صفحه 163 از 476 نخستنخست ... 63113153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173213263 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,621 تا 1,630 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia5582 نمایش پست ها
    دوست عزیز ممنون از یادآوریتون . ولی من دنبال راهکام که فعلا کسی جوابی نداده .
    از دوستان کسی هست که بابت ارسال نکردن چنین فرمی یا مورد مشابه ریجکت شده باشه و با پیگیری تونسته حلش کنه.لطفا اگه کسی اینکارو کرده و جواب گرفته ممنون میشم توضیح بده.
    سلام راستش من تا حالا ندیدم اینجا کسی بیاد بنویسه که ریجکت شده و نامه زده و پیگیری کرده و جواب بهش دادن موفق شده جز یک نفر که دیمند بود بیمه اش اصلش رو نفرستاده بود بعد سریع دو روز بعد با یه پست سریع فرستاد اینقدر زنگ زده بود اونجا گفته بود اول براش نامه ریجکتی زدن بعد براش انتظار اومد بعد از کلی پیگیری . اما اشتباه رو نمیدونم که کسی فرمی رو پر نکرده باشه یا اسناد رسمی مهر نکرده باشه یا فیش حقوقی نداده اینها روندیدم هنوز هیچ اعتراضی جواب نداده . ولی شما حتما فرم رو پر کن یه نامه بزن پست کن ، بگو درسته که من اشتباه کردم و عمدا نبوده نمیخواستم قانون شما رو زیر پا بذارم با توجه به اینه اشتباهم رو به من یاد اوردی کردید و فهمیدم اشتباه بزرگی بود و باعث ریجکت شدن پرونده من شد اما من سه سال و نیم منتظرم و زبان فرانسه یاد گرفتم خواهش میکنم تجدید نظری توی تصمیمتون بکنید اما در نهایت من تصمیم به شما احترام میذارم و هر تصمیمی گرفتید من می پذیرم
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط efes نمایش پست ها
    درسته برای دیمندهای اون موقع بله ولی برای ما تازه دیمند ها ، خیر
    نه اتفاقا اونها دیمند نبودن همینطوری قرعه کشیده بودن رندمی انتخاب کرد بودن .. اما خب حالا شانس من بوده که دیپلم و کارت ملی منو بخوان و اینو آپ دیت حساب کنم و بعد از شش ماه دوباره آپ دیت بیاد . و کلا منو علاف کنه
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    سلام راستش من تا حالا ندیدم اینجا کسی بیاد بنویسه که ریجکت شده و نامه زده و پیگیری کرده و جواب بهش دادن موفق شده جز یک نفر که دیمند بود بیمه اش اصلش رو نفرستاده بود بعد سریع دو روز بعد با یه پست سریع فرستاد اینقدر زنگ زده بود اونجا گفته بود اول براش نامه ریجکتی زدن بعد براش انتظار اومد بعد از کلی پیگیری . اما اشتباه رو نمیدونم که کسی فرمی رو پر نکرده باشه یا اسناد رسمی مهر نکرده باشه یا فیش حقوقی نداده اینها روندیدم هنوز هیچ اعتراضی جواب نداده . ولی شما حتما فرم رو پر کن یه نامه بزن پست کن ، بگو درسته که من اشتباه کردم و عمدا نبوده نمیخواستم قانون شما رو زیر پا بذارم با توجه به اینه اشتباهم رو به من یاد اوردی کردید و فهمیدم اشتباه بزرگی بود و باعث ریجکت شدن پرونده من شد اما من سه سال و نیم منتظرم و زبان فرانسه یاد گرفتم خواهش میکنم تجدید نظری توی تصمیمتون بکنید اما در نهایت من تصمیم به شما احترام میذارم و هر تصمیمی گرفتید من می پذیرم
    دوست عزیز ممنون از همفکریتون.اتفاقا یه نامه با همین مضمون نوشتم و به همراه فرم تکمیل شده ضمیمش کردم و با پست ارسال کردم امیدوارم جواب مثبت بدن

Junior Member

کسی از دوستان میدونه اپدیت الان دقیقا تا چه تاریخی اومده؟ برای رشته صفر امتیازی و فایل نامبر اواسط اکتبر 2011 میشه تخمین زد کی نامه میزنن؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

سلام دوستان متاسفانه شعبه ۲۲ بیمه تامین اجتماعی ،حتی با داشتن نامه از شرکت هم تجمیع بیمه به مانمیده . به نظر شما چه باید کرد
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

Junior Member

سلام دوستان. امکانش هست که سابقه بیمه از دو تا شعبه تأمین اجتماعی گرفته بشه و ترجمه بشه؟ آخه تمام سوابق یکجا جمع آوری نشده و گفتن طول میکشه تا یکجا جمع بشه!!!
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    سلام دوستان. امکانش هست که سابقه بیمه از دو تا شعبه تأمین اجتماعی گرفته بشه و ترجمه بشه؟ آخه تمام سوابق یکجا جمع آوری نشده و گفتن طول میکشه تا یکجا جمع بشه!!!
    بله دوست عزیز.. من هم مشکل شما رو داشتم و از دو شعبه جداگانه برام بیمه رد شده بود بنابراین برای صرفه جویی در وقت و اجتناب از معطل شدن برای دریافت لیست تجمیع شده سوابق، دو لیست از سوابق بیمه تهیه کردم و ترجمه کردم.. دوستان دیگه با مورد مشابه هم همینکارو کردن و جواب مثبت گرفتند.
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

سلام دوستان، نیاز به راهنمایی فوری دارم، این سوال رو دو سه بار دیگه توی همین فروم مطرح کردم ولی کسی نبود جواب بده.. ضمناًٌ با توجه به امضام خیلی وقت برام نمونده:
    سوال این هست که برای کسب امتیاز تجربه کاری مرتبط با رشته ، در آیتم23 از فرم A-1520-AF ، گفته شده طی 5 سال اخیر ، گواهی کار با اطلاعات خواسته شده در این آیتم برای هر شغل بطور جداگانه باید تهیه و ارسال بشه، من مشکلم اینه که ظرف 5 سال گذشته 3جا کار میکرده ام، و موقع بازگشایی پرونده ام که در بازه زمانی همین 5 سال گذشته بوده (3 سال پیش) گواهی شغلی از محل کار اولم روبا مدارک فرستادم رفت ولی اون گواهی شامل تعداد ساعات کار در هفته و شرح وظایفم نبود!!
    الان که برای آپدیت میخوام مدارک شغلی بعد از بازگشایی پرونده ام رو بفرستم، سوابق کاری دو شغل بعد از اون تاریخ رو کامل جمع کردم و در صفحه 4 از 10 فرم متقاضی اصلی (A-0520-AF) در لیست مربوط به سوابق شغلی به اونها اشاره کردم.
    حالا موندم اطلاعات اولین شغلم رو هم باید بذارم اینجا توی همین لیست یا نه !
    اگه توی لیست بهش اشاره کنم باید دوباره برم از اون شرکت نامه مهر و تایید شده با شرح وظایف بگیرم.
    اگه هم نذارم ممکنه امتیاز رشته و سوابق کاریم رو نگیرم.
    بنظرتون چکار باید بکنم.. ممنون میشم سریعتر جواب بدید چون خیلی وقتی برام نمونده!
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    سلام دوستان، نیاز به راهنمایی فوری دارم، این سوال رو دو سه بار دیگه توی همین فروم مطرح کردم ولی کسی نبود جواب بده.. ضمناًٌ با توجه به امضام خیلی وقت برام نمونده:
    سوال این هست که برای کسب امتیاز تجربه کاری مرتبط با رشته ، در آیتم23 از فرم A-1520-AF ، گفته شده طی 5 سال اخیر ، گواهی کار با اطلاعات خواسته شده در این آیتم برای هر شغل بطور جداگانه باید تهیه و ارسال بشه، من مشکلم اینه که ظرف 5 سال گذشته 3جا کار میکرده ام، و موقع بازگشایی پرونده ام که در بازه زمانی همین 5 سال گذشته بوده (3 سال پیش) گواهی شغلی از محل کار اولم روبا مدارک فرستادم رفت ولی اون گواهی شامل تعداد ساعات کار در هفته و شرح وظایفم نبود!!
    الان که برای آپدیت میخوام مدارک شغلی بعد از بازگشایی پرونده ام رو بفرستم، سوابق کاری دو شغل بعد از اون تاریخ رو کامل جمع کردم و در صفحه 4 از 10 فرم متقاضی اصلی (A-0520-AF) در لیست مربوط به سوابق شغلی به اونها اشاره کردم.
    حالا موندم اطلاعات اولین شغلم رو هم باید بذارم اینجا توی همین لیست یا نه !
    اگه توی لیست بهش اشاره کنم باید دوباره برم از اون شرکت نامه مهر و تایید شده با شرح وظایف بگیرم.
    اگه هم نذارم ممکنه امتیاز رشته و سوابق کاریم رو نگیرم.
    بنظرتون چکار باید بکنم.. ممنون میشم سریعتر جواب بدید چون خیلی وقتی برام نمونده!
    سلام. به نظر من باید از شرکت اولی هم سابقه شغلیتون را با همون فرمتی که تو آپدیت ازتون خواستن (تاریخ شروع و پایان ، تعداد ساعت کار در هفته ، شرح فعالیت ، سمت و ...) را همراه با بقیه مدارک آپدیت براشون ارسال کنید.
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

سلام دوستان لطفا جواب منو اگر اطلاعاتي دارين سريع بدين. زمان زيادي ندارم.در نامه شغلي من همه موارد وجود دارد به جز ساعات كار در هفته(فقط نوشته تمام وقت) . به هيچ عنوان هم برام نمي زنن. به نظرتون چكار كنم؟ البته سوابق بيمه را از تامين اجتماعي جمع كردم. ممنون
    رشته 6 امتيازي رشته همسر 2 امتيازي - ارسال مدارك به مونترال اگوست 2011 - دريافت فايل نامبر 14 سپتامبر 2011- - مدرك زبان ارسال نشده- نامه آپديت مدارك 12 سپتامبر 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)