صفحه 154 از 476 نخستنخست ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164204254 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    مدارک تحصیلی نیاز به ترجمه مجدد نداره. فقط همه کپیهاتون باید توسط دفتر اسناد رسمی مهر برابر اصل بخورن.
    باقی مدارک مثل شناسنامه و... باید ترجمش حداکثر مربوط به ۶ ماه گذشته باشه.
    مدارک کاری مثل گواهی سابقه کار و بیمه باید اصلش ارسال شه.
    دقت و حساسیت زیادی داشته باشید در این مرحله. تو چند صفحه قبل یک فایل راهنمای بروزرسانی گذاشتم مطالعه بفرمایید و حداقل تا ۲۰ صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید.
    مدارک شناسنامه و ازدواج که از تاریخ ترجمه یک سال گذشته بایستی مجدد ترجمه بشه و کپی اون هم باید در دفتر اسناد رسمی برابر اصل بشه؟
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

Junior Member

سلام دوستان. در فایل راهنمای بروز رسانی گفته شده امتیازات استخدام پذیری افراد متأهل بدون فاکتورسازگاری و فرزند و کفایت مالی بایستی حداقل 50 باشه وگرنه ریجکت میشن ! با این اوصاف ما مدارک آپدیت رو نفرستیم سنگین تریم! آخه ما روی امتیاز فرزند و تمکن مالی که روی هم 5 امتیاز داره حساب کردیم که جمعا میشه 54 امتیاز. چون 8 امتیاز زبان رو از دست دادیم و بایستی مدرک b2 بگیریم. اگه ممکنه دوستان نظر بدن. ممنون.
    امتیازات : متقاضی اصلی (رشته پرستاری16 ، سن در زمان صدور فایل نامبر39 سال 8 امتیاز ، تحصیلات لیسانس 10 امتیاز،تجربه کاری بیش از پنج سال 8 امتیاز، مدرک زبان b1 در هر دو مهارت 0 امتیاز)
    همسر (رشته حسابداری 2 ، سن 2 امتیاز ، لیسانس 3 امتیاز )
    فرزند زیر 12 سال ( 4 امتیاز )
    تمکن مالی ( ا امتیاز ) جمع کل امتیازات: 54
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

Junior Member

سلام دوستان
    لطفا من رو راهنمايي كنيدزياد وقت ندارمو كسي هم در اينخصوص مشاوره اي نمي ده. من تقريبا يك ماه پيش نامه آپديتم رو گرفتم ، دو تا مشكل دارم :
    1- در نامه گواهي اشتغال من نوشته از سال 1381 تا 1393 تو نامه سابقه بيمه هم نوشته 1381 تا 1393 . ولي مشكل اينجاست كه از سال 1382 تا 1386 در شعبه ديگري براي من بيمه واريز شده بنابر اين كاركرد من رو 2700 روز زده يعني براي حدود 8 سال . سوابق شعبه ديگه را هم كه رفتم بگيرم بهم ندادن. چه بايد بكنم. ممكنه ريجكت بشم؟
    2- در مدرك ليسانس همسر من نوشته ليسانس مكانيك خودرو . با توجه به اينكه اينجا مهندسي هست و به عنوان مهندس كار مي كنه من در فرم هايي كه پر كرده بودم زده بودم مهندسي خودرو و اونها خواشتند كه فرم تاييديه مهندسي رو پر كنه و امضا كنه. فكر كنم قبل هم پر كرده بوديم. به نظرتون عكس العملشون نسبت به اينكه در اسم رشته مهندسي ذكر نشده چيه؟
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

Junior Member

1- واسه بیمه 5 سال اخیر مهمه. سوابق بیمه رو هم همه جا میدن. شما یه نامه از جایی ببر واسه اخرین شعبه با موضوع درخواست سوابق. فرداش هم با شماره کدی که میگیری برو شعبه بیمه سال 82 تا 86 (واسه تسریع در ارسال سابقه به اخرین شعبه) و ازشون بخواه سابقه ات رو ارسال کنند. اگه این کار رو نکنی اونها فکر می کنن تو این مدت 81 تا 93 ساعتی بودی نه فول تایم. چون 2700 رو برای کل سالهات در نظر میگیرن نه 5 سال اخیر.
    2- نمیدونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط blucity77 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    لطفا من رو راهنمايي كنيدزياد وقت ندارمو كسي هم در اينخصوص مشاوره اي نمي ده. من تقريبا يك ماه پيش نامه آپديتم رو گرفتم ، دو تا مشكل دارم :
    1- در نامه گواهي اشتغال من نوشته از سال 1381 تا 1393 تو نامه سابقه بيمه هم نوشته 1381 تا 1393 . ولي مشكل اينجاست كه از سال 1382 تا 1386 در شعبه ديگري براي من بيمه واريز شده بنابر اين كاركرد من رو 2700 روز زده يعني براي حدود 8 سال . سوابق شعبه ديگه را هم كه رفتم بگيرم بهم ندادن. چه بايد بكنم. ممكنه ريجكت بشم؟
    2- در مدرك ليسانس همسر من نوشته ليسانس مكانيك خودرو . با توجه به اينكه اينجا مهندسي هست و به عنوان مهندس كار مي كنه من در فرم هايي كه پر كرده بودم زده بودم مهندسي خودرو و اونها خواشتند كه فرم تاييديه مهندسي رو پر كنه و امضا كنه. فكر كنم قبل هم پر كرده بوديم. به نظرتون عكس العملشون نسبت به اينكه در اسم رشته مهندسي ذكر نشده چيه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

سلام دوستان .شعبه ۲۲ تجمیع سوابق بیمه رو نمیده چکار باید کرد؟
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط newly نمایش پست ها
    کلا بیمه ای ها مشکل دارن با نام بیمه دادن و گیر هستن . باید یه نامه بگیری از شرکتت ببری اون بیمه بی صاحاب بیست و دو خدا لعنتشون کنه منو اینقدر اذیت کردن . بعد خیلی بی سرو صدا ببری بگی سابقه بیمه ام میخوام برای شرکتم بعد اگر بهت دادن که هیچی اگر ندان دیگه اینهایی که بهت میگم رو بگو . اول بگو چرا نمیدین ؟ اگر گفت برو کارگزاری بگیر بگو کارگزاری توی برگه اش نوشته ارزش قانونی نداره روش نوشته من جواب این نامه رو میخوام براشون ببرم اگر گفتن قانون نیست بگو اون قانونت رو توی بخشنامه است به من نشون بده اگر گفت نشون نمیدم بگو مگه این بخشنامه برای افرادی من مثل من نیست ؟ پس این بخشنامه رو بزن به دیوار من ببینم اگر گفت نمیشه بگو من جواب این نامه رو میخوام اگر گفت قانون نیست بگو اون بخشنامه رو به من پرینت بده زیرش رو امضا کن به من بده من دیگه باهات کار ندارم .اونوقته که کیش مات میشه . چون نمیتونه اینکار رو بکنه و سابقه ات میده
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    یه سوال: من تغییر آدرس محل سکونتم رو طی فرم A-0520-MF دارم اطلاع میدم، آیا باید اتیکت های زبان فارسی و فرانسه - که در آیتم 42 فرم A-1520-AF بهش اشاره شده - رو بهمراه مدارک آپدیتم بفرستم که اگر احیاناً خواستند سی اس کیو رو صادر کنند بتونند به آدرس جدیدم بفرستند؟
    اگر جوابتون مثبته، با چه فرمتی باید اتیکت رو تهیه کرد؟ همون سایز A6 مناسبه؟
    واقعیتش من اینو نمیدونستم ولی وقتی مدارک اپ دیتم رو بردم چک کنم به من گفتن که وقتی تغییر ادرس داری باید اینها رو پر کنی و برچسب هم بزنی هر چند من قبلا نامه زدم بودم تغییر ادرسم رو اعلام کرده بودم اما بازم تغییر ادرسم رو اعلام کردم و برجسب درست کردم من فرم ها رو پر کردم عکس جدید هم گذاشتم شاید افیسر ببینه من چقدر انتظار کشیدم و تغییر کردم
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط newly نمایش پست ها
    نامه از شرکتت بگیر و پرینت سوابقت از سایت رو بگیر و بده مهر و امضا کنن.مشکلی نداره من دوستم شعبه 22 بود همینکار و کرد مشکلی هم براش پیش نیومد.
    فایل نامبر: آگوست 2011 ،ارسال مدارک آپدیت : اکتبر2014 .نامه انتظار:مارچ 2015,تاريخ مصاحبه:مي2015 آنكارا....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی IT

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    سلام دوستان. در فایل راهنمای بروز رسانی گفته شده امتیازات استخدام پذیری افراد متأهل بدون فاکتورسازگاری و فرزند و کفایت مالی بایستی حداقل 50 باشه وگرنه ریجکت میشن ! با این اوصاف ما مدارک آپدیت رو نفرستیم سنگین تریم! آخه ما روی امتیاز فرزند و تمکن مالی که روی هم 5 امتیاز داره حساب کردیم که جمعا میشه 54 امتیاز. چون 8 امتیاز زبان رو از دست دادیم و بایستی مدرک b2 بگیریم. اگه ممکنه دوستان نظر بدن. ممنون.
    امتیازات : متقاضی اصلی (رشته پرستاری16 ، سن در زمان صدور فایل نامبر39 سال 8 امتیاز ، تحصیلات لیسانس 10 امتیاز،تجربه کاری بیش از پنج سال 8 امتیاز، مدرک زبان b1 در هر دو مهارت 0 امتیاز)
    همسر (رشته حسابداری 2 ، سن 2 امتیاز ، لیسانس 3 امتیاز )
    فرزند زیر 12 سال ( 4 امتیاز )
    تمکن مالی ( ا امتیاز ) جمع کل امتیازات: 54
    دوست عزیز درسته که باید امتیاز لازم رو داشته باشید ولی شما رشتتون دیمند هست که این خودش خیلی مهم هستش و اینکه شما سابقه کار و بیمه ی خوبی دارید بنابراین اگر نیاز به امتیاز زبان دارید احتمالا بعد از ارسال مدارک از شما درخواست مدرک B2 میکنند با مهلت 18 ماه بنابراین به هیچ عنوان دلسرد نباشید در مورد این موضوع. در ضمن دوستی بودن که نفر اصلی پرستاری بوده و نفر دوم کامپیوتر (که 3 امتیاز بیشتر تعلق نمیگیره برای رشتش) و یکی مدرک B1-A2 داشت و نفر همراه A1-A2 با بیمه و سابقه کار کامل و با اینکه این مدارک طبق قانون جدید اصلا امتیاز نداره ولی ویو شدند پس امیدتون رو از دست ندید و مدارکتون کامل و صحیح ارسال کنید انشالا که موفق میشید
    رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط nikzad_nn نمایش پست ها
    نامه از شرکتت بگیر و پرینت سوابقت از سایت رو بگیر و بده مهر و امضا کنن.مشکلی نداره من دوستم شعبه 22 بود همینکار و کرد مشکلی هم براش پیش نیومد.
    دوست عزیز اگر توی نامه آپ دیتش نوشته باشن که نامه الکترونیکی پذیرفته نیست اصلا نمیتونه این نامه رو از سایت بفرسته منم همین مشکل رو داشتم یکبار کلا یکبار پرینت از سایت رو با مهر ترجمه کردم بعد این جمله رو توی آپ دیتم دیدم در به در شدم برای نامه بیمه که درنهایت با بدبختی گرفتم .اینو واسه من نوشته بودن
    ATTENTION
    Les documents émis par un employeur et les documents électroniques ne sont pas acceptés comme preuve des cotisations sociales ou du paiement de l’impôt sur le revenu.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)