نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 242 از 254 نخستنخست ... 142192232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,411 تا 2,420 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

آخر خط دوحالت بیشتر نداره که!!! یا خوبه یا بد!!!
    ببینید سایت واشنگتون هم یکسری اپراتور داره که دقیقا یه محل LOG IN هم تو سایتش هست که مثلا افیسر توی آنکارا هم یکی از کاربراشه. حالا به جز خودش حتما چهارتا بابای دیگه هم اونجا هستن قسمتهای مختلف این کارا رو انجام میدن. البته حرف شما رو منم قبول دارم . اما بهرحال یه پروسه هست که ادم دخیله توش. حالا اومدو پرونده ای رو یادش رفت تو سایت وارد کنه که بررسی شده. معنیش این نیست که کار انجام نشده. یا حالا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه. بهرحال وحی منزل نیست این چیزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط omid22 نمایش پست ها
    این آخر خط رو خوب اومدی، یعنی روز مرگش نزدیکه!!!؟
    مگر میشه کسی FBI چک بخوره و بعد بدون آپدیت در سایت واشینگتون یکهو در سایت آنکارا کلیر بشود؟
    آپدیت در سایت واشینگتون معرف این موضوع است که شما در واشینگتون پروندت مطالعه و رای به کلیر یا ریجکت شما داده شده است. و پس از 2 3 روز در سایت آنکارا رای داده شده به نمایش در خواهد آمد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminghp نمایش پست ها

آخر خط دوحالت بیشتر نداره که!!! یا خوبه یا بد!!!
    ببینید سایت واشنگتون هم یکسری اپراتور داره که دقیقا یه محل LOG IN هم تو سایتش هست که مثلا افیسر توی آنکارا هم یکی از کاربراشه. حالا به جز خودش حتما چهارتا بابای دیگه هم اونجا هستن قسمتهای مختلف این کارا رو انجام میدن. البته حرف شما رو منم قبول دارم . اما بهرحال یه پروسه هست که ادم دخیله توش. حالا اومدو پرونده ای رو یادش رفت تو سایت وارد کنه که بررسی شده. معنیش این نیست که کار انجام نشده. یا حالا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه. بهرحال وحی منزل نیست این چیزا
    من با مطالعه چند صفحه اخیر به این نتیجه رسیدم که بععله میشه کسی اصلا آپدیت نشه تا روز آخر که یهو کلیر میشه. البته من تجربه چندانی ندارم ولی از پست های قبلی به این نتیجه رسیدم.
    در مورد دوم هم با شما کاملا مخالفم. بازم از روی تجربیات چند صفحه اخیر میگم که انگار افراد زیادی بودند که مرتب آپدیت شدند یعنی دو سه بار بعدم هنوز منتظرن. پس با یه بار آپدیت نمیشه گفت تصمیم نهایی گرفته شده یا نه

Junior Member

من با دانشگاه صحبت كردم northeastern, Boston و موافقت كردن با ديفر به سال بعد يعني fall 2015.
    يه نكته بگم كه پذيرش من برا سال ٢٠١٢ بود و يك بار خودم ديفر كردم به ٢٠١٣. اما دانشگاه فرم DS-160 من را گم كرد و I-20 دير بدستم رسيد . برا همين خودشون ١ سال ديگه ديفر كردن به ٢٠١٤. امسال هم كه ويزا نيومد گفتن ديگه نميشه ديفر كني. اما الان قبول كردن. اگه ايشالا I-20 جديد صادر بشه و به موقع برسه ميتونم ويزا را بگيرم

من قبلا شرايطم را اينجا گفتم. ليسانس مواد دانشگاه شيراز. فوق مواد كامپوزيت از مالك اشتر. پروژه سنتز نانو و حساس. جزو بنياد نخبگان هم بودم. حدس ميزدم كه بايد كليرم طول بكشه. اما خدا را شكر اوكي شد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedspf نمایش پست ها
    من با دانشگاه صحبت كردم northeastern, Boston و موافقت كردن با ديفر به سال بعد يعني fall 2015.
    يه نكته بگم كه پذيرش من برا سال ٢٠١٢ بود و يك بار خودم ديفر كردم به ٢٠١٣. اما دانشگاه فرم DS-160 من را گم كرد و I-20 دير بدستم رسيد . برا همين خودشون ١ سال ديگه ديفر كردن به ٢٠١٤. امسال هم كه ويزا نيومد گفتن ديگه نميشه ديفر كني. اما الان قبول كردن. اگه ايشالا I-20 جديد صادر بشه و به موقع برسه ميتونم ويزا را بگيرم

من قبلا شرايطم را اينجا گفتم. ليسانس مواد دانشگاه شيراز. فوق مواد كامپوزيت از مالك اشتر. پروژه سنتز نانو و حساس. جزو بنياد نخبگان هم بودم. حدس ميزدم كه بايد كليرم طول بكشه. اما خدا را شكر اوكي شد.
    چقدر خوب ، تبریک واسه گرفتن دیفر. شما فاندم بهت دادن؟ از طرف دانشگاه بوده یا استادتون؟

Junior Member

سلام، مثل اینکه آپدیت واشنگتن کاملا بی ربطه، دوستان به من می گفتن دو روز بعدش آنکارا آپدیت می کنه ولی همچنان خبری نیست!
    اون دوستانی که آپدیت شده بودن یه خبری بدید لطفا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alishakeri نمایش پست ها
    سلام، مثل اینکه آپدیت واشنگتن کاملا بی ربطه، دوستان به من می گفتن دو روز بعدش آنکارا آپدیت می کنه ولی همچنان خبری نیست!
    شما دوستاتو ول کن ببین آمار چی میگه
    چند صفحه پیش من یه آمار خوندم راجع به کلیرنسهای امسال
    همونجا نوشته که چه بلایی به سر بعضیا اومده
    البته خیلیا هم اپروو شدن بعد از یه بار آپدیت
    ولی من آمار چند نفر رو دارمکه آپدیت شدن ولی خبری نیست
    شما هم یه میل بزن بپرس و به حرف هم اعتماد نکن به مستندات رجوع کن علی آقا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک

نقل قول نوشته اصلی توسط alishakeri نمایش پست ها
    سلام
    شما از سایت آنکارا هم آپدیت شدید به جز آپدیت اول روز مصاحبه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aminghp نمایش پست ها
    سلام
    شما از سایت آنکارا هم آپدیت شدید به جز آپدیت اول روز مصاحبه؟
    نه هنوز، فقط همون وتشنگتن آپ شده

Junior Member

من کامپلیت شدم، کاش زودتر غر میزدم )

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط omid22 نمایش پست ها
    این آخر خط رو خوب اومدی، یعنی روز مرگش نزدیکه!!!؟
    مگر میشه کسی FBI چک بخوره و بعد بدون آپدیت در سایت واشینگتون یکهو در سایت آنکارا کلیر بشود؟
    آپدیت در سایت واشینگتون معرف این موضوع است که شما در واشینگتون پروندت مطالعه و رای به کلیر یا ریجکت شما داده شده است. و پس از 2 3 روز در سایت آنکارا رای داده شده به نمایش در خواهد آمد.
    شاید بشه!!!! به عنوان مثال تاریخ مصاحبه‌ی شماره‌ی AA004DQ1ZW روز ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۴ بوده و از آن تاریخ تا حالا اصلا آپدیت نشده. بعد بدون آپدیت در سایت واشینگتون یکهو در سایت ارمنستان کلیر شده. حالا (یعنی 8 دسامبر پس از 84 روز) هم شماره را روی سايت سفارت برای گرفتن ویزا اعلام کرده اند!!!! دوستان تا حالا چنین تجربه‌ای داشته‌اند؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)