نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 325 از 460 نخستنخست ... 225275315316317318319320321322323324325326327328329330331332333334335375425 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,241 تا 3,250 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

من و همسرم در ۱۳ نوامبر از عشق اباد با وبزای f1&2 از کاپلان در جا با بند ۲۱۴ ریجکت شدیم،انگار دوران طلایی کاپلان سپری شده.با من ۳ پزشک دیگه کاپلان در جا ریجکت شدند.
    اما سوال من اینه من میتونم و کانکشن قوی در دانشگاه برکلی دارم که در ژنتیک و بیولوژی PhD فاند بگیرم.
    میشه من و راهنمایی کنید که در طول۶ ماه اینده GRE و پاس کنم و از انکارا اقدام کنم؟هم ۶یا۷ماه فاصله میفته بین ریجکت قبلی و هم با روش جدید اقدام کردم.
    میشه من و راهنمایی کنید.
    بسیار ممنونم.

نقل قول نوشته اصلی توسط 8501734 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من سال قبل از دبی ریجکت شدم. امسال استاد گفته برو ابروان یا عشق آباد، نرو ترکیه. نظرتون چیه؟ ایروان که میدونم به درد من نمیخوره، عشق آباد برم فایده داره؟ ممنون
    استادتون بر چه اساس این حرف رو زده؟!
    همچنین خودتون بر چه اساس معتقدید ایروان به دردتون نمی خوره؟!
    به نظرم هر دوی اینها اشتباه هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط sh2 نمایش پست ها
    خواهشا بگید که اگر پذیرشمون با فاند باشه(GA/TA/RA) و اونوقت برای ترم بهار دیر مثلا اواخر نوامبر تازه بهمون بگن و تو این فرصت کم یکماهه میرسیم به شروع بهار؟؟؟...تا ای 20 بیاد و.... اونوقت 2 حالت: 1- اگه زودتر بگیم نمیرسیم و دیفر میخوایم بکنیم، فاند مون برای ترم بعد پاییز سر جاش میمونه؟ بخصوص برای TA؟
    2- زودتر نگیم و بگیم سعی مان را میکنیم و Financial Certification, BSرا فراهم کرده و بعد آیا سفارتهای امریکا در تعطیلات سال نو میلادی باز/ بسته هستند یا از کی باز میشوند؟؟؟ و اگر وقت نمونه چی؟فاند مون برای ترم بعد پاییز سر جاش میمونه؟
    کمک لطفا کمک لطفا........چه جوری فاند رو از دست ندهیم وقتی عملا رفتن در بهار برامون سخته یا نشدنی؟؟؟؟؟؟؟؟........
    شما اگر کلیرنس شامل حالتون نشه که درجا ویزا می گیرید. اگر بشود کلیرنس از چند روز تا چند ماه ممکن است طول بکشد. برای اکثریت تا 60 روز جواب می آید.
    فاند بستگی به دانشگاه داره. بعضی فاند رو دیفر می کنند. بعضی نمی کنند. باید از خود دانشگاه بپرسید این سوال رو.
    تعطیلی سفارت هم باید به سایت هر سفارت سر بزنید برای اطلاعات دقیق تر.
    شما معمولاً تا قبل از حذف و اضافه دانشگاه هم می توانید با نامه تاخیر در رسیدن وارد امریکا شوید.

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، شما کدام سفارت را برای اخذ ویزا در سال 2013 گزینه مناسبتری میداني

نقل قول نوشته اصلی توسط samanj نمایش پست ها
    سلام

من برای ترم بهار 2015 از دانشگاه مدیسن آمریکا پذیرش بدون فاند گرفتم. به نظرتون کدوم سفارت برای من مناسب تر هست برای ویزا؟
    20 ژانویه هم ترم شروع میشه و خیلی وقتم کمه.

ممنون
    شاید آنکارا کمی بهتر باشه ولی زود وقت خالی نداره. حتماً باید نشان بدهید دانشجوی کوشا و فعالی هستید. این خیلی مهمه برای بدون فاند.

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtababakh نمایش پست ها
    من و همسرم در ۱۳ نوامبر از عشق اباد با وبزای f1&2 از کاپلان در جا با بند ۲۱۴ ریجکت شدیم،انگار دوران طلایی کاپلان سپری شده.با من ۳ پزشک دیگه کاپلان در جا ریجکت شدند.
    اما سوال من اینه من میتونم و کانکشن قوی در دانشگاه برکلی دارم که در ژنتیک و بیولوژی PhD فاند بگیرم.
    میشه من و راهنمایی کنید که در طول۶ ماه اینده GRE و پاس کنم و از انکارا اقدام کنم؟هم ۶یا۷ماه فاصله میفته بین ریجکت قبلی و هم با روش جدید اقدام کردم.
    میشه من و راهنمایی کنید.
    بسیار ممنونم.
    والا برای جی آر ئی باید به تاپیک های مربوطه سر بزنید در قسمت زبان. اون فاصله خیلی مهم نیست. اگر پذیرش پی اچ دی داشته باشید شانستون خیلی بالا می رود. اگر فاند خوب هم داشته باشید در سه سفارت اصلی تقریباً صد در صد است.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط 8501734 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من سال قبل از دبی ریجکت شدم. امسال استاد گفته برو ابروان یا عشق آباد، نرو ترکیه. نظرتون چیه؟ ایروان که میدونم به درد من نمیخوره، عشق آباد برم فایده داره؟ ممنون
    سلام دوست عزیز، شما متاسفانه با بندی ریجکت شدید که حتی اگه تغییری در شرایطتون مثل تعویض دانشگاه، رشته و ... هم انجام بدهید بازهم شانس دریافت ویزاتون کم هست. پیشنهاد می کنم به کشورهای دیگه فکر کنید. توی یکی از پست های همین فروم خوندم که آفیسر به یک نفر که با این بند قبلا ریجکت شده بود گفته بود که مجددا برید همون سفارت که ازش ریجکتی رو گرفتید شاید اون سفارت بتونه کمکی بکنه (که من بازهم بعید میدونم).
    اینکه استادتون گفته برید ایروان یا عشق آباد باید دلیلش ازش بپرسید. اگه واقعا این استاد افرادی رو تو سفارت آمریکا در ایروان یا عشق آباد داره بحثش جداست در غیر این صورت تجربه نشون داده که این دو سفارت بدتر از آنکارا عمل می کنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin2988 نمایش پست ها
    زودترین وقت رو دوبی می ده. ولی چون فاند ندارید شاید انکارا بروید مقداری شانستون بیشتر باشه ولی وقتش تا چند هفته دیگه پره. احتمال بسیار زیاد بدلیل سابقه کار و رشته کلیرنس می خورید. اگر برای ترم بهار می خواهید بروید که باید عجله کنید. حتماً برای مستر دوم خواندن یک دلیل موجه داشته باشید. شاید جاب افری که بگوید در صورت گرفتن مدرک مورد نظر ارتقاء شغلی و ..... میابید موثر باشد ولی احتمال زیاد هست آفیسرت ان را نگاه نکند. مدارک مالی طریقه تامین هزینه را هم حتماً ببرید.
    ممنون امین
    مگه این سفارت ها چه فرقی دارن ؟
    میشه به طور کلی بگین چجور کیسی کدوم سفارت باید بره و چرا؟
    واسه نشون دادن ساپورت یه شرکت نامه و پرینت مالی کافیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_bab2 نمایش پست ها
    ممنون امین
    مگه این سفارت ها چه فرقی دارن ؟
    میشه به طور کلی بگین چجور کیسی کدوم سفارت باید بره و چرا؟
    واسه نشون دادن ساپورت یه شرکت نامه و پرینت مالی کافیه؟
    به نظرم فرق محسوسی ندارند. منتها چند وقتی هست مشهور شده که آنکارا با موارد حساس و بودار بهتر برخورد می کنه برای همین سرش شلوغ تر هست. یکی دو سال پیش می گفتند عشق آباد بهتر هست. چهار پنج سال پیش می گفتند قبرس بهتر هست. بستگی به آفیسر ها هم داره و آفیسر ها هر چند وقت یکبار معمولاً عوض می شوند. بعضی آفیسرها بیشتر مته به خشخاش می زنند.
    نامه ای باشه با سربرگ و مهر شرکت مبنی بر اینکه شما رو ساپورت می کنه و هزینه ای که توی آی بیست نوشته رو پوشش می ده.

Junior Member

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: فوق لیسانس مدیریت مهندسی

زمینه تحقیقاتی آینده:

رشته و مقاطع قبلی: لیسانس : مکانیک و فوق لیسانس: مکاترونیک
    نام دانشگاه‌های پیشین: دانشگاه آزاد تبریز و شریف واحد بین الملل

زمینه کاری در لیسانس: شرکت خصوصی راه سازی

زمینه کاری در فوق لیسانس: شرکت خصوصی راه سازی

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ هیچی!!

سال فارغ التحصیلی: بهمن 87

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟. تئورتیکال - مسیر یابی هوشمند روباتها

آیا فاند دارید؟ خیر

نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial-

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ -

فاند سال اول شما به چه صورت است؟

اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند؟ خودم و خانوادم و شرکتم هم میتونه باشه
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ -

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟-

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 0

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 2

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:0

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ نمیدونم

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ مسیر یابی هوشمند روباتها

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ خیر

آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ خیر

آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ خیر

.آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. کنترل آره

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ خیر

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. خودشون F2 هستن!!!

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ خیر

آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ خیر

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ بله 9 سال - 6 سال پاره وقت 3 سال تمام وقت راه سازی مدیر پروژه و مسیول ماشین آلات

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ خیر

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! بله داییم مقیمه با خانوادش, یه دختر داییم F1 و یه پسر داییم H1

آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟! - خیر

از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟!- 700-800 مایل

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! ارتش بودم ستوان یکم

سال گرفتن کارت پایان خدمت ، معافیت یا کفالت!؟- 91

کجا خدمت کردید؟!- ارتش
    کارت قدیم دارید یا جدید!- واسه جدید اقدام کردم

کسری خدمت دارید!؟- 3 ماه فوق لیسانسی

آمورشی کجا بودید؟!- افسریه 01

اصلا وقت ندارم لطفا زود بهم جواب بدین ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin2988 نمایش پست ها
    به نظرم فرق محسوسی ندارند. منتها چند وقتی هست مشهور شده که آنکارا با موارد حساس و بودار بهتر برخورد می کنه برای همین سرش شلوغ تر هست. یکی دو سال پیش می گفتند عشق آباد بهتر هست. چهار پنج سال پیش می گفتند قبرس بهتر هست. بستگی به آفیسر ها هم داره و آفیسر ها هر چند وقت یکبار معمولاً عوض می شوند. بعضی آفیسرها بیشتر مته به خشخاش می زنند.
    نامه ای باشه با سربرگ و مهر شرکت مبنی بر اینکه شما رو ساپورت می کنه و هزینه ای که توی آی بیست نوشته رو پوشش می ده.

عشق آباد که ویزاش طول میکشه, آنکارا هم که میگین وقت نزدیک نداره
    ارمنستان چطوره الان واسه کیس من؟
    یا دبی؟
    ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)