صفحه 187 از 245 نخستنخست ... 87137177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197237 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,861 تا 1,870 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی ارشد ایمنی شناسی مشهد

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه علوم پزشکی گیلان .کارشناسی علوم ازمایشگهی معدل 17
    ۲- دانشگاه علوم پزشکی مشهد.ایمنی شناسی پزشکی.معدل 17.20
    ۳-
    آیلتس 7 تافل PBT 539 iv n
    ۴- دنبال GRE نرفتم
    ۵- 4 مقاله ISIخارجی با 6 مقاله داخلی که اونها هم ISIهستند
    ۶- 2سال کار در ازمایشگگاه خصوصی با مدرک معتبر.2 سال کار در بخش ویروس HTLV 1
    ۷- دانشگاه هافرقی برام نمیکنه ولی هر چی بالاتر بهتر
    ۸-کار در بخش ایمنو وایرال عموما
    ۹- مهم نیست نیمسالش
    ۱۰- مدارک PCRسیکونسینگ.کلونینگ ژنو...
    من متاهل هم هستم.از طرفی دنبال حتما فاند هستم

Senior Member EHSM آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط sisikam نمایش پست ها
    سلام
    کارشناسی : روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور معدل 14:30
    کارشناسی ارشد:روانشناسی بالینی بین الملل دانشگاه تهران معدل 16
    یک مقاله داخلی
    نمره ایلتس 5.5
    260 ساعت کارورزی
    متاهل
    شانس پذیرش از امریکا یا کانادا دارم ؟
    کمک هزینه تحصیلی برام مهمه
    تا کی می تونم اقدام کنم ؟
    متشکرم
    نقل قول نوشته اصلی توسط sisikam نمایش پست ها
    ببخشید اشتباه تایپ کردم 6.5 هست
    راستش خیلی به رشته شما آشنایی ندارم ولی برای آمریکا فک کنم باید امتحان GRE هم بدید. برید دیپارتمان رشتتون رو چک کنید ببینید نیاز هست. اگر نیاز باشه که باید حتما بدید. معدل لیسانستون یکم کمه ولی تو کانادا اکثرا معدل دو سال آخر که برای شما معدل ارشد هست درنظر گرفته میشه ولی بازهم خیلی بالا نیست. مقاله داخلی به زبان فارسی هم خیلی مورد توجه نیست. آیلتستون مینیمم یک سری از دانشگاهها رو داره. با این شرایط بهتره با اساتید ارتباط برقرار کنید و جویای نظرشون بشید. نشدنی نیست. اگر تو رشتتون برا آمریکا GRE (یا امتحان معادلی) توصیه شده سعی خوب بدید تا جبران معدل لیسانستون بشه.

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه ارومیه - مهندسی معدن معدل تا آخر ترم هشتم 17.48 ( این ترم- ترم نهم فقط 10 واحدم مونده) معدل سال آخر: 17.62 - شاگرد اول
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) نافل 100 - R:28 - L:24 - S:23 - W:25
    ۴- نمره (GRE 321 ( 158 Verbal/ 163 Quantitative
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: هیچی
    ۶- سابقه کار مرتبط: دو ترم حل تمرین یه درس مهم رشته خودمون
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : VT
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: اپلای برای مستر برای فال 2015
    ۱۰- موارد دیگر: چند تا پروژه برای درس های تخصصی

میخوام دوستان نظر بدن من شانسی برای Virginia Polytechnic Institute and State University دارم؟ خودم احساس می کنم لقمه گنده تر از دهنمه!
    اگه تا حدودی درست فکر می کنم بگید این رو از لیستم حذف بکنم!
    مرسی
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط hirt-01 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه ارومیه - مهندسی معدن معدل تا آخر ترم هشتم 17.48 ( این ترم- ترم نهم فقط 10 واحدم مونده) معدل سال آخر: 17.62 - شاگرد اول
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) نافل 100 - R:28 - L:24 - S:23 - W:25
    ۴- نمره (GRE 321 ( 158 Verbal/ 163 Quantitative
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: هیچی
    ۶- سابقه کار مرتبط: دو ترم حل تمرین یه درس مهم رشته خودمون
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : VT
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: اپلای برای مستر برای فال 2015
    ۱۰- موارد دیگر: چند تا پروژه برای درس های تخصصی

میخوام دوستان نظر بدن من شانسی برای Virginia Polytechnic Institute and State University دارم؟ خودم احساس می کنم لقمه گنده تر از دهنمه!
    اگه تا حدودی درست فکر می کنم بگید این رو از لیستم حذف بکنم!
    مرسی
    به نظرم شرایط خوبی دارید واقعا و شانس دارید ...به طور خاص واسه فلان دانشگاه نمیتونم نظر بدم..هیش کی نمیتونه نظر بده..شما در هر حال بیش از 5, 6 تا دانشگاه اپلای کنید و همینطور واسه دکترا هم اپلای کنید..موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mah6idi نمایش پست ها

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل = دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل، مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها، 14.33

۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل = دانشگاه تهران جنوب، مهندسی صنایع-صنایع، 18.2, موضوع تز: Data Mining

۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)= آیلتس، اسپیکینگ: 7.5، رایتینگ: 6.5، لیستنینگ: 6، ریدینگ: 6، اورال: 6.5

۴- نمره ( 2.5 GRE (Verbal 137/Quantitative 153/Writing

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): یک مقاله ISI سابمیت شده، یک کنفرانس بین المللی

6- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : Data Mining

از کدام دانشگاههای آمریکا شانس پذیرش با فاند دارم؟ رنک دانشگاه و ایالت اصلا مهم نیست
    یه نظر من حتما به یار دیگه GRE بدید و بعد با نمره بالاااتر اون, با خیال راحت اپلای کنید....نمره الانتون یه کم تو ذوق میزنه. موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh7rezaei نمایش پست ها
    سلام به همگی

۱- دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین + فیزیک + 13.5
    ۲- دانشگاه شهید بهشتی + فیزیک + 17.4 (نمره پایان نامم 20)
    ۳- نمره زبان فعلا ندارم. اما فکر کنم ایلتس حداقل 6.5 بگیرم
    ۴- نمره GRE فعلا ندارم
    ۵- 1 مقاله ISI چاپ شده دارم. 2 مقاله تحت داوری دارم. 6 مقاله کنفرانس خارجی دارم.
    ۶- دبیر پروژه در دبیرستان
    ۷- دانشگاه خاصی مد نظرم نیست
    ۸- فیزیک پلاسما (کار آزمایشگاهی)
    ۹- پاییز 2015
    ۱۰- کار داوری پروپوزال در یک رقابت علمی خارجی انجام دادم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که شانس پذیرش با فاند کامل در چه دانشگاههایی (رنکینگ) میتونم داشته باشم.

خیلی ممنون
    سلام . به نظر من حتما سعی کنید GRE جنرال نمره ی بالاتر از 305 ( به خصوص نمره خوب تو کوان ) و GRE فیزیک نمره ی بالاتر از 850 بیارید ...بعد حتما شانس دارید ...موفق باشید.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sciense نمایش پست ها
    سلام
    کارشناسی مهندسی شیمی کرمان معدل 13.5
    ارشد دانشگاه تهران معدل 16.4
    مقاله 2 تا isi خوب
    تافل :102 و gre : q:170 v :141
    با توجه به اینکه به حتما فاند کامل می خوام به نظرتون تو کدوم سطح از دانشگاه ها و چه رنکی شانسدارم
    ممنون
    سلام .تاپ 20 که سخته ولی به نظرم از رنکها مختلف چندین دانشگاه اپلای کنید...به خصوص 50 تا 100 آمریکا مثلا....7,8 تا حداقل اپلای کنید..درست انتخاب کنید به نظرم شانس پذیرش با فاند دارید .موفق باشید

Junior Member

سلام بر همه دوسان گل لطفاً رزومه منو بررسی کنید و بفرمایید با این رزومه برای چه کشورهایی شانس بیشتری دارم و چه رنکهایی برای انتخاب من معقول تر هستند
    ۱- شیلات - دانشگاه خلیج فارس بوشهر (دولتی)- 13.7
    ۲- شیلات- دانشگاه گیلان_ 16.16
    ۳- امتحان ندادم اما حداقل 100 میارم
    ۴- امتحان ندادم اما احتمالاً زیر 320 نمیشم
    ۵- 2 تا اکسپت مجله داخلی، 2 تا سابمیت مقاله مجله داخلی که تا 3 ماه دیگه اکسپت میشن، 1 ای اس ای و 1 ای اس سی، 4 تا ای اس ای سابمیت شده تا 6 ماه دیگه اکسپت خواهند شد ، 5 تا هم کنفرانس ملی
    ۶- تدارم
    ۷- کانادا و امریکا و استرالیا (در این مورد شما دوستان کدوم کشور و چه رنکهایی رو پیشنهاد میدید؟)
    ۸-ارزیابی زیستی اکوسیستم های آبی
    ۹- فرقی نمیکنه اما ترجیحاً پاییز
    ۱۰- رتبه 10 ارشد
    دوستان لطفاً این سوالم رو هم جواب بدید معدل لیسانس من تا حدی من رو نگران کرده این موضوع تا چه حد روی نتیجه کارم اثر منفی خواهد داشت؟
    سپاس...

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

نقل قول نوشته اصلی توسط javad1200 نمایش پست ها
    به نظرم شرایط خوبی دارید واقعا و شانس دارید ...به طور خاص واسه فلان دانشگاه نمیتونم نظر بدم..هیش کی نمیتونه نظر بده..شما در هر حال بیش از 5, 6 تا دانشگاه اپلای کنید و همینطور واسه دکترا هم اپلای کنید..موفق باشید
    حقیقتا مشکلم همین انتخاب سبد هست. تو اینکه کدوما رو بزارم توش موندم. اینجا هم رنکش خیلی بالاست ( تاپ 10 مهندسی هست ) نمی خوام خیلی زیاد احساساتی و بلندپروازانه انتخاب بکنم. واسه همون می خواستم ببینم انتخاب عالقلانه ای هست یا انتخاب این دانشگاه از مرز عاقلانه بودن رد میشه؟
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

ApplyAbroad Hero

1- مهندسی عمران-سازه، آزاد تهران مرکز- 15.5 تا موقع اپلای
    2-
    3- تافل 108: R:28, L:25, S:27, W:28
    4- Q:156 V:150 W:4
    5- ژورنال خارجی 1 غیر ISI چاپ شده، ژورنال خارجی 2 مقاله ISI سابمیت شده Elsevier و Springer ولی معلوم نیست به این زودی جوابش بیاد
    6- 3 مقاله فارسی کنفرانس داخلی یکیش کنفرانس بین المللی،
    7- ارشد عمران سازه
    8- آمریکا و کانادا
    9- سابقه TA دارم
    10- فاند کامل،
    لطفاً دوستان نظر بدید من برام مقدور نیست دوباره GRE بدم، به نظرتون کلاً آمریکا رو بی خیال بشم و کانادا اپلای کنم؟ آخه توی رنک USNEWS دیدم دانشگاه هایی بودند که میانگین نمره کوانت GRE شون همین 156 بود. اگر توی کانادا هم دانشگاهی مد نظر هست بفرمایید. ممنون
    ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا پیش از ارسال پیام، صندوق پیام خود را خالی کرده اید؟!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)