صفحه 569 از 5471 نخستنخست ... 6946951955956056156256356456556656756856957057157257357457557657757857961966910691569 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,681 تا 5,690 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    دوست عزیز سلام
    به سلامتی
    منم تازه مدارک رو فرستادم، شما با چه کدی اقدام کردین؟
    من با TNT فرستادم و 9 تومان گرونتر از آرامکس، ببینیم چند روزه می رسه، اگه زمانش هم خوب باشه بقیه کارامون را با آرامکس انجام بدیم. البته یکی از دوستان می گفت که آرامکس برای آسیا بهترینه
    والا به من گفتند 3 تا 5 روز کاری طول میکشه. در ضمن من با کد 4131 اقدام کردم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    جایی که در فرمها Identitycard number رو خواسته منظور شماره شناسنامه است یا شماره کارت ملی؟
    منظور از Visa office requested for the process of your application که در فرم امده چیه؟

البته من توي اين فرم شماره شناسنامه رو گذاشتم و مشكلي پيش نيومد. فكر كنم National Identity Card No. رو به عنوان كد ملي فرض ميكنن و IdentityCard‌ همون شناسنامه باشه.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    فقط کپی صفحه ی مشخصات متقاضی اصلی
    احتیاجی نیست کپی برابر اصل شود
    اصل مانی اوردر را باید بفرستید
    پيمان عزيز

ما هيچ كداممان (همسرم، خودم و پسرم) كپي پاسپورت‌ را برابر صل نكرديم و به هيچ مشكلي بر نخورديم!!!! اما شنيده‌ام بايد اين كار انجام شود
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    البته من توي اين فرم شماره شناسنامه رو گذاشتم و مشكلي پيش نيومد. فكر كنم National Identity Card No. رو به عنوان كد ملي فرض ميكنن و IdentityCard‌ همون شناسنامه باشه.
    من شماره كارت ملي را نوشتم كه منحصر به فرد مي‌باشد. به نظر من هم بايد شماره كارت ملي باشد.
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

راجع به این موضوع قبلاً مفصل بحث شده است. فرقی نمی کند شماره شناسنامه یا شماره ملی بنویسید. ولی به نظر می رسد بهتر باشد شماره ی ملی نوشته شود. تا چند سال پیش که شماره ملی وجود نداشت همه شماره شناسنامه می نوشتند. الان با توجه به اینکه شماره شناسنامه کم کم دارد از رده خارج می شود مثلاً بچه های تازه به دنیا آمده دیگر شماره شناسنامه ندارند بهتر است از شماره ملی استفاده شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    پيمان عزيز

ما هيچ كداممان (همسرم، خودم و پسرم) كپي پاسپورت‌ را برابر صل نكرديم و به هيچ مشكلي بر نخورديم!!!! اما شنيده‌ام بايد اين كار انجام شود
    خیر احتیاجی نیست برابر اصل شود.
    اصل گذرنامه بعداً به رویت خودشان خواهد رسید.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام
    من فرمهامو وكيل پر كرده و براي من شماره شناسناممو زده

Junior Member

با سلام من حدود پنج ماه است كه كليه مدارك از جمله ايلتس را به سوريه فرستادم به نظر شما تا كي نوبت بررسي پرونده ام ميشود ؟ ؟ ؟
    البته از طريق سايت كه چك مي كنم فقط نوشته كه مدارك شما به آفيس ما رسيده

نقل قول نوشته اصلی توسط hazamid نمایش پست ها
    با سلام من حدود پنج ماه است كه كليه مدارك از جمله ايلتس را به سوريه فرستادم به نظر شما تا كي نوبت بررسي پرونده ام ميشود ؟ ؟ ؟
    البته از طريق سايت كه چك مي كنم فقط نوشته كه مدارك شما به آفيس ما رسيده
    سلام،
    اگر در وضعیت پرونده شما عبارت زیر قید شده:
    "Your application and supporting documents were received by the X office. They are pending review"
    یعنی همانگونه که میبینید، شما در مرحله پندینگ بسر میبرید و بزودی "In Process" میشوید. اما روی زمان معینی از انتظار نمیتوان حساب کرد. اگر در صفحات قبل وضعیت دیگران را مرور کنید متوجه خواهید شد که حتی 6 ماه پندینگ هم وجود دارد.
    البته دقت کنید که بعضی از دوستان هم بدون خروج از پندینگ مدیکال خود را دریافت کرده اند. بنابراین زیاد روی آپدیتهای سایت حساب نکنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

ApplyAbroad Hero

نوشته اصلی توسط alies
    بله کاملاً حق با شماست.من همین اشتباه رو کردم.حالا برای ارسال دوباره مدارک باید فرمها رو دوباره پر کنم و ارسال کنم؟آیا ارسال فرمهای قبلی هم لازمه؟اگه نسبت به قبلی تصحیحی انجام بدم و تغییری بدم مشکلی به وجود میاد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    دوست عزيز
    تا اونجا كه من فهميدم شما در مرحله ارسال فرمها بوديد و به ارسال مدارك نرسيده بوديد.
    اگه اينطوره ، نيازي به ارسال فرمهاي قديمي نيست. حالا ميتوني يا همون فرمهاي قديميو كامل كني و اينبار يك چك كلي بكن ببين جاي ديگه اي جا نمونده باشه و يا دوباره از اول پركن و نيازي هم به فرمهاي ناقص نداري.
    امضا فراموش نشه. مثل دفعه قبلي چك و كپي پاسپورت و ليبل هم ضميمه كن بفرست كه تاريخ چكت زياد نگذره كه به دردسر بيفتي. فقط بجنب . من فقط موندم چرا معطل ميكني. يك كلمه بنويس آره يا نه ديگه . برگردون بره دوباره سيدني.
    دوستان من جا داره عذر خواهی کنم .
    میخواستم این مطلب را اصلاح کنم. یکی از دوستان (وبلاگ پانیذ) از من ایراد گرفت که به این دوستمون اشتباه جواب دادم.
    دوست عزیز
    ظاهرا همراه با فرمهای شما نامه ای ارسال شده که در آن نوشته از اصلاح کردن فرمهای قدیمی اجتناب کنید. من اینو نمیدونستم. لذا اشتباهی گفتم که میتونید اصلاح کنید .
    نه . در صورت ریجکت کردن و بازگرداندن فرمها نمیتونید فرمهای قدیمی را اصلاح کنید و باید از اول فرمها را تکمیل کنید بفرستید . کنترل نهایی هم یادتون نره.
    البته با توجه به اهمیت موضوع به این دوستمون پیغام خصوصی هم میزنم .
    خوش باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)