کنه تا بتونیم با هم قرا بذاریم. ما نباید اجازه بدیم اینطوری رفتار کنن. در پرونده های فدرال هر گونه نقص مدرک را اعلام میکنن تا طرف بفرسته نه اینکه کلا ریجکت کنن
    سلام،
    منم به خاطر درست نبودن کپی برابر اصل لیست بیمه(کپی برابر اصل توسط دفتر اسناد رسمی به جای سازمان تامین اجتماعی) ریجکت شدم و با اعتراض دسته جمعی موافقم. لطفا خبر بدین. ممنون.

Junior Member

من هم دقيقا به خاطر اين مشكل ريجكت شدم. اصل بيمه رو نفرستاده بودم و كپي برابر با اصل رو در دفترخونه انجام داده بودم. من هم با اعتراض يا هر حركت ديگه اي همراهم. من هم بعد از چندين ايميل كه زدم و جواب خودكار برام ارسال شد يك ايميل گرفتم كه گفت در اين خصوص بهتره تماس تلفني بگيريد. من هم زنگ زدم و خانمي كه جواب داد به من گفت اگر دوست داريد يك نامه اعتراض و اصل مدركتون رو بفرستيد. من پرسيدم در اينصورت قبول ميشم؟؟ گفت من نميدونم! ولي در حال حاضر مدرك شما ريجكت شده. من دوباره پرسيدم كه فايده اي داره كه من اصل مدرك رو با يك نامه اعتراض ارسال كنم. گفت اگر دوست داريد بفرستيد!( دقيقا همين جمله) . از نظر من اگر بي فايده بود با قاطعيت مي گفتن خير نفرستيد ديگه فايده اي نداره. ضمنا من با دو تا از اساتيد زبانم صحبت كردم گفتن در معني و مفهوم ريجكت و رفيوز هيچ فرقي ندارند. و از ديد من وقتي اون صفحه نحوه اعتراض رو توي سايتشون گذاشتن و خودشون اعلام كردن كه در صورت رفيوز شدن نامه اعتراض و اصل مداركتون رو بفرستيد يعني جاي اميد هست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط badri نمایش پست ها
    سلام
    میشه لطفا ما رو هم راهنمایی کنین تا الان چند مورد درخواست راهنمایی از شما شده ولی پاسخ ندادید.
    سلام به همه دوستان. واقعا معذرت میخام که دیر جواب میدم چون این چند روز اخیر نبودم و دسترسی به نت نداشتم.
    لازم به توضیحه که من هنوز پروندم بعد از ریجکت شدن به جریان نیافتاده.
    من شرایط بقیه دوستان را نمیدونم که به چه دلیل ریجکت شدن ولی شرایط من یک تفاوت داره که براتون توضیح میدم. من بلافاصله بعد از اینکه مدارک آپدیتم را فرستادم فهمیدم که باید سابقه بیمه خودم و همسرم را اصلش را میفرستادم. برای همین دوباره ترجمه ، مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را گرفتم و اصل بیمه هامون را بهش پانچ کردم و براشون پست کردم. 5 روز بعد از اینکه بسته دوم به دستشون رسیده بود برام ایمیل ریجکت اومد و تنها دلیلش این بود که بیمه خودم و همسرم طبق فرمت درخواستی اونا نبوده.
    من متنی آماده کردم که 5 روز قبل از بررسی پروندم اصل بیمه هام به دست شما رسیده بوده و میدونم که یک بار باید مدارک را براتون ارسال میکردم ولی یک اشتباه سهوی بوده و قصد بی احترامی به قوانین شما را نداشتم.
    این متن را به هرجا که میدونستم ایمیل زدم و فکس کردم . به هر شماره ای که میدونستم زنگ زدم و جریان را براشون توضیح دادم ولی همشون جواب میدادن که طبق قانون باید یکبار ارسال میکردی.
    تا اینکه یک ایمل دریافت کردم که در جواب ایمیل خودم ریپلای شده بود (از این اتوماتیک ها نبود). توش نوشته شده بود در 2 صورت پرونده شما قابل بازبینی مجدد هست : 1- ما در محاسباتمان اشتباه کرده باشیم . یا 2- هنگام بررسی پرونده مدرکی نزد ما بوده و ما آنرا درنظر نگرفته باشیم. و در ادامه گفته بود بایستی نامه اعتراض خود را امضا کنید و به همراه یکسری مدارک دیگه حداکثر تا 90 روز برای ما پست کنید.
    منم یک نامه اعتراض جدید براشون نوشتم و به همراه مدارکی که خواسته بود براشون پست کردم ولی هنوز خبری نشده. ولی میدونم که خیلی راحت میتونن بگن که طبق قانون فقط یکبار باید ارسال میکردی درغیر اینصورت ریجکت (دقیقا تو نامه آپدیت اینا نوشته) ولی فقط خدا میتونه پروندم را بعد از حدود 4 سال زحمت و انتظار دوباره به جریان بندازه .
    این کل اتفاقاتی بود که برای من افتاده.
    تفاوتی که شاید من با بقیه ریجکتی ها داشته باشم اینه که قبل از بررسی پروندم متوجه اشکال مدارکم شدم و دقیقا همون مورد را تا قبل از بررسی پروندم به دستشون رسونده بودم. کور سوی امیدی که دارم فقط بابت همین مسئله هست.
    آیا از دوستان کسی هست که قبل از بررسی پروندش ، مدارک صحیح را براشون فرستاده باشه ؟
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

دوستان عزیز
    لازم دیدم یک نکته رو یادآور شم. شما برای مهاجرت به کبک اقدام کرده اید یعنی واقعا قصد مهاجرت به این کشور رو دارید پس انتظار میره برای اینکار مصر باشید. و اگر یکبار بدلیل اشتباه خودتان و نه کس دیگه ریجکت شدید یکبار دیگه اقدام کنید. در این موارد خواه اشتباه سهوا و یا عمدا باشه تفاوتی ندارد و نشاندهنده عدم بی دقتی شماست. در نامه آپدیت بطور واضح اشاره شده که مدارک درخواستی بایستی با چه فرمتی باشند و حتی به شما اخطار داده شده که در صورت عدم رعایت این موارد شما ریجکت خواهید شد و نه رفیوز. مفهوم و تفاوت ایندو رو هم فکر میکنم همگی میدونیم. متاسفانه بعد از ریجکت کردن هر تلاشی فقط هزینه اضافی به حساب میاد مگر اقدام دوباره. البته درباره majid همونطور که خودشون فرمودند پروندشون تفاوتی با بقیه داره که ممکنه باعث شده امیدی برای تلاش جهت بازگشت پروندشون داشته باشه و نباید این امید ازشون گرفته بشه انشالله که موفق شن. اما درباره دوستانی که بدون این تفاوت و بدون دقت فراوان به همه بندهای نامه درخواست٬ مدارک رو ارسال کردن و پروندشون ریجکت شده٬ این حقیقت وجود داره که هر تلاشی بدون نتیجه خواهد ماند و توصیه میشه هزینه نکنند.
    درباره نامه اعتراض هم لازم به ذکر است که درباره این مورد اعتراض کردن میتونه نشاندهنده عدم توجه به قوانین و یا بی سوادی افراد باشه(نسبت به زبان و قوانین جایی که میخوان برن و اصلا معنا و ماهیت اعتراض)چون همه چیز از قبل کتبا به فرد اخطار داده شده بود و در همچین مواردی معمولا اعتراض نمیکنند در ممالک قانونمند. این نوع اعتراضات میتونه کشور و تمامی هموطنان شما رو زیر سوال ببره.
    یاد آوری میکنم در این مورد بهیچ وجه حق با ما نیست. و اعتراض جایز نیست.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط majid_dehghani نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. واقعا معذرت میخام که دیر جواب میدم چون این چند روز اخیر نبودم و دسترسی به نت نداشتم.
    لازم به توضیحه که من هنوز پروندم بعد از ریجکت شدن به جریان نیافتاده.
    من شرایط بقیه دوستان را نمیدونم که به چه دلیل ریجکت شدن ولی شرایط من یک تفاوت داره که براتون توضیح میدم. من بلافاصله بعد از اینکه مدارک آپدیتم را فرستادم فهمیدم که باید سابقه بیمه خودم و همسرم را اصلش را میفرستادم. برای همین دوباره ترجمه ، مهر دادگستری و وزارت امورخارجه را گرفتم و اصل بیمه هامون را بهش پانچ کردم و براشون پست کردم. 5 روز بعد از اینکه بسته دوم به دستشون رسیده بود برام ایمیل ریجکت اومد و تنها دلیلش این بود که بیمه خودم و همسرم طبق فرمت درخواستی اونا نبوده.
    من متنی آماده کردم که 5 روز قبل از بررسی پروندم اصل بیمه هام به دست شما رسیده بوده و میدونم که یک بار باید مدارک را براتون ارسال میکردم ولی یک اشتباه سهوی بوده و قصد بی احترامی به قوانین شما را نداشتم.
    این متن را به هرجا که میدونستم ایمیل زدم و فکس کردم . به هر شماره ای که میدونستم زنگ زدم و جریان را براشون توضیح دادم ولی همشون جواب میدادن که طبق قانون باید یکبار ارسال میکردی.
    تا اینکه یک ایمل دریافت کردم که در جواب ایمیل خودم ریپلای شده بود (از این اتوماتیک ها نبود). توش نوشته شده بود در 2 صورت پرونده شما قابل بازبینی مجدد هست : 1- ما در محاسباتمان اشتباه کرده باشیم . یا 2- هنگام بررسی پرونده مدرکی نزد ما بوده و ما آنرا درنظر نگرفته باشیم. و در ادامه گفته بود بایستی نامه اعتراض خود را امضا کنید و به همراه یکسری مدارک دیگه حداکثر تا 90 روز برای ما پست کنید.
    منم یک نامه اعتراض جدید براشون نوشتم و به همراه مدارکی که خواسته بود براشون پست کردم ولی هنوز خبری نشده. ولی میدونم که خیلی راحت میتونن بگن که طبق قانون فقط یکبار باید ارسال میکردی درغیر اینصورت ریجکت (دقیقا تو نامه آپدیت اینا نوشته) ولی فقط خدا میتونه پروندم را بعد از حدود 4 سال زحمت و انتظار دوباره به جریان بندازه .
    این کل اتفاقاتی بود که برای من افتاده.
    تفاوتی که شاید من با بقیه ریجکتی ها داشته باشم اینه که قبل از بررسی پروندم متوجه اشکال مدارکم شدم و دقیقا همون مورد را تا قبل از بررسی پروندم به دستشون رسونده بودم. کور سوی امیدی که دارم فقط بابت همین مسئله هست.
    آیا از دوستان کسی هست که قبل از بررسی پروندش ، مدارک صحیح را براشون فرستاده باشه ؟
    ممنون از توضیحاتتون. من قبل از ریجکت شدن فهمیدم که باید اصل لیست بیمه رو می فرستادم. تلفنی ازشون سوال کردم. گفتن نمی تونی بفرستی چون همه مدارک باید یک بار و داخل یک پاکت فرستاده بشه. منم نفرستادم و ریجکت شدم.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid8717 نمایش پست ها
    با سلام ، رشته ام مدیریت صنعتی هستش. سه سال پیش هم اقدام کردم و فایل نامبر گرفتم. در زمینه برنامه ریزی و کنترل پروژه بیش از 5 ساله که کار میکنم. آیا به رشته من امتیازی تعلق میگیره یا خیر؟
    ممنون میشوم پاسخ دهید.
    دوست عزیز شما بایستی لیست رشته ها رو ملاحظه بفرمایید. در لیست امتیاز همه رشته ها مشخص شده است.

Junior Member

ضمن احترام به نظرات دوستمون aidav
    من بر خلاف ايشون فكر مي كنم توي اين مرحله بعد از 4 سال انتظار، هزينه، برنامه ريزي و تلاش توي اين مرحله، هر اقدامي از طرف ما بي فايده نخواهد بود. نهايتا در حد يك هزينه پست بر همه هزينه هايي كه تا به حال كرديم اضافه ميشود. اقدام مجدد آن هم براي كبك با اين قوانين سختگيرانه و عطف به ما سبق كردنها و... براي شخص من كه اصلا ديگه منطقي نيست. ضمن اينكه به هر حال كشور اونها هم به مهاجر نياز داره و قطعا براي اونها هم منطقي نيست يك سري افرادي رو كه غالبا امتيازات خوبي هم دارن، به خاطر يك برگ كاغذ كه قطعا با توجه به وجود صفحه سوابق در سايت تامين اجتماعي و كپي هاي ارسالي شكي در وجودش ندارن، ريجكت كنند و منتظر پرونده جديد بمونند. انرژي منفي دادن و آيه ياس خوندن هيچ مشكلي رو حل نمي كنه همونطور كه بيخودي خوش بين بودن هم مطقي نيست. در كنار اين همه هزينه اي كه تا الان كرديم هزينه پست اصل مدارك بيمه رقمي نيست. شايد تيري در تاريكي باشه و به هدف بخوره

Junior Member

لفظ ممالك قانونمند براي اداره مهاجرت كبك ديگه يك لفظ خنده داره. از ابتداي سال 2011، با گم شدن پرونده هايي كه به سوريه ارسال شده بود، با تغيير قوانين 5 دسامبر و بعد از آن اوت 2012 و عطف به ما سبق كردن پرونده هايي كه تا اون زمان آپديت دريافت نكرده بودن، با كم كردن امتياز زبان و هزار بلاي ديگه كه بر سر بد شانس ترين كانديداهاي مهاجرت كه در واقع اقدام كنندگان شش ماهه اول 2011 بودن، اومد...ديگه لفظ قانونمند خيلي وصله ناجوري هست براشون

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط tooti_ar نمایش پست ها
    لفظ ممالك قانونمند براي اداره مهاجرت كبك ديگه يك لفظ خنده داره. از ابتداي سال 2011، با گم شدن پرونده هايي كه به سوريه ارسال شده بود، با تغيير قوانين 5 دسامبر و بعد از آن اوت 2012 و عطف به ما سبق كردن پرونده هايي كه تا اون زمان آپديت دريافت نكرده بودن، با كم كردن امتياز زبان و هزار بلاي ديگه كه بر سر بد شانس ترين كانديداهاي مهاجرت كه در واقع اقدام كنندگان شش ماهه اول 2011 بودن، اومد...ديگه لفظ قانونمند خيلي وصله ناجوري هست براشون
    دوست عزیز معنای مملکت قانونمند صرفا به معنای عمل به قوانین و فرهنگ و تربیت عمل به قوانین در آن کشور است( به دلیل سفت و سخت بودن قوانین) و به معنای خوب و یا بد بودن ماهیت قوانین نیست٬ این حق هر کشوریست که بر حسب صلاحدید خودش هر قانونی را تعیین کند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    لازم دیدم یک نکته رو یادآور شم. شما برای مهاجرت به کبک اقدام کرده اید یعنی واقعا قصد مهاجرت به این کشور رو دارید پس انتظار میره برای اینکار مصر باشید. و اگر یکبار بدلیل اشتباه خودتان و نه کس دیگه ریجکت شدید یکبار دیگه اقدام کنید. در این موارد خواه اشتباه سهوا و یا عمدا باشه تفاوتی ندارد و نشاندهنده عدم بی دقتی شماست. در نامه آپدیت بطور واضح اشاره شده که مدارک درخواستی بایستی با چه فرمتی باشند و حتی به شما اخطار داده شده که در صورت عدم رعایت این موارد شما ریجکت خواهید شد و نه رفیوز. مفهوم و تفاوت ایندو رو هم فکر میکنم همگی میدونیم. متاسفانه بعد از ریجکت کردن هر تلاشی فقط هزینه اضافی به حساب میاد مگر اقدام دوباره. البته درباره majid همونطور که خودشون فرمودند پروندشون تفاوتی با بقیه داره که ممکنه باعث شده امیدی برای تلاش جهت بازگشت پروندشون داشته باشه و نباید این امید ازشون گرفته بشه انشالله که موفق شن. اما درباره دوستانی که بدون این تفاوت و بدون دقت فراوان به همه بندهای نامه درخواست٬ مدارک رو ارسال کردن و پروندشون ریجکت شده٬ این حقیقت وجود داره که هر تلاشی بدون نتیجه خواهد ماند و توصیه میشه هزینه نکنند.
    درباره نامه اعتراض هم لازم به ذکر است که درباره این مورد اعتراض کردن میتونه نشاندهنده عدم توجه به قوانین و یا بی سوادی افراد باشه(نسبت به زبان و قوانین جایی که میخوان برن و اصلا معنا و ماهیت اعتراض)چون همه چیز از قبل کتبا به فرد اخطار داده شده بود و در همچین مواردی معمولا اعتراض نمیکنند در ممالک قانونمند. این نوع اعتراضات میتونه کشور و تمامی هموطنان شما رو زیر سوال ببره.
    یاد آوری میکنم در این مورد بهیچ وجه حق با ما نیست. و اعتراض جایز نیست.
    aidav عزیز فکر می کنم شما یکم با نگاه سختگیرانه به قضیه نگاه کردید. من هم قبول دارم که این اشتباه از طرف دوستان بوده پس هرگز لفظ اعتراض در اینجا مناسب نیست اما دادن یک تقاضای گروهی هیچ اشکالی نداره چون درسته که اونها با توجه به وضعیت و نیاز کشور خودشون قوانین وضع می کنن ولی باید روالهای کشورهای دیگر رو هم در نظر بگیرند. زدن مهر برابر اصل فارسی برای مراجع غیر فارسی زبان در ایران رایج نیست و حتی فکر کنم احتمالا خلاف قانون جاری در ایران هست. اگر دوستان کبکی ترجمه مدارک رو از ما می خوان، الزام کردن ما به زدن مهر فارسی کمی غیر منطقی به نظر می رسه. به هر حال این مشکل به دلیل رایج نبودن این کار در ایران رخ داده و با توجه به اینکه چندین نفر این اشتباه رو در یک زمان مشخص انجام دادن، میشه یک تقاضای دسته جمعی کرد و قضیه رو شرح داد. دقت کنید دوست عزیز، خیلی از دوستان به دارالترجمه ها گفتند که مهر فارسی بزنیم، ولی دارالترجمه ها مخالفت کردن، که به نظر من هم دلیلشون منطقی بوده...
    به هر حال اگر دوستان می خوان این تقاضا رو به صورت دسته جمعی بنویسن، در نگارشش خیلی خیلی دقت کنن.
    ضمنا در همون ممالک قانونمند، اعتراض به قوانین و تقاضای احقاق حق و اصرار در اون خیلی رایج هست. در قضیه شهریه دانشگاههای همون کبک مردم با اصرار و حتی بعضا عدم تمکین به قانون حرفشون رو به کرسی نشوندن!
    ان شاا... موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)