نوشته اصلی توسط
aminreyhani
سلام دوستان. من دو ساعتی هست که از مصاحبه برگشتم هتل. فکرم درگیر بود دیر یاد نوشتن تجربه امروز افتادم...
من کلیر خوردم. از قبل هم احتمالشو میدادم، چون: مستر دوم میخوام برم. رشتم مهندسی شیمی بوده ولی واسه مکانیک قراره برم. سربازی بنیاد نخبگان بودم. توی یه مجله نفتی هم مقاله دارم. امید کمی به درجا گرفتن داشتم. ولی به یه نتیجه ای رسیدم: "اصلا به تجربیاتی که اینجا نوشته میشه توجه نکنید. اصلا معلوم نیست روی چه قاعده و قانونی جواب میدن. بی مورد بهتون استرس وارد میشه."
من اتفاقا به پسر جوونی خوردم که همه تعریف میکردن ازش. دو نفرو که من متوجه شدم ریجکت کرد. به دوتا دختر درجا داد. یه دختره قبل من بود که هیچ مشکلی بنظر نمیومد داشته باشه ولی کلیر خورد، این خانوم 2 دقیقه مصاحبش طول کشید. من خدا خدا میکردم بخورم به همین آقا خوشگله ولی:
ازم هیچ چی نخواست. فقط در مورد اینکه مستر دومم بهم گیر داد. گفت که چرا میخوای مستر دوم بخونی؟ نه رزومه خواست، نه کارنامه های زبان، نه لیسانس و نه ارشد. حتی نامه پذیرش دانشگاه رو هم نخواست. و حتی ریسرچ پلن چیزی نخواست (البته من گفتم که روی چه موضوعی قراره کار کنم). به جان خودم ازم عکسم نخواست!!! دوستام میگفتن که تا برسن هتل واسشون فرم 11سوال هم ایمیل شده بود، ولی واسه من نفرستادن!! نمیدونم اینا نشونه های خوبیه یا نه...
بهم گفت چرا میخوای بری این دانشگاه، منم گفتم به پروژه ای که قراره روش کار کنم خیلی علاقه دارم. موضوع پروژه رو پرسید منم گفتم. در مورد سربازی هیچ چیز اضافه ای نپرسید. گفتم بنیاد نخبگان بودم، گفت اوکی! بلافاصله موضوع پروژمو گفتم که اونم گفت گریت... کلا استرسی که به خودم وارد کرده بودم، ارزششو نداشت، چون اصلا سوال غافل گیر کننده ای نپرسید. فقط به نظرم جواب من در مورد اینکه چرا میخوام مستر دوم بخونم بنظرش عجیب یا احمقانه اومد!!
در کل برداشت من اینه که اینا میخوان ببینن حرفایی که میزنی با چیزایی که توی فرم DS نوشتی تطابق داره یا نه. یجور روانشناسی به قضیه نگاه میکنن (البته فکر کنم!!).
امیدوارم کلیر شم...30 روز وقت دارم فقط...
علاقه مندی ها (Bookmarks)