interview 12nov
CEAC web update: 5Dec (between 1.30pm-3.40pm)
خب تا اینجا شدیم 4 نفر که در سایت واشینگتون اپدیت شده ایم اما انکارا هیچ خبری نیست.
MamadAmini alishakeri omid22 nedAA367
کسی دیگه نیست؟
سلام عليكم جميعا
ما بعد از ١٦٠ روز اپديت شديم و ظاهرا كلير شديم. تاريخ اپديت واشينگتن ٢ دسامبر اما نوشته تحت بررسي. أما تو سايت انكارا ٥ دسامبر اپديت شده و كامپليت. نوشته بيا ويزاتو بگير. هرچند دانشگاه با ديفر موافقت نكرد و من I-29 وليد ندارم.
مبارکه, خوشحال شدم که بالاخره یکی از ما کلیر شد. میتونین کمی دقیقتر شرایطتون رو بگین؟ قبلا ریجکتی داشتین؟
کی میخواین برین آنکارا؟ من دوبار آپدیت شدم اما خبری از کلیر نیست میتونین لطف کنین و اونجا حضوری بپرسین برام؟
سلام
موضوع آپدیت روند مشخصی نداره. برای هر کسی یجوریه. اینکه چرا واسه یکی چندتا آپدیت میشه واسه یکی دیگه یکبار بیشتر اتفاق نمیفته بستگی به اپراتوری داره که داره روند پرونده هارو انجام میده. خیلی خودتونو درگیرش نکنید. اما ظاهرا کسی که آپدیت میشه اونم چندین بار، به آخر خط نزدیکتر شده.
این آخر خط رو خوب اومدی، یعنی روز مرگش نزدیکه!!!؟
مگر میشه کسی FBI چک بخوره و بعد بدون آپدیت در سایت واشینگتون یکهو در سایت آنکارا کلیر بشود؟
آپدیت در سایت واشینگتون معرف این موضوع است که شما در واشینگتون پروندت مطالعه و رای به کلیر یا ریجکت شما داده شده است. و پس از 2 3 روز در سایت آنکارا رای داده شده به نمایش در خواهد آمد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)