صفحه 167 از 476 نخستنخست ... 67117157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177217267 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,661 تا 1,670 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط light-blue نمایش پست ها
    عذر میخوام منظورتون چیه؟ ینی نامه ی فارسی تامین اجتماعی رو بذاریم توی پاکت؟
    اونا مگه میفهمن چیزی ازش؟ o.O
    بله دقیقا نامه فارسی بهمراه ترجمه اش . اون کپی که دارالترجمه میذاره رو بگید برداره این نامه اصل رو پانچ کنید به ترجمه تون
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

کسی از دوستان میدونه اپدیت الان دقیقا تا چه تاریخی اومده؟ برای رشته صفر امتیازی و فایل نامبر اواسط اکتبر 2011 میشه تخمین زد کی نامه میزنن؟

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    دوستان سلام. اشکالی نداره گواهیهای شغلی شرکتهای قبلی تاریخش مال قبل باشه ؟ چون همون زمان که از اون شرکتها خارج شدم گواهی شغلی گرفتم . ولی تاریخ نامه مال همون زمان هست. ممنون
    از شرکتی که رفتین بیرون باید از اونجا نامه پایان کار بگیرید اونو ترجمه کنید بفرسیتد
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MBA JNTU

دوستان شعبه ۱۸. و۲۲ سابقه بیمه را به طور کامل به ما نمیده . الان یک ماه که ما داریم باها شون سر و کله میزنیم . اگه ما پرینت و از سایت بگیریم ببریم تامین اجتماعی مهر و امضا کنه ،مشکلی پیش میاد؟
    ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    از شرکتی که رفتین بیرون باید از اونجا نامه پایان کار بگیرید اونو ترجمه کنید بفرسیتد
    ببخشید من نامه رو همون زمان گرفتم ولی تاریخ نامه مال قبله
    ارسال مدارک: 23, 2013,july ایمیلفایل نامبر: december 6, 2013فایل نامبر: January 5, 2014 دریافت ایمیل آپدیت : october 6,2014
    , رسید مدارک آپدیت december 11, 2014 ایمیل پاسخ آپدیت مهلت 18 ماهه april 20, 2015

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط sziaee نمایش پست ها
    ببخشید من نامه رو همون زمان گرفتم ولی تاریخ نامه مال قبله
    سلام همون رو بفرست . اما من یه مشکل داشتم این بود که اصل رو نمیتونستم بفرستم بعد رفتم چک کردم دیدم کپی برابر اصلش هم قبوله تویسایت نوشته بود که یا باید issuer برابر اصل کنه یا notary public که من بردم همون نوتاری پابلیک برابر اصل کردم کپی ها رو بعد فرستادم با ترجمه اش

دوستان عزیز
    برای نامه ی آپدیت این قسمتی که میگه:
    attestation de la légalité de votre expérience professionnelle au cours des cinq dernières années
    یا به عبارتی:
    proof of the legality of your work experience during the past five years
    من توی ۵ سال گذشته علاوه بر جاهایی که من رو بیمه کرده یه جایی کار میکردم که من رو بیمه نکرده بود.
    اون رو چی کار کنم؟ اصلا نفرستم چیزی راجع بهش؟ چون میتونم یه سابقه کار بگیرم ولی بخاطر اینکه من بیمه نشدم چیز درست حسابی ای بهم نمیدن، ماکزیمم یه نامه با سربرگ شرکت و یه امضا تهش (احتمالا بدون مهر).

با تشکر

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط light-blue نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    برای نامه ی آپدیت این قسمتی که میگه:
    attestation de la légalité de votre expérience professionnelle au cours des cinq dernières années
    یا به عبارتی:
    proof of the legality of your work experience during the past five years
    من توی ۵ سال گذشته علاوه بر جاهایی که من رو بیمه کرده یه جایی کار میکردم که من رو بیمه نکرده بود.
    اون رو چی کار کنم؟ اصلا نفرستم چیزی راجع بهش؟ چون میتونم یه سابقه کار بگیرم ولی بخاطر اینکه من بیمه نشدم چیز درست حسابی ای بهم نمیدن، ماکزیمم یه نامه با سربرگ شرکت و یه امضا تهش (احتمالا بدون مهر).

با تشکر
    هیچ سابقه ای رو بدون بیمه ارسال نکنید. شما یک شغل تمام وقت با بیمه داشته باشید کافیه.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    هیچ سابقه ای رو بدون بیمه ارسال نکنید. شما یک شغل تمام وقت با بیمه داشته باشید کافیه.

وای.... همسر من زمان ارسال مدارک 2011- 2 سال سابقه کار به همراه شماره بیمه فرستادیم ولی بعدا مشخص شد که 1 ماه بیمه کردن و با یه شغل دیگه .... یعنی کارمون تمومه
    تاریخ csq :
    20150917

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط world نمایش پست ها
    وای.... همسر من زمان ارسال مدارک 2011- 2 سال سابقه کار به همراه شماره بیمه فرستادیم ولی بعدا مشخص شد که 1 ماه بیمه کردن و با یه شغل دیگه .... یعنی کارمون تمومه
    خوب من هم 3 سال پیش که مدرک فرستادم 3 سال سابقه کار بدون بیمه داشتم که فرستادم به علاوه سابقه کار با بیمه ! وقتی آپدیت بیاد مگه نباید اونا رو هم بفرستم ؟
    چه داستانی شده به خدا !!!
    چیکار کنیم که تو این مملکت شرایط این جوریه ؟! کاش یه جوری می شد شرایط کاری ایران به گوششون می رسید . مثل این موردی که تایید دادگستری رو معتبر نمی دونن و کپی برابر اصل دفتر اسناد رسمی می خوان!
    دریافت مدارک توسط سفارت: 2011/10/03 ،صدور فایل نامبر: 2011/11/14،رشته: کامپیوتر(12 امتیازی)،زبان فرانسه (Tef aQ(B1,B2

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)