فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
راجع به این موضوع قبلاً مفصل بحث شده است. فرقی نمی کند شماره شناسنامه یا شماره ملی بنویسید. ولی به نظر می رسد بهتر باشد شماره ی ملی نوشته شود. تا چند سال پیش که شماره ملی وجود نداشت همه شماره شناسنامه می نوشتند. الان با توجه به اینکه شماره شناسنامه کم کم دارد از رده خارج می شود مثلاً بچه های تازه به دنیا آمده دیگر شماره شناسنامه ندارند بهتر است از شماره ملی استفاده شود.
با سلام من حدود پنج ماه است كه كليه مدارك از جمله ايلتس را به سوريه فرستادم به نظر شما تا كي نوبت بررسي پرونده ام ميشود ؟ ؟ ؟
البته از طريق سايت كه چك مي كنم فقط نوشته كه مدارك شما به آفيس ما رسيده
سلام،
اگر در وضعیت پرونده شما عبارت زیر قید شده:
"Your application and supporting documents were received by the X office. They are pending review"
یعنی همانگونه که میبینید، شما در مرحله پندینگ بسر میبرید و بزودی "In Process" میشوید. اما روی زمان معینی از انتظار نمیتوان حساب کرد. اگر در صفحات قبل وضعیت دیگران را مرور کنید متوجه خواهید شد که حتی 6 ماه پندینگ هم وجود دارد.
البته دقت کنید که بعضی از دوستان هم بدون خروج از پندینگ مدیکال خود را دریافت کرده اند. بنابراین زیاد روی آپدیتهای سایت حساب نکنید.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
نوشته اصلی توسط alies
![]()
بله کاملاً حق با شماست.من همین اشتباه رو کردم.حالا برای ارسال دوباره مدارک باید فرمها رو دوباره پر کنم و ارسال کنم؟آیا ارسال فرمهای قبلی هم لازمه؟اگه نسبت به قبلی تصحیحی انجام بدم و تغییری بدم مشکلی به وجود میاد؟
دوستان من جا داره عذر خواهی کنم .
میخواستم این مطلب را اصلاح کنم. یکی از دوستان (وبلاگ پانیذ) از من ایراد گرفت که به این دوستمون اشتباه جواب دادم.
دوست عزیز
ظاهرا همراه با فرمهای شما نامه ای ارسال شده که در آن نوشته از اصلاح کردن فرمهای قدیمی اجتناب کنید. من اینو نمیدونستم. لذا اشتباهی گفتم که میتونید اصلاح کنید .
نه . در صورت ریجکت کردن و بازگرداندن فرمها نمیتونید فرمهای قدیمی را اصلاح کنید و باید از اول فرمها را تکمیل کنید بفرستید . کنترل نهایی هم یادتون نره.
البته با توجه به اهمیت موضوع به این دوستمون پیغام خصوصی هم میزنم .
خوش باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)