صفحه 18 از 20 نخستنخست ... 891011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 198

موضوع: زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

اول با usps فرستادن که هنوز نرسیده و سرنوشتش معلوم نیست. از دانشگاه خواستم دوباره با DHL بفرسته به آدرس کاراپست توی دبی، که دو روزه رسید دبی و سه روز بعد هم به دست من در تهران رسید.

Junior Member

سلام. ببخشید یه سوال داشتم. من واسه مقطع دکترا spring 2015 پذیرش با فاند گرفتم و offer امروز برام ایمیل شد، اما چون کارای پایان نامه ارشد هنوز تموم نشده میخوام defer کنم. البته اول قصدم این بود که ارشد اینجا رو ول کنم و برم واسه دکترا و استادی که باهاش صحبت کردن مشکلی نداشت اما حالا نظرم عوض شده و میخوام ارشد رو تموم کنم. حالا واسه اگه بخوام defer کنم ممکنه پذیرش بپره یا فاند از دست بره؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

Junior Member

سلام من از یک دانشگاهی در امریکا به عنوان دانشجو دکتری با فاند قبول شدم ولی نتایج دانشگاه های دیگه نیامده... به نظرتون نامه افر را چیکار کنم؟ اگه دانشگاه های دیگر قبول بشم که بهتر باشه چیکار کنم؟ میشه کمکم کنید؟

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط milad13450 نمایش پست ها
    سلام من از یک دانشگاهی در امریکا به عنوان دانشجو دکتری با فاند قبول شدم ولی نتایج دانشگاه های دیگه نیامده... به نظرتون نامه افر را چیکار کنم؟ اگه دانشگاه های دیگر قبول بشم که بهتر باشه چیکار کنم؟ میشه کمکم کنید؟
    نامه آفر رو نگه دارید. حتما یه جاش نوشته تا کی وقت دارید که آفر رو قبول کنید یا رد کنید. معمولا دانشگاه ها یه جوری وقت میدن که تا اون موقع جواب همه دانشگاه ها اومده.

Junior Member

سلام٬
    من پذیرش PhD بدون فاند برایfall 2015 گرفتم وجواب فاند آخرApril میاد. الان یک email برام اومده که در مورد I-20 هست. هزینه صدور($200) به عهده من هست یا دانشگاه پرداخت میکنه اگه فاند بگیرم؟ منتظر جواب فاند بمونم یا پروسه را شروع کنم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    نامه آفر رو نگه دارید. حتما یه جاش نوشته تا کی وقت دارید که آفر رو قبول کنید یا رد کنید. معمولا دانشگاه ها یه جوری وقت میدن که تا اون موقع جواب همه دانشگاه ها اومده.
    برای من آفرش زمانی تعیین نکرده ولی بعد از یک هفته یه ایمیل فرستاده که به صورت ماشینی و نوشته تایید یا ریجکت کنو البته به صورت ماشینی هست. سوپر وایزر من خودش graduate coordinator مربوط به دیپارتمان هست. به نظرتون باهاش صحبت کنم بگم تا کی وقت دارم یا تا کی وقت می دیدید؟ لطفا زود جوا بدیدی استرس دارم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghzadeh نمایش پست ها
    سلام
    من این میل رو جهت اطلاع دوستان و سرعت در روند کارشون میزنم. من ادمیشن فول فاند برای دکترای علوم کامپیوتر از دانشگاه pittsburgh گرفتم. برای I-20 دانشگاه اطلاع داد که اجازه نداره که به ایران مدرکی بفرسته و گفت که می تونه با پستی که باهاش کار میکنه یعنی UPS به یکی ار آشناهام تو کشور های دیگه پست کنه. یا توجه به گفته ی کسی که تو دپارتمان کامپیوتر کار های پذیرشم رو انجام می داد، این پروسه ی صادر کردن I-20 چند هفته طول می کشید. ولی چند ساعت بعد از اینکه من به office of international student یا همون OIS میل زدم و شرایط زمانی رو توضیح دادم، برام صادرش کردن. همچنین گفتند که اسکن رو نمی فرستن برام ولی SEVIS NO و university code رو میل کردند تا بتونم وقف سفارت بگیرم. امیدوارم که این اطلاعات به درد بقیه بخوره.
    سلام من هم از همین دانشگاه اکسپت گرفتم برای دکترا از دپارتمان اینفورمیشن ساینس. من در مورد I20 تقریبا چیزی نمیدونم راهنمایی لازم داشتم. من باید درخواست بدم یا دانشگاه خودش برام میفرسته. و اینکه از چقدر وقت قبل از رفتن باید برای سفارت اقدام کرد؟
    ممنون.

سلام
    دوتا سوال در مورد I20 دارم:
    معمولاً وقتیکه Bank Statement به دست دانشگاه رسید تا صدور I20 چقدر زمان میبره؟
    تو نامه bank statement نام پدرم به عنوان sponsor من نوشته شده. آیا نام پدر تو نامه i20 ذکر میشه؟ چون نام پدرم تو BS با اون چیزی که تو پاسپورتم نوشته شده فرق میکنه.

Junior Member educated آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English_University of Isfahan

نقل قول نوشته اصلی توسط fort knox نمایش پست ها
    سلام
    دوتا سوال در مورد I20 دارم:
    معمولاً وقتیکه Bank Statement به دست دانشگاه رسید تا صدور I20 چقدر زمان میبره؟
    تو نامه bank statement نام پدرم به عنوان sponsor من نوشته شده. آیا نام پدر تو نامه i20 ذکر میشه؟ چون نام پدرم تو BS با اون چیزی که تو پاسپورتم نوشته شده فرق میکنه.
    پاسخ هر دو سوالتون بستگی به دانشگاهتون داره. پروسه صدور I-20 میتونه بین 3 روز (کاری) تا حتی 1 ماه (کلی) طول بکشه. بهترین کار اینه که از دانشگاهتون بپرسید.
    ذکر نام اسپانسر در I-20 هم بین دانشگاهها متفاوته. بعضی دانشگاهها Family مینویسند و بعضی هم نسبت را ذکر میکنند مثلا Father یا Mother.
    موفق باشید

من الان بیشتر از 1 ماه هست که آفر رو اکسپت کردم از همون اول منشی دانشکده بهم گفت که I-20 به این زودی صادر نمیشه چون paper work داره و سوالاتم رو از international office بپرسم، من همون هفته اول به international office ایمیل زدم و اونا گفتن که اسم شما هنوز به دست ما نرسیده. دوباره به دانشکده ایمیل زدم و اونها گفتن یه سری مراحلی هست که باید طی بشه و ما نمیتونیم تسریعش کنیم، من گفتم آخه پروسه ویزا واسه ما ایرانیها خیلی کند هست و اونا هم گفتن که ما از ایران دانشجوهای خوبی میاریم و نهایت سعیمون رو میکنیم که همه چی درست پیش بشه و باید صبور باشید و .... بعد از گذشت 1 ماه دوباره به international office ایمیل زدم ولی گفتن که هنوز اسمتون به دست ما نرسیده!!!!!!! گفتن میتونید با دانشکده تماس بگیرید و ایمیل و شماره دانشکده رو بهم دادن! دیگه واقعا دارم استرس میگیرم نمیدونم چی بگم، میخواستم به استادم بگم اما میترسم روی نظرش در مورد من تاثیر منفی بگذاره چون هنوز کار کردن من توی گروه ایشون قطعی نشده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)