از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
سلام دوستان
من نامه سابقه بیمه رو که دریافت کردم تا تاریخ 5/31 هست نباید تا 6/31 می بود؟ در ضمن تاریخ سابقه بیمه با تاریخ استخدام من متفاوته. آخه قبل از استخدام رسمی استاد حق التدریسی بودم که برام به مدت 3 ماه و هر ماه 8 روز بیمه رد شده. در صورتی که تو نامه سابقه بیمه اینطوری قید نشده و کلا نوشته از تاریخ 3 ماه زودتر از استخدام رسمی ام تا 5/31 به مدت X روز بیمه بوده است. به نظرتون چه باید کرد؟
فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا
از انتظار دیگه خسته شدم خدا سه سال و نیم انتظار هنوز جواب اپدیت هم بعد از ۵۰ روز نیومده
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
سلام من یک ایمیل با این مضمون دریافت کردم . میتونید به من بگید چه مدارکی باید ارسال کنم؟ و اینکه من لیسانسم کامپیوتر و فوق لیسانسم آی تی که تازه تموم کردم . می خوام بدونم آی تی هم مثل کامپیوتر 12 امتیازی هست یا نه؟ مدرکم ارائه بدم؟؟
Vous trouverez en pièces jointes la lettre officielle du Ministère et, le cas échéant, ses annexes.
Recevez, Madame, nos salutations distinguée
Objet : Demande de documents manquants ou non conformes et mise à jour de
votre dossier
Madame,
Nous avons reçu votre demande de Certificat de sélection du Québec. Nous ne sommes
pas en mesure de traiter votre demande car votre dossier est incomplet (documents
manquants ou non conformes à ce qui est exigé). Pour que nous puissions traiter votre
demande, vous devez nous transmettre le ou les documents indiqués à l’Annexe A.
Aussi, vous devez nous informer de tout changement survenu dans votre situation
personnelle, depuis le moment où vous avez soumis votre demande, et qui pourrait être
utile à l’analyse de votre dossier. Pour ce faire, vous devez remplir l’Annexe B jointe à
la présente lettre.
Nous devons recevoir avant le 24 décembre 2014, dans un seul envoi transmis par
courrier postal :
tous les documents demandés, dans le format exigé, indiqués à l’Annexe A;
l’Annexe B, dûment remplie, signée, datée et accompagnée de tous les
documents utiles à la mise à jour de votre dossier;
la Fiche d’identification ci-jointe.
Vous devez faire parvenir votre envoi à l’adresse suivante :
285, rue Notre-Dame Ouest, 4e étage,
Montréal, Québec H2Y 1T8
À défaut de recevoir, dans le délai fixé de 90 jours, une réponse de votre part ainsi que
tous les documents exigés et transmis dans un seul envoi, nous avons l'intention de
rejeter votre demande de certificat de sélection comme le prévoit la Loi sur
LET_815_DemandeDocManquNonConfor_MiseJour.docx Page 2 sur 8
2014/09/03
l'immigration au Québec, et ce, sans aucun autre avis. Notre décision sera rendue sur réception de votre envoi, et ce, même si le délai maximal accordé n’est pas expiré.
Si votre situation familiale change au cours des prochains mois, vous devez nous transmettre sans tarder le formulaire Modification à une demande de certificat de sélection ainsi que tous les documents nécessaires au traitement de cette demande de modification à l’adresse indiquée ci-dessus. Vous trouverez le formulaire dans notre site Internet à l’adresse suivante : www70.immigration-quebec.ca
Si vous ajoutez un membre de votre famille, vous devez également acquitter les frais relatifs à cette modification. Pour connaître les tarifs en vigueur et le mode de paiement, consultez la page suivante : www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/frais
Nous vous remercions de votre collaboration et de l’intérêt que vous manifestez pour le Québec.
Veuillez agréer, Madame, nos salutations distinguées.
دوست عزیز از شما خواسته شده تا مدارکی که در لیست A بهتون گفتند و مدارک جدیدی که مربوط به تکمیل پروندتون هست و در لیست B ذکر شده ( که اختیاری هست مثل فوق لیسانستون که جدید هستش) رو همره با پرینت امضا شده ی ایمیلی که دریافت کردید و یک برگه ی شناسایی هم ظاهرا اتچ شده به ایمیلتون رو قبل از 24 دسامبر در یک پاکت براشون بفرستید. ولی در اینجا شما انکس A و B رو نگذاشتید که مدارکی که ازتون خواستند چی بوده.
در مورد رشتتون ، اینجا قبلا در مورد رشته ی IT صحبت کردیم ، شما اگر شغلتون جزء مشاغل 12 امتیازی رشته ی کامپیوتر هست یعنی با رشتتون مرتبط هستش ، فوق لیسانستون هم 12 امتیازی خواهد بود ، چون رشته ی مهندسی IT از خانواده ی کامپیوتر و اگر شغلتون هم مطابقت داره پس حتما مدرک فوق لیسانستون هم ترجمه کنید و بفرستید. کپی برابر اصل مدارکتون در دفتر اسناد رسمی فراموش نشه و بیمتون رو هم یا اصلشو بفرستید و یا همون شعبه ی بیمتوت بگید کپی برابر اصل کنن براتون.
دوستان یک فایل کامل راهنمای آپدیت هم گذاشتن اون رو هم مطالعه بفرمایید که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد
موفق باشید.
رشته 12 امتیازی فعلی- ارسال مدارک : فوریه 2011-فایل نامبر: 5 جولای 2011-آپدیت :25 جون 2014- ارسال آپدیت: 20 آگوست-نامه ی انتظار : 22سپتامبر-ایمیل مصاحبه: 10 دسامبر-تاریخ مصاحبه: 17 فوریه 2015 و قبول شدیم-ارسال مدارک فدرال 5 مارچ -رسید دریافت 9 مارچ و بالاخره فایل نامبر فدرال 30 جون
رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015
دریافت مدارک در منترال: 09/2011 ,فایل نامبر: 11/2011 (DA49xxx)- ايميل آپديت 2015/03/11- ارسال آپدیت 2015/05/05-ویو ازمصاحبه وصدورCSQ تاریخ2015/07/07 (دریافت پستی4/8/2015)-رسید مدارک به سیدنی 02/09/2015 -فايل نامبر فدرال 19/11/2015-مديكال27/11/2015 مین : مکانیک - 12 امتیازی جدید TEFAQ B2,B2 -Ielts 5.5 ,همسر: الکترونیک - 3 امتیازی جدید -TEFAQ B1,A2.
دوستان خوب اگرميدونين خواهشاراهنمايي كمين واقعا فكرم مشغوله... الان بعدازفرستادن اپديت ميشه بگين چه شرايطي احتمالاپيش مياداگرامتيازبه حدمصاحبه نرسه ومدرك زبان بخوان ايني كه چقدرزمان ميدن براي فرستادن مدرك ايا به امتيازاربط داره ؟ اون فرصت ١٨ ماهه درچه شرايطي پيش مياد ... واقعا ممنون
رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011
علاقه مندی ها (Bookmarks)