صفحه 577 از 5471 نخستنخست ... 7747752756756856957057157257357457557657757857958058158258358458558658762767710771577 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,761 تا 5,770 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط babak224 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    لطفاً منو راهنمایی کنید.
    17 دسامبر مدارکم تحویل سیدنی شده، دارم خودم رو برای امتحان TEF آماده می کنم. موسسه کوثر فروردین امتحان برگزار می کنه و قطب اردیبهشت و خرداد. از دوستان با تجربه به نظرتون من مهلت 120 روزم از کی شروع می شه و آیا امتحان اردیبشهت دیر نیست با توجه به اینکه حدوداً 20 روز بعد از امتحان کارنامه آماده می شه. ممنون می شم راهنماییم کنید با توجه به اینکه مهلت ثیت نام قطب فردا می باشد .وقت زیای برای تصمیم گیری ندارم
    با سپاس
    سلام،
    مدارک من 14 آگست تحویل سیدنی شد و مهلت 120 روزه از 5 اکتبر، یعنی 50 روز بعد آغاز شد.
    درحال حاضر این زمان طولانیتر هم شده. بنابراین شما میتوانید حدودا" مهلت 120 روزه خود را از اواخر بهمن حساب کنید که دراینصورت مشکلی برای گرفتن نتیجه امتحانتان در اردیبهشت نخواهید داشت.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Lightbulb پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    شما در کل مدارکی که مدارک هویتی شما است نباید اصلش را ارسال کنید مثل شناسنامه گذرنامه دانشنامه
    مدارک دیگر را باید اصلش را ارسال کنید دیگه. گواهی سابقه کار را برای چه می خواهید پیش خودتان نگه دارید و یا گواهی سو پیشینه که سه ماه از صدورش باطل می شود و همینطور ریزنمرات دانشگاه که همیشه می توانید از دانشگاه بگیرید
    پيمان عزيز

من هيچكدام از مداركم را اصلش را ارسال نكردم و اعتقاد داشتم وقتي مدركي توسط دادگستري و وزارت خارجه تاييد مي‌شود ديگر اصلش احتياج نيست.
    از من در مرحله مديكال غير از اصل سوء پيشينه هيچ مدركي را اصلش را نخواستند . حالا آفيسرم آدم خوبي بوده است يا نه!!! خدا داند البته به طور حتم آفيسرها از روي دستورالعملي اين كار را مي‌كنند.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط aysani نمایش پست ها
    سلام دوستان من عضو جدید هستم... به همراه همسرم اقدام کردیم... رشته تحصیلیم و رزومه ام جز لیست مشاغل هست... تاریخ نامه برای ارسال مدارکمون 5 اکتبر 2009 هستش و الان در حال ترجمه مدارکمون هستیم...یه سوال داشتم که از الان موجب نگرانی من شده... عموی من که ساکن در کاناداست و 5 امتیاز برامون محسوب میشه فرم T4 رو ندارن! به نظرتون کسری مدارک می خوریم؟ ((((

و اینکه اگر مدارکمون رو تو همین ماه جاری بفرستیم حداکثر زمانی که برای مدیکال لازمه چقدره؟
    مگر مي‌شود عموي شما فرم T4 را نداشته باشد اين فرم فرم ماليات مي‌باشد!!! مگر عموي شما در آنجا ماليات نمي‌دهد؟
    بهتر است با مدارك ارسال كنيد اما اگر نداريد حساب بانكي و ساير مدارك را ارسال كنيد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

]

شما در کل مدارکی که مدارک هویتی شما است نباید اصلش را ارسال کنید مثل شناسنامه گذرنامه دانشنامه
    مدارک دیگر را باید اصلش را ارسال کنید دیگه. گواهی سابقه کار را برای چه می خواهید پیش خودتان نگه دارید و یا گواهی سو پیشینه که سه ماه از صدورش باطل می شود و همینطور ریزنمرات دانشگاه که همیشه می توانید از دانشگاه بگیرید
    سلام، ممنون از پاسختون. اما با اين استدلالي كه كرديد آيا بايد اصل قرارداد كاري را هم( كه جزء مدارك هويتي هم نيست ) ارسال كرد؟!!! مگر چند تا قرارداد كاري صادر مي كنند؟چون ممكنه بعد ها مورد نياز واقع بشه. . ضمن اينكه منظورم در مورد گواهي عدم سوء پيشينه اين نبود كه بايد كپي آن ارسال شود.بيشتر براي روشن شدن سوال ام از اين مثال استفاده كردم . همانطور كه از نوشته ام بر ميايد منظورم اين بود كه آيا بايد همانطور كه اصل گواهي عدم سوء پيشينه رو ميفرستيم آيا بايد اصل ريز نمرات و گواهي كار را هم به همراه ترجمه آن ها ارسال كنيم؟ .بهر حال ممنونم از راهنمايي شما. با تشكر

Junior Member

thx again
    من 4 سال سابقه کار از شرکتی دارم که 2 ساله تاسیس شده!
    آیا دار الترجمه یا آفیسر گیر میدند؟ لطفا راهنمایی کنید

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    thx again
    آفيسر كه از ثبت شركت‌ها استعلام نمي‌كند!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    thx again
    خیر مشکلی نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    زمان 120 روز از زماني كه نامه براي شما صادر مي‌شود محاسبه خواهد شد و اگر بعد از 2 به دست شما برسد به نوعي شما 60 روز را از دست داده‌ايد به نظر من بهتر است دوست ما زمان امتحان را جلو بياورد چون اگر به نمره امتحان احتياج دارد امكان تجديد امتحان نيز باشد.
    در كل زمان‌ها خيلي قابل پيش‌بيني نيست.
    براي مثال اگر دوستان 17Jan برايش نامه صادر شود ارديبهشت مدارك بايد ارسال گردد. شايد خيلي لب مرز شود!!

موفق باشي
    بله منظور من هم زمان ارسال نامه بود که 50 روز بعد از دریافت مدارک در سیدنی اتفاق افتاد.
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    ]
    سلام، ممنون از پاسختون. اما با اين استدلالي كه كرديد آيا بايد اصل قرارداد كاري را هم( كه جزء مدارك هويتي هم نيست ) ارسال كرد؟!!! مگر چند تا قرارداد كاري صادر مي كنند؟چون ممكنه بعد ها مورد نياز واقع بشه. . ضمن اينكه منظورم در مورد گواهي عدم سوء پيشينه اين نبود كه بايد كپي آن ارسال شود.بيشتر براي روشن شدن سوال ام از اين مثال استفاده كردم . همانطور كه از نوشته ام بر ميايد منظورم اين بود كه آيا بايد همانطور كه اصل گواهي عدم سوء پيشينه رو ميفرستيم آيا بايد اصل ريز نمرات و گواهي كار را هم به همراه ترجمه آن ها ارسال كنيم؟ .بهر حال ممنونم از راهنمايي شما. با تشكر
    مدارکی را که به آن احتیاج دارید را می توانید فقط همان ترجمه ی دارالترجمه + تایید دادگستری که به منزله ی نوعی کپی برابر اصل محسوب می شود ارسال نمایید.

خیر مشکلی نیست
    مگر دارالترجمه روزنامه رسمی مطالبه نمیکند؟
    IELTS

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)