کم
متوسط
زیاد
That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
For a greater goal, Sacrifices must be made.
As you sow, so shall you reap
That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
For a greater goal, Sacrifices must be made.
As you sow, so shall you reap
من معدلم 16.64 هست و بر اساس ECE شد 3.46 .
Grade Point Average/Standing/Rank
(e.g. 3.0, 70%, First Class)
اين قسمت رو چه جوري بايد پر كنم؟
معدلم رو خب به سيستم 4 تبديل مي كنم اما Standing و Rank چيه قضيه اش؟
بر قلههاي دور ....، جايي نوشتهاند: "اينجا سراي توست....."
معدلتون رو باید به 5 ضرب کنید تا درصدش بیاد. اینو یکی از دانشگاه ها تو ایمیلش بهم گفت. در مورد standing هم باید بگم که تو بعضی کشورها برای معدل یک سری معیار تعریف میشه مثل نمره الف و ب و ... خودمون. تو ایران یه معیار رسمی برای این معیار وجود نداره ولی اگه معدلتون بالای 17 هست می تونید First class بنویسید وگرنه لازم نیست چیزی در این مورد بنویسید.
در ضمن تو تبدیل معدل از 20 به 4 هم دقت کنید. الان من دارم چوب همین قضیه رو می خورم! معدل رو تقسیم بر 5 کردم و نوشتم. در صورتیکه معدلم خیلی بهتر میومد اگه با معیار WES حساب میکردم![]()
ممنون sjjpo جان
منظورت از ضرب معدل در 5 همین معدل از 20 ایرانه؟ یه کم عجیبه، چون شنیده بودم این % هم حالت لگاریتمی داره و خطی نیست، از طرفی ضرب معدل به دست اومده بر اساس مقیاس 4 هم در 25 باز هم به نظر منظور اصلی اونها نیست ....
اما در مورد تبدیل معدل که خب من بر اساس جدول wes نمرات درس های 17-20 رو 4 و 14-17 رو 3 و .... و در تعداد واحد ها ضرب و معدل گرفتم ...
البته برای فوق آسونتره ولی برای لیسانس باید برای مثلا 50-60 تا درس حساب کرد .....
در مورد rank و standing شاید منظور مقایسه معدل با معدل افراد کلاس باشه؟ که البته معیار رسمی هم نیست و نمیشه مدرکی گرفت مگر همون معدل دانشکده که بعضی جاها تو کارنامه هست ....
بر قلههاي دور ....، جايي نوشتهاند: "اينجا سراي توست....."
یاران عزیز
اون چیزی که به من در مورد درصد گفت ضرب کردن معدل از بیست در 5 بود. ولی بازم ایمیل بزن بپرس به ما هم بگو اگه داریم اشتباه می کنیم.
در مورد standing همونطور که گفتم بعضی کشورها تعریف های مشخصی برای رتبه بندی معدل دارن. یعنی ممکنه یکی نفر دوم کلاس باشه ولی بازم تو رده اول طبقه بندی بشه! بعضی جاها شاید دیده باشید نوشیه حداقل 2:1 باید داشته باشید. این همون second class هست. ولی این معیار تو ایران به صورت رسمی تعریف نشده. بعضیا می گن 17 الف هست بعضیا می گن 16.5 و ... می تونید اینجا رو هم یه نگا بندازید:
http://en.wikipedia.org/wiki/British...classification
البته خوب رتبه کلاسی تون رو که می تونید بنویسید اگه خوبه!
بله حق با شماست طبق wes اینجوریه،
اما جدولی که بعضی دوستان دادند برای نمرات و حروف A-F اینجوریه
17-20 A
14-16.99 B
12-13.99 C
....
شما از کدوم دانشگاه ها پرسیدی ، اروپا یا آمریکا یا کانادا .....
کامل ننویسیم هم مشکلی پیش میاد؟ فقط GPA رو بنویسیم و حداکثر Standing رو
inactive account
علاقه مندی ها (Bookmarks)