صفحه 564 از 5471 نخستنخست ... 6446451455455555655755855956056156256356456556656756856957057157257357461466410641564 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,631 تا 5,640 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط poiuyt نمایش پست ها
    سلام . ايا اين حرف وكلا (بعضي البته) درست است كه در فدرال اگر فايل نامبر نيايد پول عودت داده ميشود هم از طرف وكيل و هم از طرف سفارت؟ در قراردادشان هم ذكر ميشود.
    بله معلوم هست که باید پول را به متقاضی برگرداند چون کاری انجام نداده اند.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط som نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یکماه که در وضعیت پندینگ هستم ولی هنوز فایل نامبر دومم رو نگرفتم از روی سایت چک کردم بنظر کی برای وکیلم فایل نامبر دوممم می یاد ؟
    سلام دوست عزيز
    نگران نباش بعضي از دوستان 2 ماه هم بيشتر شد تا فايل نامبر رو گرفتن.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    كسي كه 9 سال سابقه كار داره و فقط 2 سال آخر رو توي 38 رشته هستش آيا امتياز كامل كه 21 هست رو مياره؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    كسي كه 9 سال سابقه كار داره و فقط 2 سال آخر رو توي 38 رشته هستش آيا امتياز كامل كه 21 هست رو مياره؟
    ممنون
    بله. شما فقط کافی است که 1 سال در یکی از 38 سابقه کار داشته باشید. البته بقیه سالها در صورتی حساب میشوند که skill level 0,A,B باشند یعنی کار کارشناسی باشد یا مدیریتی

نقل قول نوشته اصلی توسط mdaastani نمایش پست ها
    من این سوال رو قبلا مطرح کردم و دوستان خوشبختانه جواب دادند، اما چون می خوام خیالم راحت بشه اگر دوستی نمونه ی عینی رو دیده ممنون می شم که بگه آیا با داشتن معافیت پزشکی ممکن هست مشکلی در مراحل اقدام به کانادا مثلا در سوابق پزشکی یا سایر موارد پیش بیاد که بتونند از این طریق توجیهی برای مشکل داشتن فرد اقدام کننده داشته باشند و در نهایت باعث رد شدن بشه؟
    ممنون
    سلام،
    چه بیماری خطرناکی باعث معافیت شما شده باشد، چه یک مشکل ساده، ملاک آزمایشهای پزشکی خواهد بود نه علت معافیت.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Junior Member

سلام دوستان
    مدارک من 5 ژانویه توسط GLEN در سیدنی دریافت شده .قبلا مدارک کسی با این اسم تحویل گرفته شده؟ چند وقت باید منتظر فایل نامبر باشم؟
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مدارک من 5 ژانویه توسط GLEN در سیدنی دریافت شده .قبلا مدارک کسی با این اسم تحویل گرفته شده؟ چند وقت باید منتظر فایل نامبر باشم؟
    موفق باشید
    مدارک من توسط ROBAR دریافت شده، شما با چه کدی اقدام کردید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    مدارک من توسط ROBAR دریافت شده، شما با چه کدی اقدام کردید؟
    با کد 0213.

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    موفق باشید
    سلام،
    نام کسی که مدارک را دریافت کرده اهمیتی ندارد.
    دو تا سه ماه دیگر فایل نامبر اول را دریافت خواهید کرد.
    یکسال پیش در ژانویه بودند دوستانی که مدارک را برای سیدنی ارسال کردند و در سه روز! فایل نامبر اولیه را دریافت کردند اما با توجه به حجم روزافزون پرونده ها و بخصوص اینکه سیدنی نقطه شروع پروسه برای کلیه کشورهاست، امروز این زمان به دو تا سه ماه افزایش یافته.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بله معلوم هست که باید پول را به متقاضی برگرداند چون کاری انجام نداده اند.
    سلام پیمان جان
    البته من هم اینو اضافه کنم که خیلی از وکلا و مشاورین نوبرن چون پیش پرداخت رو پس نمیدن. معمولا یک سوم قرارداده . اما خیلی هارو دیدم که میگن تضمینی کار میکنن و اگه نتیجه نگرفتید پولو پس میدن.
    لذا این دوستمون اگه میخوان وکیل بگیرن ششدانگ حواسشونو موقع قرارداد جمع کنن.
    خوش باشی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)