صفحه 58 از 59 نخستنخست ... 8484950515253545556575859 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 589

موضوع: ایروان (ارمنستان) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : ایروان (ارمنستان) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام دوستان. من دو ساعتی هست که از مصاحبه برگشتم هتل. فکرم درگیر بود دیر یاد نوشتن تجربه امروز افتادم...
    من کلیر خوردم. از قبل هم احتمالشو میدادم، چون: مستر دوم میخوام برم. رشتم مهندسی شیمی بوده ولی واسه مکانیک قراره برم. سربازی بنیاد نخبگان بودم. توی یه مجله نفتی هم مقاله دارم. امید کمی به درجا گرفتن داشتم. ولی به یه نتیجه ای رسیدم: "اصلا به تجربیاتی که اینجا نوشته میشه توجه نکنید. اصلا معلوم نیست روی چه قاعده و قانونی جواب میدن. بی مورد بهتون استرس وارد میشه."
    من اتفاقا به پسر جوونی خوردم که همه تعریف میکردن ازش. دو نفرو که من متوجه شدم ریجکت کرد. به دوتا دختر درجا داد. یه دختره قبل من بود که هیچ مشکلی بنظر نمیومد داشته باشه ولی کلیر خورد، این خانوم 2 دقیقه مصاحبش طول کشید. من خدا خدا میکردم بخورم به همین آقا خوشگله ولی:
    ازم هیچ چی نخواست. فقط در مورد اینکه مستر دومم بهم گیر داد. گفت که چرا میخوای مستر دوم بخونی؟ نه رزومه خواست، نه کارنامه های زبان، نه لیسانس و نه ارشد. حتی نامه پذیرش دانشگاه رو هم نخواست. و حتی ریسرچ پلن چیزی نخواست (البته من گفتم که روی چه موضوعی قراره کار کنم). به جان خودم ازم عکسم نخواست!!! دوستام میگفتن که تا برسن هتل واسشون فرم 11سوال هم ایمیل شده بود، ولی واسه من نفرستادن!! نمیدونم اینا نشونه های خوبیه یا نه...
    بهم گفت چرا میخوای بری این دانشگاه، منم گفتم به پروژه ای که قراره روش کار کنم خیلی علاقه دارم. موضوع پروژه رو پرسید منم گفتم. در مورد سربازی هیچ چیز اضافه ای نپرسید. گفتم بنیاد نخبگان بودم، گفت اوکی! بلافاصله موضوع پروژمو گفتم که اونم گفت گریت... کلا استرسی که به خودم وارد کرده بودم، ارزششو نداشت، چون اصلا سوال غافل گیر کننده ای نپرسید. فقط به نظرم جواب من در مورد اینکه چرا میخوام مستر دوم بخونم بنظرش عجیب یا احمقانه اومد!!
    در کل برداشت من اینه که اینا میخوان ببینن حرفایی که میزنی با چیزایی که توی فرم DS نوشتی تطابق داره یا نه. یجور روانشناسی به قضیه نگاه میکنن (البته فکر کنم!!).
    امیدوارم کلیر شم...30 روز وقت دارم فقط...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

نقل قول نوشته اصلی توسط aminreyhani نمایش پست ها
    سلام دوستان. من دو ساعتی هست که از مصاحبه برگشتم هتل. فکرم درگیر بود دیر یاد نوشتن تجربه امروز افتادم...
    من کلیر خوردم. از قبل هم احتمالشو میدادم، چون: مستر دوم میخوام برم. رشتم مهندسی شیمی بوده ولی واسه مکانیک قراره برم. سربازی بنیاد نخبگان بودم. توی یه مجله نفتی هم مقاله دارم. امید کمی به درجا گرفتن داشتم. ولی به یه نتیجه ای رسیدم: "اصلا به تجربیاتی که اینجا نوشته میشه توجه نکنید. اصلا معلوم نیست روی چه قاعده و قانونی جواب میدن. بی مورد بهتون استرس وارد میشه."
    من اتفاقا به پسر جوونی خوردم که همه تعریف میکردن ازش. دو نفرو که من متوجه شدم ریجکت کرد. به دوتا دختر درجا داد. یه دختره قبل من بود که هیچ مشکلی بنظر نمیومد داشته باشه ولی کلیر خورد، این خانوم 2 دقیقه مصاحبش طول کشید. من خدا خدا میکردم بخورم به همین آقا خوشگله ولی:
    ازم هیچ چی نخواست. فقط در مورد اینکه مستر دومم بهم گیر داد. گفت که چرا میخوای مستر دوم بخونی؟ نه رزومه خواست، نه کارنامه های زبان، نه لیسانس و نه ارشد. حتی نامه پذیرش دانشگاه رو هم نخواست. و حتی ریسرچ پلن چیزی نخواست (البته من گفتم که روی چه موضوعی قراره کار کنم). به جان خودم ازم عکسم نخواست!!! دوستام میگفتن که تا برسن هتل واسشون فرم 11سوال هم ایمیل شده بود، ولی واسه من نفرستادن!! نمیدونم اینا نشونه های خوبیه یا نه...
    بهم گفت چرا میخوای بری این دانشگاه، منم گفتم به پروژه ای که قراره روش کار کنم خیلی علاقه دارم. موضوع پروژه رو پرسید منم گفتم. در مورد سربازی هیچ چیز اضافه ای نپرسید. گفتم بنیاد نخبگان بودم، گفت اوکی! بلافاصله موضوع پروژمو گفتم که اونم گفت گریت... کلا استرسی که به خودم وارد کرده بودم، ارزششو نداشت، چون اصلا سوال غافل گیر کننده ای نپرسید. فقط به نظرم جواب من در مورد اینکه چرا میخوام مستر دوم بخونم بنظرش عجیب یا احمقانه اومد!!
    در کل برداشت من اینه که اینا میخوان ببینن حرفایی که میزنی با چیزایی که توی فرم DS نوشتی تطابق داره یا نه. یجور روانشناسی به قضیه نگاه میکنن (البته فکر کنم!!).
    امیدوارم کلیر شم...30 روز وقت دارم فقط...
    سلام دوست عزیز

ان شالله که جواب خوب میگیری
    من فردا ایراوان مصاحبه دارم..
    رشتم مکانیک هستش و برای دکتری می خوام برم، خیلی استرس دارم..فاند ندارم شنیدم اینجا به فاند گیر میدن، نامه bank statement رو یادم رفت از تهران بیارم..فقط شانس اوردم که فایل اسکنش رو داشتم اینجا پرینت رنگی گرفتم..به نظرت مهر برجسته نداره اینا گیر میدن؟
    در مورد سوشال تای چیزی ازت نپرسید؟ سند خونه و اینا نخواست؟ در مورد سربازی فقط گفتی بنیاد نخبگان بودی؟ national elite foundation گفتی؟ منم بنیاد نخبگان بودم کارتم هنوز صادر نشده..یه نامه فقط گرفتم که توش به دانشگاه تهران زده که سربازیم تموم شده و کارتم در حال صدوره..شما کارت نشون دادین؟ نپرسید پروژت چی بود و بنیاد نخبگان چیه؟؟
    تو I-20 من زدم Doctorate : Engineering, General به نظرت میتونم اسمی از مکانیک نیارم؟ و بگم میخوام Environmental کار کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    IT

سلام دوستان. من دارم زنده از ارمنستان گزارش میکنم من پ اچ دی کامپیوتر ساینس و برای اسپرینگ 2015 قبول شدم فول فاند. تاریخ مصاحبم 1 دسامبر بود یعنی یک ماه فرصت داشتم. من سربازی معافیت پزشکی شدم. از من کلا سه چهار سوال بیشتر نپرسید و درجا و مالتی هم داد. پرسید فلان دانشگاه میخوای بری منم گفتم آره! گفت چه رشته ای گفتم کامپیوتر ساینس. گفت کجا ارشد گرفتی گفتم فلان دانشگاه گفت رو سکیورتری کار کردی گفتم نه. گفت رو چی میخای کار کنی گفتم فلان موضوع گفت چیه منم خیلی آشفته شروع کردم توضیح دادن. پرسید جایی کار کردی گفتم نه. گفت ریسرچر پلن داری گفتم آره و بهش دادم. بعدش گفت ویزای شما اپرو شده و چهارشنبه برگرد بگیرش. البته کارت معافیتم هم نگاه کرد فقط اصلیش.
    من واقعا نمیدونم روال کارشون چیه و چیارو مد نظر قرار میدن. شایدم همه چی شانسیه!

نکته بسیار مهم حتما عکس دی اس وعکسی که با خودتون میبرید عکس جدید باشه چون من همون عکس پاسپورتم را برده بودم مجبور شدم برگردم تو شهر عکس بگیرم و دوباره برم سفارت.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

سلام بچه ها من امروز مصاحبه داشتم و ریجگت شدم!
    من پی اچ دی مکانیک بودم
    گفت بعد از تحصیلت چکار میخوای بکنی؟ گفتم برگردم ایران و استاد دانشگاه شم..گفت این رو همه میگن، اگه نشدی چی؟ گفتم یه باغ و زمین دارم اینم سندش میخوام اونجا یه تولیدی چیزی بزنم..رفتش و اومد باز گفت اگه اینا هیچ کدوم نشه آیا تو صنعت نفت و گاز میتونی کار کنی؟ گفتم آره این یه فرصتی برای من هست اما من دوس ندارم و میخوام تدریس کنم یا تو باغم ....
    آخرش رفت و اومد گفت ببخشید متاسفم به خاطر تحریم ایران و نفت گاز شما نمیتونی بری...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_65 نمایش پست ها
    من پی اچ دی مکانیک بودم
    گفت بعد از تحصیلت چکار میخوای بکنی؟ گفتم برگردم ایران و استاد دانشگاه شم..گفت این رو همه میگن، اگه نشدی چی؟ گفتم یه باغ و زمین دارم اینم سندش میخوام اونجا یه تولیدی چیزی بزنم..رفتش و اومد باز گفت اگه اینا هیچ کدوم نشه آیا تو صنعت نفت و گاز میتونی کار کنی؟ گفتم آره این یه فرصتی برای من هست اما من دوس ندارم و میخوام تدریس کنم یا تو باغم ....
    آخرش رفت و اومد گفت ببخشید متاسفم به خاطر تحریم ایران و نفت گاز شما نمیتونی بری...
    خیلی متاسفم که ریجکت شدید. شما با بند 214 که سوشال تای هست ریجکت شدید؟

Junior Member

من پی اچ دی مکانیک بودم
    افیسرت کدوم بود؟ دنبال گیر بوده

Junior Member

سلام به دوستان
    من امروز رسیدم ایران، 2 دسامبر مصاحبه داشتم. چند نکته برای دوستانی که در آینده تصمیم دارن برن و چند نکته درباره مصاحبه.
    قبل از رفتن از اینکه نتونم صحبت کنم با ساکنین ارمنستان خیلی نگران بودم، اما با هر کسی که به تور م خورد تونستم انگلیسی صحبت کنم یا منظورم و برسونم. من آپریکات اقامت داشتم که به نظرم برای دوستانی که مجردی میرن بسیار عالی و کم هزینه س. کمتر از شبی 8 دلار !
    حتما روز قبل از مصاحبه ارمنستان باشید. من با اتوبوس رفتم، و برنامه بر این بود که 1 دسامبر اونجا باشم ولی دوستی با ما بود که همون روز 1 دسامبر مصاحبه داشت و اختلاف ساعت تهران و ایروان و محاسبه نکرده بود. از 200 کیلومتر مونده به ایروان از من خواهش کرد که پیاده شم و اون تاکسی بگیره و باهاش تا سفارت برم. و البته چون فردین تو اتوبوس ما نبود من این جوان مردی و انجام دادم. ساعت 2 که مصاحبه داشت ما 1:30 رسیدیم دم سفارت
    بلافاصله صف بسته شد و دوست ما با شماره 4 رفت تو. اما استرس دیر رسیدن و حتی پنچر شدن تاکسی وسط راه کار رو خراب کرد و متاسفانه دوست ما نتونست اولین جمله آفیسر رو متوجه بشه و درجا ریجکت، متقاضی ویزای J رشته ماشین آلات کشاورزی. پس حتما روز قبل اونجا باشید که برای رسیدن به موقع استرس نداشته باشید. به نظر من سعی کنید جزو نفرات اول نباشید اگر چه برنامه ریزی داخل به شکل دیگری است.
    تو مصاحبه 1 دسامبر که من پشت در سفارت منتظر دوستم بودم اکثر درخواست های تحصیلی دانش آموزی و مهاجرتی رد شدن، خیلی زود و در جا
    نکته مهم دیگه داشتن عکس مناسب است کما اینکه به خود من هم در مورد عکس گیر دادن و گرفتن تاکسی تا عکاسی و برگشت + هزینه عکس، 3000 درام آب خورد. پس عکس مناسب همراه داشته باشید. آفسیر از سایر مسئولین سفارت غلیظ تر و تند تر صحبت می کنه، تمرین لازم و از قبل داشته باشید
    من با شماره 24 رفتم تو و خیلی ها از قبل داخل بودن ولی به محض اینکه رفتم تو، من و صدا زد و مدارکم و چک کرد، از در سفارت که بیاید تو همه میدونن که اومدید (اینجوری به نظرم اومد چون دلیلی نداشت که پس از شماره 6، 24 رو بخونه و حتی بدونه الان شماره 24 اومده یا نه)
    ولی تا من برم و برگردم یکی مونده به آخر بودم. یعنی یه خانومی و برای نفر آخر نگه داشته بودن. من آخرین نفری بودم که وارد سفارت شدم (پس از گرفتن عکس) ولی باز هم بلافاصله رفتم تو . ضمن ارائه مدارک یه دفترچه به من دادن که در مورد قوانین ویزای غیر مهاجرتی توش نوشته شده بود ولی ندیدم به بقیه بدن. آفیسر هم با تاکید پرسید که از اینا گرفتی ؟! گفتم آره، گفت خوندی؟ همه شو متوجه شدی؟ گفتم آره، بانک استیتمنت، DS2019 و ریسرچ پلن و خواست
    که من آخری و نداشتم و گفتم هنوز موضوع رساله رو دقیق مشخص نکردم و به این یستگی داره که بتونم ویزا بگیرم یا نه، باید مفصل با استادم صحبت کنم. گفت در مورد چی می خوای کار کنی ؟ گفتم نظریه عملگر گفت توضیح بده گفتم آخه مگه ریاضی بلدی گفت نه. من هم یه کم توضیح دادم ولی همش مشتاق بودم ببینم چی کار میکنه که سر در نیاوردم. DS2019 و امضا کرد و رفتم کلیرنس. رشته ریاضی، فرصت مطالعاتی J، نه ماهه. دعا کنید زود کلیر بشم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

نقل قول نوشته اصلی توسط forte نمایش پست ها
    افیسرت کدوم بود؟ دنبال گیر بوده
    سلام دوستان

نه من اتفاقا سوشال تای زیاد داشتم..سند خونه و سند زمین..با بند 501 بود یا 504...که تحریم ایران هستش..گفت ممکنه برگردی نفت و گاز کار کنی....
    همون پسر جونه و عینکیه (به قول دخرتا ..پسر خوشتیپه!)
    ....
    بچه ها نمیشه من دوباره الان برم یه سفارت دیگه وقت بگیرم؟ مثل آنکارا یا باکو؟

Banned

سلام دوستان

نه من اتفاقا سوشال تای زیاد داشتم..سند خونه و سند زمین..با بند 501 بود یا 504...که تحریم ایران هستش..گفت ممکنه برگردی نفت و گاز کار کنی....
    همون پسر جونه و عینکیه (به قول دخرتا ..پسر خوشتیپه!)
    ....
    بچه ها نمیشه من دوباره الان برم یه سفارت دیگه وقت بگیرم؟ مثل آنکارا یا باکو؟
    شما تو اینجا گفتید:
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    بله- یه شرکت تحقیقاتی تو زمینه پتروشیمی و نفت و گاز و نیروگاهی به صورت به مدت 3 سال اما نمیخوام بگم فقط میخوام سابقه تدریس بیارم
    این دلیل ریجکت شما با 501 هست. آمارت احتمالا داشتند و فقط می خواستن با سوال شکشون به یقین تبدیل بشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Usa

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexanderEE نمایش پست ها
    شما تو اینجا گفتید:
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟
    بله- یه شرکت تحقیقاتی تو زمینه پتروشیمی و نفت و گاز و نیروگاهی به صورت به مدت 3 سال اما نمیخوام بگم فقط میخوام سابقه تدریس بیارم
    این دلیل ریجکت شما با 501 هست. آمارت احتمالا داشتند و فقط می خواستن با سوال شکشون به یقین تبدیل بشه.
    یعنی از اپلای ابراد فهمیدن؟؟

من فقط در حد کارآموزی اونجا بودم دو سری کار آموزی دانشگاه بودم...

میخواسم برای یه سفارت دیگه اقدام کنم..
    ویرایش توسط reza_65 : December 6th, 2014 در ساعت 01:10 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)