صفحه 565 از 5471 نخستنخست ... 6546551555555655755855956056156256356456556656756856957057157257357457561566510651565 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,641 تا 5,650 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط shida نمایش پست ها
    سلام دوستان پزشک نظر بدند من 2 سال مطب داشتم ولی جایی ثبت نکردم یعنی نه به معاونت درمان اعلام کرده بودم نه اظهار نامه مالیاتی پر کرده بودم(واسه خودم خوش بودم) حالا رفتم مالیات و میگند اگه بخوایم واست پرونده مالیاتی باز کنیم مشمول مالیات سنگینی حدود 2 تومن میشه منم بیخیال ثبت سوابقم توی مالیات شدم سوالم اینه اگه کارفرمای من که توی کلینیک ایشون کار میکردم نامه بده و یک قرارداد سوری درست کنیم کافیه کارفرمای من دندانپزشکه و من توی یک اتاق مطب ایشون به صورت پورسانتی کار میکردم ایشون گفتند هر جور نامه ای بخوام میدند.
    دوستان غیر پزشک یا پزشک کسی جوابی ندارد من شدیدا منتظر جواب شما دوستان خوب فروم هستم

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

دوستان غیر پزشک یا پزشک کسی جوابی ندارد من شدیدا منتظر جواب شما دوستان خوب فروم هستم
    سلام،
    با توجه به لیست اعلام شده در اینجا، من چیزی درباره دندان پزشکی ندیدم. در فهرست کلی مشاعل NOC گروه 3 همانطور که میبینید کد 3113 مربوط به دندان پزشکان است ولی این کد در لیست 38 تایی مورد نیاز اعلام نشده.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    نام کسی که مدارک را دریافت کرده اهمیتی ندارد.
    دو تا سه ماه دیگر فایل نامبر اول را دریافت خواهید کرد.
    یکسال پیش در ژانویه بودند دوستانی که مدارک را برای سیدنی ارسال کردند و در سه روز! فایل نامبر اولیه را دریافت کردند اما با توجه به حجم روزافزون پرونده ها و بخصوص اینکه سیدنی نقطه شروع پروسه برای کلیه کشورهاست، امروز این زمان به دو تا سه ماه افزایش یافته.
    ممنون رادی عزیز
    می خواستم مطمئن بشم شخصی با این نام قبلا مدارک کسی رو گرفته ؟ آیا قبلا هم حضور فیزیکی داشته؟:laugh:
    موفق باشی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    با توجه به لیست اعلام شده در اینجا، من چیزی درباره دندان پزشکی ندیدم. در فهرست کلی مشاعل NOC گروه 3 همانطور که میبینید کد 3113 مربوط به دندان پزشکان است ولی این کد در لیست 38 تایی مورد نیاز اعلام نشده.
    مثل اینکه من خوب توضیح ندادم من پزشک عمومی هستم . کسی که من توی یکی از اطاقهای مطبش کار میکردم دندانپزشکه .سوالم اینه اگه ایشون نامه سابقه کار بدند کافی هست یا نامه معاونت درمان و مالیات...لازم هست.

مثل اینکه من خوب توضیح ندادم من پزشک عمومی هستم . کسی که من توی یکی از اطاقهای مطبش کار میکردم دندانپزشکه .سوالم اینه اگه ایشون نامه سابقه کار بدند کافی هست یا نامه معاونت درمان و مالیات...لازم هست.
    مهمترین نکته گرفتن سابقه کاری مرتبط بایکی از مشاعل موجود در فهرست 38 تایی اعلام شده است.
    آیا شما تصمیم گرفتید که با کدام عنوان کاری سابقه کاریتان را تنظیم کنید؟ جواب سوالتان تا حدودی به این موضوع بستگی دارد.
    ویرایش توسط rady : January 10th, 2010 در ساعت 05:02 PM
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

سلام همکار عزیز، من فکر می کنم اگه ایشون گواهی بدن کافیه اما یه گواهی با تمام مواردی که اداره مهاجرت می خواد، یعنی سربرگ (سرنسخه) ایشون با شماره تلفن و آدرس، کارت ویزیت ایشون، و پروانه مطب خودتون. با توجه به اینکه اداره مهاجرت از شما سابقه بیمه نمی خواد گمون نمی کنم مشکلی ایجاد کنه. اما باید به نحوی توضیح بدن که ایشون یه کلینیک دارن و شما به عنوان پزشک در اون کلینیک کار می کردید.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

با تشکر از صبای عزیز خیالم راحت شد ما حتی میتونیم قرار داد با هم بنویسیم و همون طور که گفتم ایشون هر نامه ای که بخام میدند .ممنون از جوابتون.

Junior Member

ممنون از شما صبای عزیز همونطور که شما گفتید نامه تنظیم میکنیم فقط اگه نامه انگلیسی باشه نیاز به ترجمه نداره دیگه؟

ApplyAbroad Hero

ممنون از شما صبای عزیز همونطور که شما گفتید نامه تنظیم میکنیم فقط اگه نامه انگلیسی باشه نیاز به ترجمه نداره دیگه؟
    ترجمه به چي ؟ !
    اگه منظورتون تائيديه و ... هست ، نه . نيازي به تائيد هيچ جايي نيست. اما اگه نامتون فارسي باشه بهتره دادگستري هم تائيدش كنه.
    در هيچ موردي هم تائيد وزارت امور خارجه نيازي نيست

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    بله. شما فقط کافی است که 1 سال در یکی از 38 سابقه کار داشته باشید. البته بقیه سالها در صورتی حساب میشوند که skill level 0,A,B باشند یعنی کار کارشناسی باشد یا مدیریتی
    البته شغلهاي رده B شغلهاي مدارك فني حرفه اي هستند. پس در تكميل توضيحات شما ، شغلهاي مديريتي ، كارشناسي و فني

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)