نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 241 از 254 نخستنخست ... 141191231232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,401 تا 2,410 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط Enthusiasm نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید چند تا سوال دارم که نمیدونستم کجا مطرح کنم.
    امروز آی بیستم از ویسکنزین فرستاده میشه به سوئد تا از اونجا پست شه واسم با کلی خواهش خانم سندی قبول کرد که شماره سویس و بهم بده تا بتونم وقت بگیرم ترم جدید 20 ژانویه شروع میشه البته میتونم تا دوهفته دیرتر هم برم فکر میکنید تا اون موقع میتونم ویزا بگیرم یا اینکه آفرم و از بهار به تابستان تغییر بدم؟ اصلا اگه یک نفر ویزاش دیر صادر شه وبه ترم مورد نظر نرسه دوباره باید از دانشگاه آی بیست بگیره؟ اگه بعد از مصاحبه و کلیر شدن زمان پیکاپ ویزای مهاجرتی کانادا تو پاس باشه ممکنه ریکلیر بخوره؟
    سلام،
    ۱. بدون التماس هم معمولا سویس رو میدن! ۲. رشتتون مهندسیه، بعیده سریع کلیر بشید، به احتمال زیاد مجبور به دیفر میشید. ۳. بله باید آی بیست جدید بگیرید. ۴. نمیدونم من تو این زمینه صاحب نظر نیستم

Junior Member

interview 12nov
    CEAC web update: 5Dec (between 1.30pm-3.40pm)

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط MamadAmini نمایش پست ها
    interview 12nov
    CEAC web update: 5Dec (between 1.30pm-3.40pm)
    خب تا اینجا شدیم 4 نفر که در سایت واشینگتون اپدیت شده ایم اما انکارا هیچ خبری نیست.
    MamadAmini alishakeri omid22 nedAA367
    کسی دیگه نیست؟

Junior Member

سلام عليكم جميعا
    ما بعد از ١٦٠ روز اپديت شديم و ظاهرا كلير شديم. تاريخ اپديت واشينگتن ٢ دسامبر اما نوشته تحت بررسي. أما تو سايت انكارا ٥ دسامبر اپديت شده و كامپليت. نوشته بيا ويزاتو بگير. هرچند دانشگاه با ديفر موافقت نكرد و من I-29 وليد ندارم.

مبارکه, خوشحال شدم که بالاخره یکی از ما کلیر شد. میتونین کمی دقیقتر شرایطتون رو بگین؟ قبلا ریجکتی داشتین؟
    کی میخواین برین آنکارا؟ من دوبار آپدیت شدم اما خبری از کلیر نیست میتونین لطف کنین و اونجا حضوری بپرسین برام؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedspf نمایش پست ها
    سلام عليكم جميعا
    ما بعد از ١٦٠ روز اپديت شديم و ظاهرا كلير شديم. تاريخ اپديت واشينگتن ٢ دسامبر اما نوشته تحت بررسي. أما تو سايت انكارا ٥ دسامبر اپديت شده و كامپليت. نوشته بيا ويزاتو بگير. هرچند دانشگاه با ديفر موافقت نكرد و من I-29 وليد ندارم.
    آقا من نمی دونم آیا باید تبریک بگم یا نه. شما که I-20 ولید نداری می خای چیکار کنی ؟ آخه منم تا یک ماه دیگه I-20 منقضی می شه و 5 ماهه که منتظرم و خبری نیست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط omid22 نمایش پست ها
    خب تا اینجا شدیم 4 نفر که در سایت واشینگتون اپدیت شده ایم اما انکارا هیچ خبری نیست.
    MamadAmini alishakeri omid22 nedAA367
    کسی دیگه نیست؟
    دوستان این چه جویه امسال افتاده هی اپدیت واشنگتن رو می پرسید، تا اونجایی که من میدونم واشنگتن روز مصاحبه میمونه و به انکارا ربطی نداره، مال منم همینجوری روز مصاحبه موند و بعد اپدیت بعدی کلیر شدم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط chaprepord نمایش پست ها
    دوستان این چه جویه امسال افتاده هی اپدیت واشنگتن رو می پرسید، تا اونجایی که من میدونم واشنگتن روز مصاحبه میمونه و به انکارا ربطی نداره، مال منم همینجوری روز مصاحبه موند و بعد اپدیت بعدی کلیر شدم
    فکر کنم دوستان نگران هستند
    شما راهنمایی در این باب دارید؟
    نظر شما در مورد آپدیت شدن بدون اعلام اسم چیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

سلام
    موضوع آپدیت روند مشخصی نداره. برای هر کسی یجوریه. اینکه چرا واسه یکی چندتا آپدیت میشه واسه یکی دیگه یکبار بیشتر اتفاق نمیفته بستگی به اپراتوری داره که داره روند پرونده هارو انجام میده. خیلی خودتونو درگیرش نکنید. اما ظاهرا کسی که آپدیت میشه اونم چندین بار، به آخر خط نزدیکتر شده.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط aminghp نمایش پست ها
    سلام
    موضوع آپدیت روند مشخصی نداره. برای هر کسی یجوریه. اینکه چرا واسه یکی چندتا آپدیت میشه واسه یکی دیگه یکبار بیشتر اتفاق نمیفته بستگی به اپراتوری داره که داره روند پرونده هارو انجام میده. خیلی خودتونو درگیرش نکنید. اما ظاهرا کسی که آپدیت میشه اونم چندین بار، به آخر خط نزدیکتر شده.
    این آخر خط رو خوب اومدی، یعنی روز مرگش نزدیکه!!!؟
    مگر میشه کسی FBI چک بخوره و بعد بدون آپدیت در سایت واشینگتون یکهو در سایت آنکارا کلیر بشود؟
    آپدیت در سایت واشینگتون معرف این موضوع است که شما در واشینگتون پروندت مطالعه و رای به کلیر یا ریجکت شما داده شده است. و پس از 2 3 روز در سایت آنکارا رای داده شده به نمایش در خواهد آمد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)