از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ
سلام دوستان میشه راهنمایی بفرمایید.
من وقتی پرونده ام راارسال کردم گواهی کار از شرکتی فرستادم که تازه مشغول به کار شده بودم. و بیمه ای هم نداشتم . حدود دو ماه بعد در شرکت دیگر با بیمه مشغول به کار شدم . من باید از شرکت اولی هم حتما گواهی خاتمه همکاری بگیرم یا احتیاجی نیست ؟ باتوجه به اینکه شرکت اولی چون من رابیمه نکرده بود الان به من گواهی خاتمه همکاری نمیده. به گفته خودشون برایشان درد سر ساز است.
ارسال مدارک 2011/7. فایل نامبر2011/9. آپدیت مصاحبه 2014/8. نامه زبان2015/2
دوستان شعبه ۱۸. و۲۲ سابقه بیمه را به طور کامل به ما نمیده . الان یک ماه که ما داریم باها شون سر و کله میزنیم . اگه ما پرینت و از سایت بگیریم ببریم تامین اجتماعی مهر و امضا کنه ،مشکلی پیش میاد؟
کسی از دوستان میدونه اپدیت الان دقیقا تا چه تاریخی اومده؟ برای رشته صفر امتیازی و فایل نامبر اواسط اکتبر 2011 میشه تخمین زد کی نامه میزنن؟
سلام
کسی از دوستان میدونه اگر مدارک یک هفته با تاخیر و پس از مدت ۹۰ روزه آپدیت ارسال بشه، امکان داره قبول کنند؟
متقاضی مهاجرت به کانادا (کبک): ارسال مدارک: Jun 2011 ، امتیاز رشته: 6، دریافت فایل نامبر: Dec 2011،تاریخ دعوت به مصاحبه: ؟؟؟
متقاضی گرین کارت دانمارک: تحویل مدارک متقاضی اصلی: 3 اکتبر 2012، مدارک همراه: 1 نوامبر 2012، صدور رسید مدارک: 16 ژانویه 2013، نتیجه : 11 ژوئن 2013
سلام دوستان کارت ملی را هم باید ترجمه کنیم وبفرستیم یا شناسنامه کافی هست ؟ ممنون از راهنمایی شما.
علاقه مندی ها (Bookmarks)